Lincoln Navigatorin luotettavuus

Ford Motorsin ylellisyysdivisioonaan kuuluva Lincoln on yksi Yhdysvaltojen parhaista luksusautojen valmistajista. Navigator on täysikokoinen ylellinen katumaasturi, joka on tehty kaikenlaiseen maastokokemukseen. Katumaasturi on ollut melko kuuluisa Yhdysvalloissa, ja myös sen luotettavuus on keskitasoa.

Yleiskatsaus

Navigator on ollut markkinoilla vuodesta 1997 lähtien, ja se on esiintynyt myös monissa elokuvissa. Maasturi on ollut neljännessä sukupolvessa, joka esiteltiin vuonna 2018. Siinä on 3,5 litran twin-turbo V6-moottori, jossa on 10-vaihteinen automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Luotettavuudesta keskustellaan usein yhtenä tärkeimmistä tekijöistä, joita ihmiset pitävät ennen auton ostamista. Fordin alaisuuteen kuuluva Lincoln on ollut kuuluisa, mutta luotettavuus ei ole kaikkein paras. Monet ovat arvioineet Navigatoria, ja RepairPalin ja Consumer Reportsin luotettavuusluokitus on yleisesti ottaen keskimääräinen.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, joka auttaa määrittämään auton luotettavuuden. Lincoln on valmistanut melko turvallisia autoja, joissa on monia turvaominaisuuksia. Navigator on myös testattu törmäystesteissä, ja NHTSA on antanut sille täydet pisteet. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kuolleen kulman valvonta, kaista-avustinjärjestelmä, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoprosentin määrittäminen on tärkeää ennen auton ostamista. Lincolnin autojen poistoaste ei ole kovin suuri, ja ne menettävät keskimäärin noin 60 % arvostaan 5 vuoden kuluttua. Navigator menettää noin 51 prosenttia arvostaan 5 vuoden omistamisen jälkeen.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi ratkaisevimmista tekijöistä auton luotettavuuden määrittämisessä. Lincolnin autoissa on enemmän huoltokustannuksia kuin monissa muissa autoissa. Nämä autot maksavat keskimäärin 850 dollaria vuodessa. Navigatorin kaikki huollot vievät keskimäärin noin 1089 dollaria vuodessa, riippuen auton kunnosta.

  Lincoln MKC luotettavuus

FAQ

Kuinka monta istuinta Lincoln Navigatorissa on?

Lincoln Navigator on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln Navigatorissa on ja onko siinä turbo?

Lincoln Navigatorissa on 450 hevosvoimaa ja 510 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Port/Direct Injection.

Kuinka paljon maavaraa Lincoln Navigatorissa on?

9,7 tuumaa ( 24,64 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln Navigatorissa on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Lincoln Navigatorissa on?

Joidenkin Lincoln Navigatorien 1998-2010 ja 2015 joidenkin akkukaapeleiden päiden on todettu olevan alttiita korroosiolle. Akkukaapeleiden syöpyneet päät on helppo korjata, mutta ne voivat saastuttaa eristyksen ja aiheuttaa vakavia vaurioita ajoneuvon sähköjärjestelmälle.

Onko Lincoln Navigator rahan arvoinen?

Lincoln Navigator on erinomainen katumaasturi. Turboahdettu V6-moottori on pirteä maantiellä ja kaupungissa. Navigatorissa on tasainen kyyti, hyvä käsiteltävyys ja vankat polttoainetaloudelliset arvot.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z