Mercedes AMG C43 Luotettavuus

Mercedes on yksi maailman suurimmista ja luotettavimmista autonvalmistajista. Mercedeksen luotettavuus on vertaansa vailla, ja C43 on Mercedes-Benzin C-luokan autojen farmarivaihtoehto. Auto on tehty kestämään monta vuotta ja siinä on monia hienoja mukavuuksia.

Yleiskatsaus

C43 on farmarimalli, jossa on suuri 3,0 litran kaksoisturboahdettu moottori, joka tuottaa mahtavat 362 hevosvoimaa. Auto kiihtyy 0-100 km/h vain 4,1 sekunnissa. Se tarjoaa matkustajille suuren mukavuustason, josta Mercedes on varsin kuuluisa.

Luotettavuus

Luotettavuus on yksi merkittävimmistä tekijöistä ennen auton ostamista, koska ihmiset eivät halua sijoittaa rahojaan autoon, joka vie kaikki heidän rahansa jälkikäteen. Mercedestä pidetään yhtenä luotettavimmista autoista. J.D Power on antanut C43-mallille luotettavuuspisteet 81 pistettä 100:sta, ja sitä kutsutaan loistavaksi.

Turvallisuus

Turvallisuusvaihtoehdot ovat saksalaisissa autoissa aina melko laajat, ja ne myös testataan säännöllisesti kolaritesteissä monien organisaatioiden toimesta. Sekä IIHS että NHTSA ovat testanneet C43:n törmäystesteissä, ja se on saanut molemmilta erinomaisen arvosanan. Autossa on turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, automaattiset hätäjarrut, jalankulkijan tunnistus, turvatyynyt, kaistavahti jne.

Poistot

Saksalaisen auton ostaminen on aina loistava sijoitus tulevaisuutta varten, koska ne eivät menetä arvoaan milloinkaan aikaisemmin. Mercedeksen autojen arvo alenee yleensä noin 45 % 5 vuoden kuluttua. AMG C43:n arvo alenee keskimäärin noin 53 % 5 vuoden kuluttua, mikä on hienoa.

  Mercedes premium-paketit selitetty

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi suurimmista huolenaiheista auton omistajien keskuudessa. Mercedeksen autot ovat aina melko vakaita ja ne maksavat keskimäärin verrattuna muihin saksalaisiin merkintöihin. AMG C43 maksaa noin 500 dollaria vuodessa kaikista huolloista ja muista korjauksista riippuen korjaustyypistä.

FAQ

Onko Mercedes-AMG C43 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG C43 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG C43:ssa on?

Mercedes-AMG C43 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG C43:ssa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG C43:n teho on 385 hevosvoimaa ja vääntömomentti 384 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG C43:n tavaratila?

12,6 kuutiometriä ( 0,357 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-AMG C43:ssa on?

3,5 tuumaa ( 8,89 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG C43:ssa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Mercedes C43 kestää?

Mercedes-Benz C43AMG pitää hyvää huolta itsestään. Mercedes-Benz C43 AMG -autosi kestää vähintään 200 000 kilometriä, jos teet parhaasi sen huoltamiseksi. Haluat pitää huolta autostasi, mutta et ole varma, milloin tehdä niin.

Onko C43 hyvä päivittäinen kuljettaja?

Kyllä, Mercedes-AMG on hyvä päivittäinen kuljettaja. Se on mukava, turvallinen ja tehokas. Se sopii täydellisesti työmatkoihin, kouluun tai minne ikinä haluatkaan mennä. C43 on urheilusedan, joka tarjoaa parasta ajodynamiikkaa. Koska C43 keskittyy niin paljon suorituskykyyn, jokapäiväisessä ajomukavuudessa ja asuttavuudessa joudutaan tinkimään.

  Land Rover LR4 Luotettavuus

Onko C43 AMG:ssä ilmajousitus?

Kyllä, C43 AMG:ssä on ilmajousitus.

Mikä on AMG active ride control?

AMG ACTIVE RIDE CONTROL käyttää aktiivista jousitusjousitusta yhdistettynä portaattomasti säädettävään vaimennukseen. Stereokameran avulla järjestelmä skannaa edessä olevaa tietä ja säätää kunkin pyörän vaimennuksen edessä olevien kuoppien mukaan.

Onko C43:ssa mukautuva vakionopeudensäädin?

Kyllä, se on saatavana mukautuvalla vakionopeudensäätimellä, jossa on puoliautonominen ajotila. DISTRONIC PLUS® on Mercedes-Benzin mukautuva vakionopeudensäädin.

Onko Mercedes C43:ssa kaistavahti?

Mercedes-AMG:hen saa kaistavahtiavustimen. Se auttaa kuljettajia pysymään kaistallaan käyttämällä kameroita, tutka-antureita ja GPS-tietoja, jotka auttavat estämään tahattomat kaistalta poikkeamiset.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z