Mercedes AMG GLC Class Coupe Luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista autojätistä, ja se tunnetaan kaikkialla maailmassa ylellisistä ajoneuvoistaan. Mercedeksen GLC-luokka käsittelee pienikokoisia katumaastureita, ja AMG Coupe -mallit ovat 5-ovisia coupe-maastureita, joissa on vielä parempi moottori ja paljon muita ominaisuuksia.

Yleiskatsaus

Mercedes GLC-luokan coupe on muodoltaan hyvin erilainen kuin muut mallit. AMG-malleissa on kahdenlaisia voimansiirtoja ja ne vaihtelevat 3,0 litran V6-moottorista suurimpaan 4,0 litran V8 Biturbo -moottoriin. Autossa on vakiona AWD-järjestelmä ja monia muita ominaisuuksia, kuten eri ajotilat, ilmajousitus jne.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. J.D Powerin luotettavuusarvio GLC-Class Coupe -mallille on melko hyvä, 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. IIHS ja NHTSA ovat testanneet AMG GLC-luokan törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaisen turvallisuusluokituksen. Autossa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus, hätäjarrut jne.

Poistoprosentti

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja AMG GLC-Class Coupe -malli menettää arvonsa noin 52 % viiden vuoden kuluttua, mikä on lähes vakio monille Mercedes-ajoneuvoille.

  Kia Seltos Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedes-autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. GLC-Class Coupen huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, lähes 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-AMG GLC-Class Coupe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG GLC-Class Coupessa on?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupe on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni maasturi 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG GLC-Class Coupessa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupessa on 385 hevosvoimaa ja 384 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Mercedes-AMG GLC-Class Coupessa on?

6,7 tuumaa ( 17,02 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG GLC-Class Coupessa on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kannattaako Mercedes GLC ostaa?

Mercedes-Benz GLC 300 on loistava valinta, jos etsit pientä luksusmaasturia. GLC 300:n hinta on 43 200 dollaria. Vaikka tämä hinta vaikuttaa korkealta Mercedeksen kaltaiselle kompaktille katumaasturille, se on itse asiassa varsin kohtuullinen.

  Missä Mercedeksessä on suurin tavaratila?

Kumpi on parempi GLC vai GLC Coupe?

Jos haluat ylellisen kyydin, joka kestää mitä tahansa kaupunkiajosta maastoajoon, GLC coupe olisi paras vaihtoehto. Siinä on enemmän tehoa, enemmän mukavuutta ja enemmän tyyliä kuin GLC:ssä.
Vuoden 2022 GLC Coupessa on vakiona 4MATIC(r), pysyvä neliveto, ja vuoden 2022 GLC SUV:ssa ei ole. Tämä on suorituskyvyn kannalta keskeinen ero. Molemmissa malleissa on polttoainetta säästävä ECOSTART(r) ja 9G-TRONIC(r)-automaattivaihteisto, jossa on vaihdevivut.

Onko GLC Coupé perheauto?

GLC Coupé on viisipaikkainen perhemaasturi, joka on GLC-luokan. Siinä on kuitenkin myös matalampi kattolinja coupe-hintaansa vastaavaksi. Useimmille Coupe toimii silti mainiosti perheautona.

Kumpi on parempi BMW X3 vai Mercedes GLC?

MotorTrendin testit osoittivat, että GLC päihitti X3:n kiihtyvyydessä ja jarrutuksessa. X3 xDrive30i kiihtyi 6,3 sekunnissa nopeudesta 0-100 km/h. Vuoden 2017 GLC300, joka meillä oli vuoden ajan, teki saman 6,9 sekunnissa. Vuoden 2020 malli tarvitsi kuitenkin vain 5,4 sekuntia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z