Kia Sportage Luotettavuus

Nykyään Kia on kuuluisa luotettavuudestaan, ja tämä maine on ansaittu. iSeeCarsin tekemässä tutkimuksessa Kia sijoittui autonvalmistajien joukossa kolmannelle sijalle takaisinkutsujen määrässä, Porschen ja Mercedeksen jälkeen. Vuonna 1993 alkoi Kia Sportagen, kompaktin crossover-maasturin, tuotanto. Kian Sportage sijoittuu Kian katumaasturimalliston keskelle Selton ja kolmirivisen Sorenton väliin.

Yleiskatsaus

Sportage on 5-ovinen katumaasturi, jossa on 2,0 litran MPI-bensiinimoottori, joka tuottaa 154 hevosvoimaa. Kia Sportage on kilpailijoihinsa nähden melko nopea, sillä se kiihtyy 0-100 km/h vain 7 sekunnissa. Vuosina 1993-2004 Kia Sportage oli saatavana myös 3-ovisena avoautona. Mikään auto ei kuitenkaan ole täydellinen. Sportagella oli myös osansa ongelmista, kuten moottorivika ja vuotava öljypohja.

Luotettavuus

Minkä tahansa ajoneuvon luotettavuus on elintärkeä, sillä se auttaa päättämään, valitsetko vankan vaihtoehdon vai onko sinun syytä tutustua muihin saman luokan kilpailijoihin. Luotettavuuden osalta kuuluisa Kia Sportage on hyvin kärjessä, sillä J.D. Powerin ennustetun luotettavuuspisteytyksen mukaan luotettavuuspistemäärä on 88 pistettä 100:sta, mikä on erinomainen.

Turvallisuus

Kia Sportage ei ole muita kilpailijoita vähäisempi, sillä se on varustettu kaikilla perus- ja edistyksellisillä turvallisuusominaisuuksilla seuraavan sukupolven malleissa, kuten Highway Driving Assist (HAD), navigointipohjainen älykäs vakionopeudensäädin (NSCC), kuolleen kulman törmäyksenestoavustin (Blind-Spot Collision-Avoidance Assist) ja paljon muuta. Kaikkien näiden luotettavien turvallisuusominaisuuksien ansiosta Kia Sportage 2021 on saanut NHTSA:lta viiden tähden arvosanan.

  Kia Forte Luotettavuus

Poistotaso

Minkä tahansa tuotteen poistoaste on erittäin tärkeä, sillä se osoittaa tuotteen tulevan arvon. Ajoneuvojen tapauksessa arvo riippuu kunnosta ja ajasta. Kia Sportagen arvioitu poistumisaste on 55 % viiden vuoden kuluttua, ja sen jälleenmyyntiarvo on noin 13 770 dollaria.

Huolto ja korjaus

Kokonaishuolto- ja korjauskustannukset ovat vaikuttava tekijä auton omistuskustannusten määrittämisessä. Kia Sportagen huoltokustannukset ovat keskimääräiset verrattuna muihin ajoneuvoihin. Vuoden huolto- ja korjauskustannukset ovat noin 462 dollaria, joten Sportage on huomattavasti edullisempi ylläpitää.

FAQ

Onko Kia Sportage etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Sportage on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Sportagessa on?

Kia Sportage on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Sportagessa on ja onko siinä turbo?

Kia Sportagessa on 181 hevosvoimaa ja 175 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Kia Sportagessa on?

6,8 tuumaa ( 17,27 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

Kia Sportagessa on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Kia Sportagessa on?

Vuoden 2017 Kia Sportagessa on ongelmia vaihteiston, AC/Lämmittimen ja jarrujen kanssa. NHTSA sai 50 valitusta sähkö- ja voimansiirto-ongelmista. Vaikka monet ongelmista ovat samoja kuin vuonna 2012, vuonna 2013 valitukset ovat vähentyneet huomattavasti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z