Mercedes-Benz R-luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. Mercedeksen R-luokka käsittelee MPV-ajoneuvoja, joissa on lisää matkustajia ja kuormatilaa. Sen valmistus on lopetettu, mutta auto on edelleen hyvä vaihtoehto käytettynä Mercedeksenä.

Yleiskatsaus

Mercedes R-luokka esiteltiin vasta vuonna 2006, ja siinä on useita varustetasoja, joissa on myös AMG-malleja. Autossa on useita voimansiirtovaihtoehtoja 3,0 litran moottorista enintään 6,2 litran moottoriin.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet todella luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. J.D Powerin luotettavuusluokitus on melko hyvä, 4 tähteä 5:stä.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. IIHS on testannut R-luokan törmäystesteissä ja saanut erinomaisia tuloksia. Lisäksi autoissa on runsaasti turvavarusteita, kuten turvatyynyt, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, lukkiutumattomat jarrut jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä määritettäessä ajoneuvon luotettavuutta. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot devalvoituvat noin 45 % 5 vuoden kuluttua, ja R-luokka on vanha auto, joten sen arvonalennuksella ei ole suurta merkitystä.

  Audi vs. Mercedes: Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. R-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 900 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz R-luokka etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz R-luokka on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz R-luokassa on?

Mercedes-Benz R-luokka on 6 paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz R-luokassa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz R-luokan teho on 302 hevosvoimaa ja vääntömomentti 273 hevosvoimaa. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3,5 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz R-luokan tavaratila?

87,3 kuutiometriä ( 2,472 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz R-luokassa on?

5,8 tuumaa ( 14,73 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz R-luokassa on 19 x 8,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x 8,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mercedes R350 luotettava?

Mercedes-Benz R350:n luotettavuusluokitus on 2,5/5,0:sta. Tämä tekee siitä 11. sijan 19 ylellisestä täysikokoisesta katumaasturista. Ajoneuvon keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset, jotka ovat 1 153 dollaria, ovat merkki siitä, että sen omistuskustannukset ovat alhaiset.

Milloin Mercedes R-luokan valmistus lopetettiin?

R-luokan myynti jatkoi laskuaan, ja R-luokka lopetettiin Pohjois-Amerikan markkinoilta vuonna 2012 ja Euroopasta vuonna 2013. R-luokka lopetettiin myös muilta markkinoilta Euroopassa ja Euroopassa vuonna 2013 lukuun ottamatta Kiinaa, jossa R-luokka nautti suurta suosiota. R-luokan korvasi Mercedes-Benz Metris Pohjois-Amerikan markkinoilla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z