Mercedes Maybach GLS-luokan luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista jättiläisistä, ja se on kuuluisa kaikkialla maailmassa luksusautoistaan. GLS-luokka käsittelee täysikokoisia luksusmaastureita ja Maybach-autot ovat Mercedeksen valmistamia ultraluksusautoja. Nämä mallit on tehty silkkaa mukavuutta ja äärimmäisen ylellisiä ominaisuuksia varten.

Yleiskatsaus

Mercedes GLS-luokka on ollut olemassa vuodesta 2006 lähtien, ja se on tällä hetkellä kolmannessa sukupolvessa. Maybach-mallin nimi on GLS 600 4Matic, ja autossa on 4,0 litran V8 Biturbo -moottori, joka on 550 hevosvoiman moottori. Sen kiihtyvyys on myös hämmästyttävä, sillä se kiihtyy 0-100 km/h vain 4,9 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet todella luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. Maybach GLS-luokan luotettavuus on J.D Powerin mukaan melko hyvä, 71 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. NHTSA tai IIHS eivät ole vielä testanneet Maybach GLS-luokan törmäystestejä. Autossa on kuitenkin monia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, kuolleen kulman valvonta, turvatyynyt jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Tavallisten Mercedes-ajoneuvojen arvo laskee noin 45 prosenttia viiden vuoden kuluttua, ja Maybach GLS-luokan arvo laskee noin 59 prosenttia viiden vuoden kuluttua, mikä on melko korkea muihin Mercedes-malleihin verrattuna.

  Mitkä Mercedekset valmistetaan Yhdysvalloissa?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus, jonka perusteella voidaan arvioida minkä tahansa auton luotettavuutta. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia, ja niiden huolto maksaa paljon. Maybach GLS-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, noin 900 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Kuinka monta istuinta Mercedes-Maybach GLS-luokassa on?

Mercedes-Maybach GLS-luokka on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Maybach GLS-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Maybach GLS-luokassa on 550 hevosvoimaa ja 538 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Gas/Electric V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Maybach GLS-luokan tavaratila?

37,8 kuutiometriä ( 1,07 m3 ).

Millaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Maybach GLS-luokassa on 22 X 9,5 tuuman alumiiniset etupyörät ja 22 X 11,5 tuuman alumiiniset takapyörät.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z