Mercedes AMG GL63 Luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi premium-tason autoista, joilla on erittäin tyylikkään näköiset korit. Mercedeksen GL-luokka korvattiin GLS-luokalla, joka tuottaa ylellisiä katumaastureita, ja AMG-mallit ovat suorituskykyisiä malleja, joissa on vielä nopeammat moottorit.

Yleiskatsaus

GL63 on Executive SUV, jota voi käyttää kaikissa tilanteissa AWD-järjestelmänsä ja tehokkaan moottorinsa ansiosta. Katumaasturin voimanlähteenä on 5,5 litran V8-tuplaturbomoottori, joka pystyy tuottamaan huikeat 550 hevosvoimaa ja kiihdyttää 0-100 km/h vain 4,9 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on keskeinen tekijä ennen auton ostamista jokaiselle ostajalle, koska se auttaa ihmisiä määrittämään auton laadun ja ominaisuudet. Mercedes-autot ovat olleet melko luotettavia, mutta ne ovat olleet tunnettuja korkeista huoltokustannuksistaan. J.D Powerin luotettavuusarvio GL63:n luotettavuudesta on keskimäärin 4 pistettä 5:stä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten autojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. AMG GL63:n turvallisuusluokitus on hyvä, ja siinä on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kaista-avustin, hätäjarrutusjärjestelmä, jalankulkijoiden tunnistus jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä ajoneuvon luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät yleensä melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja AMG GL63 menettää arvonsa noin 50 % viiden vuoden kuluttua, mikä on melko hyvä.

  Mitä eroa on Mercedes E300:n ja E350:n välillä?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. AMG GL63:n huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG GL63:ssa on?

Mercedes-Benz GL63 AMG on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG GL63:ssa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG GL63:ssa on 550 hevosvoimaa ja 560 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka tilavuus on 5,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG GL63:n tavaratila?

84,1 Cubic Feet ( 2,381 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz GL63 AMG:ssä on?

8,5 tuumaa ( 21,59 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG GL63:ssa on 21 X 10 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta prosenttia Mercedeksistä on AMG:tä?

Mercedes jatkaa AMG:n valmistusta. AMG-autojen osuus Mercedeksen kokonaismyynnistä on nyt noin 10 % ennätyksellisen myyntivuoden 2017 jälkeen. Joka kymmenes uusi Mercedes-Benz-malli on AMG, aivan oikein.

Mikä on Mercedes G Wagon?

Mercedes-Benz G-luokka tunnetaan myös nimellä Gelandewagen tai ”maastoauto”, ja se on itävaltalaisen Magna Steyrin (entinen Steyr-Daimler-Puch) valmistama ja Mercedes-Benzin myymä nelivetoinen henkilöauto. G-vaunun laatikkomaiselle muotoilulle on ominaista sen runkorakenne.

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Luotettavuus

Miksi G-Wagon on niin suosittu?

Lyhyt vastaus on, että niitä on ollut alusta asti, vaikka se oli vaarallinen auto maanteillä ajettaessa. Ihmiset vain tarvitsivat niitä. Julkisuuden suosionsa vuoksi ne ovat statussymboli.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z