Kia Rondo Luotettavuus

Korealainen autonvalmistaja Kia Corporation, joka tunnetaan yleisesti nimellä Kia, toimii kotipaikkanaan Soulissa, Etelä-Koreassa. Vuonna 2019 se myi yli 2,8 miljoonaa ajoneuvoa, mikä tekee siitä maan toiseksi suurimman autonvalmistajan Hyundai Motor Companyn jälkeen. Vuodesta 2008 lähtien Kia Rondo on ollut saatavilla Australiassa pienenä people mover-slash-hatchback -mallina, mutta toisen sukupolven julkaisuun vuonna 2013 asti siinä oli nelivaihteinen automaattivaihteisto. Tällä hetkellä kaikkiin Rondon variantteihin on saatavana kuusivaihteinen automaatti.

Yleiskatsaus

Perusmalleissa on 2,4-litrainen nelisylinterinen moottori, joka tuottaa 145 hevosvoimaa. LX- tai EX-varusteluun siirtyvät ostajat voivat valita kyseisen moottorin tai tehokkaamman 2,7-litraisen V6-moottorin. Saatavana viiden tai valinnaisesti seitsemän matkustajan autona joko vakiona 175 hv:n 2,4 litran nelisylinterisellä moottorilla tai valinnaisena 192 hv:n 2,7 litran V6-moottorilla kahdessa eri varustetasossa. Australiassa se on saatavana vain seitsemän matkustajan autona 2,0-litraisella nelisylinterisellä moottorilla ja varustetasosta riippuen joko automaatti- tai manuaalivaihteistolla. V6-moottori oli Kian viimeinen moottori, jossa käytettiin hammashihnaa hammasketjun sijasta.

Luotettavuus

Kian omistajat ovat raportoineet Rondosta 75 valitusta yhdeksän mallivuoden aikana. PageRank-järjestelmän mukaan se sijoittuu luotettavuudeltaan 11. sijalle 21 Kia-mallin joukossa, ja eniten huomiota ovat saaneet moottori- ja ohjausongelmat.

Turvallisuus

National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) on tehnyt 0 takaisinkutsua, 0 tutkimusta viallisesta tuotteesta tehdyistä ilmoituksista ja kirjannut 0 turvallisuusvalitusta tästä autosta.

  Honda Odyssey Luotettavuus

Jälleenmyyntiarvo

Vuoden 2010 Kia Rondon odotetaan menettävän arvonsa noin 9 % viidessä vuodessa. Tämä tarkoittaisi, että sen arvo on viiden vuoden kuluttua 389 dollaria vähemmän kuin sen nykyinen hinta, joka on noin 4325 dollaria.

Huolto ja korjaus

Kia Rondon huolto ja korjaus maksaa keskimäärin 275 dollaria, mutta hinta voi vaihdella 95 dollarista 2002 dollariin.

FAQ

Onko Kia Rondo etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Rondo on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Rondossa on?

Kia Rondo on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Rondossa on ja onko siinä turbo?

Kia Rondossa on 175 hevosvoimaa ja 169 lb-ft vääntöä.

Kuinka paljon maavaraa Kia Rondossa on?

6,1 tuumaa ( 15,49 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Rondossa on 16 x 6,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 16 x 6,5 tuuman teräksiset takavanteet.

Onko Kia Rondo 2022?

Todennäköisesti ihmiset puhuvat Kia Carensista, jos he mainitsevat Kia Rondo 2022:n.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z