Mercedes AMG CLS 53 Luotettavuus

Mercedes on melko luotettava autonvalmistaja, ja AMG-mallit ovat heidän suorituskykyyn suuntautuneita mallejaan. CLS-luokka on Mercedeksen 4-ovinen sedan S-luokan auto ja AMG-malli on sen suorituskykyinen tulokas.

Yleiskatsaus

AMG-malleja valmistetaan vielä nopeammilla moottoreilla ja joillakin lisäominaisuuksilla. AMG CLS 53 -mallissa on 3,0 litran I6-turbomoottori, joka tuottaa 435 hevosvoimaa. Auton kiihtyvyys on poikkeuksellinen, sillä se kiihtyy 0-100 km/h vain 4,5 sekunnissa.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on melko tärkeä tekijä ennen ajoneuvon ostamista, koska se kuvaa auton huoltokustannuksia, turvallisuusominaisuuksia ja arvonalennusta. Mercedes on ollut olemassa jo vuosia, ja se valmistaa vankkoja autoja, mutta niiden ylläpito on kallista, kuten minkä tahansa muun saksalaisen luksusautomerkin. AMG CLS 53 on loistava auto, jonka arvosana on 8 pistettä 10:stä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet vaikuttavat myös auton luotettavuuteen, ja saksalaisilla autoilla on hyvä maine turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta. Mercedes tekee aktiivisesti törmäystestejä autoilleen, ja ne ovat osoittautuneet yhdeksi turvallisimmista autoista. AMG CLS:ää ei ole törmäystestattu sen yksinoikeuden vuoksi, mutta se on varmasti vankka auto, jossa on monia turvallisuusominaisuuksia.

Poistoprosentti

Saksalaisen auton ostaminen on aina hyvä sijoitus tulevaisuutta varten, koska ne eivät menetä arvoaan milloinkaan aikaisemmin. Mercedeksen autojen arvo alenee yleensä noin 45 % 5 vuoden kuluttua. AMG CLS 53:n arvo alenee keskimäärin noin 55 % 5 vuoden kuluttua, mikä ei ole niin huono.

  Mikä Mercedes-maasturi on suurin?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi auton omistajien suurimmista huolenaiheista. Mercedeksen autot ovat aina melko vankkoja ja ne maksavat keskimäärin verrattuna muihin saksalaisiin merkintöihin. AMG CLS53 maksaa noin 600 dollaria vuodessa kaikista huolloista ja muista korjauksista riippuen korjaustyypistä.

FAQ

Onko Mercedes-AMG CLS 53 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-AMG CLS 53 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-AMG CLS 53:ssa on?

Mercedes-AMG CLS 53 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-AMG CLS53:ssa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-AMG CLS 53:ssa on 429 hevosvoimaa ja 384 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-AMG CLS53:n tavaratila?

11,9 kuutiometriä ( 0,337 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-AMG CLS 53:ssa on?

3,7 tuumaa ( 9,4 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-AMG CLS 53:ssa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko CLS 53 todellinen AMG?

Kyllä, AMG CLS53 on virallinen AMG-tuote. Se julkaistiin vuonna 2015 ja sen hintalappu on noin 100 000 dollaria.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z