Mercedes-Benz M-luokan luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. M-luokkaan kuuluvat keskikokoiset ylelliset katumaasturit, jotka vastaavat E-luokkaa. M-luokka on korvattu GLE-luokalla vuodesta 2015 alkaen.

Yleiskatsaus

M-luokka on ollut tuotannossa vuodesta 1997, ja viimeksi M-Class-nimikkeistöä käytettiin kolmannen sukupolven katumaastureissa. M-mallissa on useita varustetasoja ja voimansiirtoja 3,5 litran moottorista nopeimpaan ML63-mallina tunnettuun vaihtoehtoon, jossa on 5,5 litran V8-Biturbo-moottori.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla, ja ne ovat tehneet jälkensä, mutta erittäin ylelliset autot ovat myös kalliita huoltokustannuksiltaan. M-luokan autot ovat olleet melko luotettavia, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ratkaiseva tekijä. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. IIHS ja NHTSA ovat testanneet M-luokan törmäystesteissä, ja molemmat ovat antaneet sarjalle täydet arvosanat.

Poistot

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeä, koska on olemassa monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. M-luokka menettää noin 60 % alkuperäisestä arvostaan.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. M-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

  Onko Mersun ostaminen hyvä idea?

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz M-luokassa on?

Mercedes-Benz M-luokka on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz M-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz M-luokassa on 200 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Diesel I-4, jonka iskutilavuus on 2,1 L. Polttoainejärjestelmä on: Diesel Direct Injection.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz M-luokassa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Mercedes M-luokka kestää?

Mercedes-Benz ML350 -maasturi on tukeva maasturi, joka voi kestää 200 000-250 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti ja ajetaan huolellisesti. Mercedes ML350 kestää 13-17 vuotta, jos sitä huolletaan asianmukaisesti.

Mitä M-luokka tarkoittaa Mercedeksessä?

Mercedes-Benz on valmistanut Mercedes-Benz GLE-luokan luksusmaasturia vuodesta 1997 lähtien. Se on keskikokoinen luksusmaasturi, joka sijoittuu C-luokkaan perustuvan GLC-luokan ja GLS-luokan väliin. Jälkimmäinen jakaa alustat sen kanssa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z