Mercedes Benz CL-luokan luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. CL-luokan autoihin kuuluvat ylelliset S-luokan coupe-mallit, jotka ovat Mercedeksen yksi premium-luokan sisääntuloautoista.

Yleiskatsaus

CL-luokan autot ovat olleet markkinoilla useita vuosia, ja se on tällä hetkellä korvattu S-luokan coupe-malleilla, jolloin CL-luokan nimitys lakkaa. CL-luokan autot olivat viimeisimmän 3. sukupolvensa, jolloin sitä tarjottiin monilla voimansiirtovaihtoehdoilla, ja kaikista nopein moottori oli 5,5 litran V12-tuplaturbomoottori, joka tuotti 510 hevosvoimaa, ja se kiihdytti nopeudesta 0-100 km/h vain 4,1 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla, ja ne ovat tehneet vaikutuksen, mutta erittäin ylelliset autot ovat myös kalliita huoltokustannuksiltaan. CL-luokan autot ovat olleet melko vakaita, ja J.D Powerin luotettavuusluokitus on 4 tähteä viidestä.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monien mielestä ratkaiseva tekijä. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. CL-luokan autot ovat olleet melko eksklusiivisia ja harvoin testattuja törmäystesteissä, mutta niissä, kuten monissa muissakin Mercedeksen autoissa, on loistavat turvatoimet. Lisäksi siinä on turvavarusteita, kuten turvatyynyt, ajonvakautusjärjestelmä, lukkiutumattomat jarrut jne.

Poistot

Poistoprosentti on myös melko tärkeä monille ihmisille, koska on monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. Erityisesti CL-luokan autot menettävät noin 55 % arvostaan 5 vuoden kuluttua.

  Honda Accord Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. CL-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz CL-luokka etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz CL-luokka on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz CL-luokassa on?

Mercedes-Benz CL-luokka on 4-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz CL-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz CL-luokassa on 429 hevosvoimaa ja 516 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,7 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz CL-luokan tavaratila?

13,5 kuutiometriä ( 0,382 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz CL-luokassa on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz CL-luokassa on 18 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko CLS hyvä auto?

Mercedes-Benz CLS on hyvä auto. Siinä on tehokas turbomoottori, hyvä polttoainetaloudellisuus ja tasainen ajo. Vaikka tavaratila ja takaistuimet ovat hieman pienemmät kuin luksusluokan suurissa autoissa, CLS:n sisätilat ovat kauniit.

Mitä CL tarkoittaa Mersussa?

Mercedes-Benz CL-luokka on saksalaisen autonvalmistaja Mercedes-Benzin valmistama eksklusiivinen suurten matkailuautojen mallisto. Sitä valmistettiin vuosina 1992-2014. CL tarkoittaa saksaksi Coupe Leicht (Coupe-Light), Coupe Luxusklasse tai Coupe-Luxury.

  Honda Civic Type R Luotettavuus

Onko CLS 550 luotettava?

Mercedes-Benz CLS550:n luotettavuusluokitus on 2,5/5,0:sta. Tämä tekee siitä 15. sijan 30:stä täysikokoisesta luksusautosta. Koska CLS550:n korjaustiheys on keskimääräistä autoa korkeampi ja vakavampi, on todennäköisempää, että suurempia korjauksia tarvitaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z