Mercedes AMG CLS 63 S Luotettavuus

Mercedes on melko luotettava autonvalmistaja, ja AMG-mallit ovat heidän suorituskykyyn suuntautuneita mallejaan. CLS-luokka on Mercedeksen 4-ovinen sedan S-luokan auto ja AMG-malli on sen suorituskykyinen tulokas. AMG CLS 63 S on myös 4-ovinen luksussedan.

Yleiskatsaus

AMG-malleja valmistetaan entistä nopeammilla moottoreilla ja joillakin lisäominaisuuksilla. AMG CLS 63 S:ssä on 5,5 litran V8-tuplaturbomoottori, joka tuottaa kolossaalisen määrän 577 hevosvoimaa. Auton poikkeuksellinen kiihtyvyys on 0-100 km/h vain 3,2 sekunnissa. Autossa on myös vakiona AWD-järjestelmä.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on melko tärkeä tekijä ennen ajoneuvon ostamista, koska se kuvaa auton huoltokustannuksia, turvallisuusominaisuuksia ja arvonalennusta. Mercedes on ollut olemassa jo vuosia, ja se valmistaa vankkoja autoja, mutta niiden ylläpito on kallista, kuten minkä tahansa muun saksalaisen luksusautomerkin. AMG CLS63 S on loistava auto, ja sen arvosana on 9/10.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet vaikuttavat myös auton luotettavuuteen, ja saksalaisilla autoilla on hyvä maine turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta. Mercedes tekee aktiivisesti törmäystestejä autoilleen, ja ne ovat osoittautuneet yhdeksi turvallisimmista autoista. AMG CLS63 S:ää ei ole törmäystestattu, mutta siinä on turvallisuusominaisuuksia, kuten ABS, ajonvakautusjärjestelmä, turvatyynyt jne.

Poistot

Saksalaisen auton ostaminen on aina hyvä sijoitus tulevaisuutta varten, koska ne eivät menetä arvoaan milloinkaan aikaisemmin. Mercedeksen autojen arvo alenee yleensä noin 45 % 5 vuoden kuluttua. AMG CLS 63 S:n arvo alenee keskimäärin noin 55 % 5 vuoden kuluttua, mikä ei ole niin huono.

  Mitä AMG tarkoittaa Mercedeksessä?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi auton omistajien suurimmista huolenaiheista. Mercedeksen autot ovat aina melko vankkoja ja ne maksavat keskimäärin verrattuna muihin saksalaisiin merkintöihin. AMG CLS63 S maksaa noin 1 433 dollaria vuodessa kaikista huolloista ja muista korjauksista riippuen korjaustyypistä.

FAQ

Onko Mercedes-AMG CLS63 S etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG CLS63 S on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG CLS63 S:ssä on?

Mercedes-AMG CLS63 S on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG CLS63 S:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG CLS63 S:ssä on 550 hevosvoimaa ja 531 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG CLS63 S:n tavaratila?

15,3 kuutiometriä ( 0,433 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG CLS63 S:ssä on 19 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä moottori CLS 63:ssa on?

AMG:n 5,5-litrainen V8-litrainen biturbo V8-moottori on edelleen tehokkain sarjavalmisteinen V8-moottori. Sen kuutiotilavuus on huomattavasti suurempi kuin sen suorien kilpailijoiden. CLS 63AMG, jonka teho on 410 kW (557 hv), takaveto kuluttaa 9,9 litraa 100 km:llä NEFK:n mukaan (231 g CO2).

Muuta mainittavaa CLS 63:sta:

Vetoluistonesto, V-8-moottorit, keraaminen jarrupaketti, hiilikeraamiset jarrut, erilliset hallintalaitteet, ilmajousitus, hyvä päivittäinen kuljettaja, seitsemänvaihteinen automaatti, Distronic Plus, seitsemänvaihteinen automaattivaihteisto, lukkiutumattomat jarrut.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z