Mercedes-Benz ML63 AMG Luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. GLE-luokkaan kuuluvat keskikokoiset ylelliset katumaasturit, jotka vastaavat E-luokkaa. GLE-luokkaa kutsutaan suuremmaksi kuin GLC-luokkaa ja pienemmäksi kuin GLS-luokkaa.

Yleiskatsaus

GLE-luokka on ollut tuotannossa vuodesta 1997 lähtien ja sarja on tällä hetkellä neljännessä sukupolvessa. ML63 on AMG:n valmistama suorituskykyinen malli. Katumaasturissa on suuri 5,5 L V8-moottori, joka antaa maksimitehoksi 518 hevosvoimaa.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt jälkensä, mutta äärimmäisen ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. ML63 on ollut melko luotettava, ja J.D Powerin luotettavuusarvio on 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille deal-breaker. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. IIHS ja NHTSA ovat testanneet ML63:n törmäystesteissä, ja molemmat ovat antaneet sarjalle täydet arvosanat.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeä, koska on olemassa monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. ML63 menettää noin 60 % alkuperäisestä arvostaan.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. ML63-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

  Mitkä Mercedes-mallit ovat coupé-malleja?

FAQ

Onko Mercedes-Benz ML63 AMG etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz ML63 AMG on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz ML63 AMG:ssä on?

Mercedes-Benz ML63 AMG on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz ML63 AMG:ssä on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz ML63 AMG:n teho on 518 hevosvoimaa ja vääntömomentti 516 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz ML63 AMG:ssä on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mercedes ML63 hyvä auto?

Se kulkee hyvin ja pehmentää kuoppia melko hyvin. Vaikka ML63 AMG oli ennen vaikea ajettava, sitä on nyt paljon helpompi käyttää takapyöriä suosivan 40/60-vääntömomenttijaon ja uuden ohjausmekanismin ansiosta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z