Lincoln MKT Luotettavuus

Lincolnin ajoneuvot ovat yleensä hyviä luotettavuuden ja turvallisuusluokituksen suhteen, joten ne ovat yksi parhaista valinnoista, kun ostat minkä tahansa luokan ajoneuvoja. Lincolnin ”MK”-sektori sisälsi erityyppisiä luksusajoneuvoja. Lincoln MKT on keskikokoinen 3-rivinen ylellinen crossover-maasturi, jota Lincoln valmisti ”MK”-nimikkeistön alla” vuosina 2010-2019.

Yleiskatsaus

5-ovinen katumaasturi on saatavana nelivetona. Sen valmistus lopetettiin vuonna 2019 ja tilalle tuli Lincoln Aviator. Lincoln MKT:n voimanlähteenä on tehokas 3,5-litrainen Ecoboost/Twinturbo GTDI V6 -moottori. V6-moottori tuottaa 365 hevosvoimaa, mikä auttaa MKT:tä kiihtymään 0-100:een 7 sekunnissa. MKT on kelpo maasturivaihtoehto omistettavaksi, ja sen valmistus lopetettiin vain siksi, että Ford teki strategisen suunnitelman ajoneuvojen uudistamiseksi.

Luotettavuus

Lincoln on arvaamaton tuotemerkki, sillä jotkut sen luksusajoneuvoista ovat luokassaan luokituksen kärjessä, kun taas jotkut ovat vain keskivertoluokkaa. RepairPalin mukaan Lincoln MKT:n luotettavuusluokitus on 2,5 5,0:sta, mikä sijoittaa MKT:n seitsemänneksi 19 täysikokoisen luksusmaasturin joukossa. MKT on silti hyvä ajoneuvo omistaa, sillä siinä ei ollut suuria vikoja.

Turvallisuus

Turvallisuustekijällä on ratkaiseva merkitys sekä luotettavuuden että asiakastyytyväisyyden kannalta. IIHS:n mukaan Lincoln MKT:llä on hyvä kokonaisarvio törmäys- ja turvallisuustestien perusteella. Se suoriutui hyvin sekä etu- että sivutörmäystesteissä turvaten hyvin molemmissa.

Poistotaso

Lincolnin ajoneuvot eivät pidä arvoaan hyvin, ja MKT on tässä skenaariossa huonoin. Lincoln MKT:n keskimääräinen arvon alenemisaste on melko korkea verrattuna jopa ”MK”-sarjan sisarajoneuvoihin. Sen poistoarvo on 66,1 % 5 vuoden kuluttua.

  Lincoln Town Car luotettavuus

Huolto ja korjaus

Lincoln MKT on jopa kallis ylläpitää. Lincoln MKT:n arvioidut huolto- ja korjauskustannukset ovat yhteensä noin 996 dollaria vuodessa, mikä on enemmän kuin keskimääräisillä luksusmaastureilla.

FAQ

Onko Lincoln MKT etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln MKT on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lincoln MKT:ssä on?

Lincoln MKT on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln MKT:ssä on ja onko siinä turbo?

Lincoln MKT:ssä on 365 hevosvoimaa ja 350 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Lincoln MKT:ssä on?

5,9 tuumaa ( 14,99 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln MKT:ssä on 20 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Lincoln MKT kestää?

Lincoln MKZ kestää keskimäärin 180.000 – 200.000 kilometriä. Se kestää noin 16 vuotta, jos pidät autostasi kunnolla huolta.

Miksi Lincoln lopetti MKT:n valmistuksen?

Ford lopettaa Ford Flexin ja Lincoln MKT:n valmistuksen osana laajempaa strategista suunnitelmaansa, jonka mukaan se aikoo uudistaa tai korvata 75 prosenttia (tai enemmän) ajoneuvoistaan vuoteen 2020 mennessä. Tämä on paikallisesti huomattava, sillä crossover-tyyliset ajoneuvot selvisivät Fordin Louisvillen kokoonpanotehtaalta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z