Mikä on paras käytetty Mercedes avoauto ostettavaksi?

Avoauto on klassinen auto, jonka avulla voit pudottaa auton katon ja nauttia näkymistä, auringonvalosta ja raikkaasta ilmasta. Koska Mercedes on luksusmerkki, se tarjoaa myös avoautoja myyntiin. Mutta mikä on paras käytetty Mercedes-avoauto ostettavaksi?

Paras ostettava käytetty Mercedes-avoauto on vuoden 2018 Mercedes-Benz E-Class -cabriolet. Sen luotettavuuden ja tyylikkään muotoilun ansiosta. Lisäksi tämä auto huokuu ylellisyyttä, ja siinä on paljon huippuluokan ominaisuuksia. Ennen kaikkea sitä myydään lyömättömään hintaan.

Vuoden 2018 Mercedes E-Class -cabrioletin lisäksi on myös muita mainitsemisen arvoisia autoja, kuten Mercedes-Benz CLK-Class Cabriolet, Mercedes-Benz SLK-Class ja Mercedes-Benz SL-Class. Kaikki nämä autot ovat kauniisti tehtyjä, ja niiden avulla voit nauttia maisemista ja auringosta kruisatessasi moottoritiellä.

Vuoden 2018 Mercedes-Benz E-luokan E400 Cabriolet ominaisuudet

Ulkonäkö

Mercedes-Benz E-Class -cabrioletissa on lumoava ulkonäkö, joka herättää huomiota tiellä. Se näyttää samankaltaiselta kuin E-Class coupe, mutta siinä on pehmeä katto, joka antaa sille ainutlaatuisen ja rentouttavan tunteen. Kun pehmeä katto lasketaan alas, voit nauttia näkymistä, auringonvalosta ja viilentävästä tuulesta.

Toisin kuin useimmissa avoautoissa, joissa on kaksi istuinta, E-Klasse cabriossa on neljä istuinta, vaikka takaistuimet ovatkin hieman ahtaat. Ne eivät siis sovellu pidemmille henkilöille. Lisäksi siinä on kilpailijoihinsa verrattuna hieman suurempi tavaratila. Näin ollen voit kuljettaa perheesi ja säilyttää jonkinlaista tavaraa takana.

E-Class-cabriolet erottuu muista muun muassa 18-tuumaisilla kevytmetallivanteilla, inspiroiduilla ajovaloilla, joissa on kaksois-LED-nauhat, A-kirjaimen muotoisella puskurilla ja suuremmilla säleiköillä. Tämän lisäksi E-Klasse E400 -cabrioletissa on myös paljon teknisiä ominaisuuksia, kuten lämpöä heijastavat nahkaistuimet, säädettävä 64-sävyinen valaistus, hierovat istuimet ja aromaterapiajärjestelmä.

  Kuinka kauan Mercedes-pyyhkijänsulat kestävät?

Pitkän muotoilunsa ansiosta etuistuimet ovat mukavat, ja niihin mahtuu mukavasti neljä henkilöä, kun pehmeä katto on auki. Kun pehmeä katto on päällä, autosta tulee ahdas. Siitä huolimatta matkustajat nauttivat mukavista Nappanahkaistuimista ja käyttäjäystävällisistä sisätilojen ominaisuuksista.

Lisäksi kiinnostuneilla ostajilla on valittavana kaksi vaihtoehtoa, E400 takaveto tai E400 4matic -nelivetojärjestelmä. Tämä antaa kiinnostuneille ostajille mahdollisuuden valita pehmeän ja hiljaisen ajon tai suorituskykyisen ajon. Huomaa, että käytetty E400 4matic AWD -järjestelmä on hieman kalliimpi.

Suorituskyky

Kuten edellä todettiin, tässä mallissa on kaksi vaihtoehtoa, takavetojärjestelmä ja 4mati nelivetojärjestelmä. Molemmat autot ovat erinomaisia, mutta 4Matic AWD -järjestelmä toimii paremmin kuin RWD-järjestelmä. Molemmat toimivat 3,0-litraisella V6-kaksoisturbomoottorilla, joka tuottaa jopa 329 hevosvoimaa ja 354 newtonmetrin vääntömomentin.

Tällaisen tehon ansiosta Mercedes-Benz E-Class -avoauto kuuluu markkinoiden tehokkaimpiin luksusluokan avoautoihin. Kaiken lisäksi se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h vain 5,3-5,5 sekunnissa. Sen huippunopeus on 130 kilometriä tunnissa, mikä on erinomainen sen kokoon nähden. Ja 9-vaihteisen automaattivaihteiston ansiosta tämän auton ajaminen on rahastavaa ja sulavaa.

Vielä erikoisemmaksi sen tekee se, että se on polttoainetehokas, sillä sen EPA-luokitus on 25 mpg kaupungissa, 21 mpg maantiellä ja yhdistetty mpg 24. Tämä on parempi kuin useimmat Mercedes-mallit, jotka kuluttavat enemmän.

Jos laskeudut uusimpiin käytettyihin malleihin, säästät jopa enemmän polttoainetta, sillä voit vaihtaa sähkökäyttöön. Sähköllä tehostetun moottorin ansiosta. Auto ei kuitenkaan ole täysin sähköinen, sillä siinä on 1 kWh:n akku, joka ei ole kovin tehokas.

  Mercedes EQC VS Tesla

Turvallisuus

Odotetusti Mercedes E-Class Cabriolet on turvallinen ja luotettava auto maantiellä. Koska kyseessä on avoauto, tuuli voi muuttua sietämättömäksi, ja siksi siinä on ominaisuuksia, kuten AIRCAP-sähköinen vedonestojärjestelmä ja AIRSCARF-niskatason lämmitys. Nämä ominaisuudet pitävät sinut mukavana myös silloin, kun kangasverhoilu on alhaalla.

Lisäksi voit ajaa tätä avoautoa helposti, sillä siinä on paljon turvavarusteita. Näitä ovat muun muassa ajonvakautusjärjestelmä, lonkaniskunesto, turvajärjestelmä, etutörmäysvaroitin automaattisella hätäjarrutuksella, aktiivinen jarruavustin ja dynaaminen kaarreajo-avustin. Käytetty 2018 Mercedes-Benz E-Class 400 -cabriolet maksaa 12 000 ja 70 000 dollarin välillä.

FAQ

Mikä on luotettavin Mercedes-avoauto?

Mercedes-Benzin luotettavin avoauto on vuoden 2020 Mercedes-Benz SL. Kyllä, E-luokan avoauto on luotettava, mutta vuoden 2020 Mercedes SL on luotettavampi. Sen lisäksi tämä avoauto on kauniisti muotoiltu ja kompakti. Siinä on myös kaksi istuinta, eikä neljää istuinta kuten E-Klasse cabrioletissa.

Kumpi on parempi – BMW Z4 Cabriolet vai Mercedes E-Class Cabriolet?

Mercedes E-Class Cabriolet on ihanteellinen niille, jotka etsivät ylellisiä ja mukavia sisätiloja. Se on myös turvallisempi ja siinä on erittäin kehittynyttä tekniikkaa. Toisaalta BMW Z4 Cabriolet näyttää kauniimmalta ja tehokkaammalta kuin E-Class Cabriolet. Siinä on myös parempi käsiteltävyys ja suorituskyky.

Mikä on kokonaisuutena markkinoiden paras avoauto?

Yleisesti ottaen paras avoauto on Mazda MX-5 Miata. Tämä auto ei ole vain ikoninen ja luotettava, vaan se on myös helppo huoltaa eikä siihen tule helposti ongelmia. Lisäksi se on tyylikkäästi muotoiltu ja tarjoaa ihastuttavan ajokokemuksen. Siksi se on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä avoautoista.

  Volvo vs. Mercedes: Luotettavuus - kumpi on parempi

Kumpi on parempi – kova vai pehmeä katto?

Eri avoautoissa on erilaiset katot. Useimmissa autoissa on pehmeät katot, koska ne ovat helpommin huollettavissa ja halvempia vaihtaa. Sitä vastoin kovat katot ovat erinomaisia niiden kestävyyden ja säänkestävyyden sekä melun minimoimisen vuoksi.

Kuinka pitkän ajan kuluttua minun on vaihdettava Mercedes-Benzin avoautoni katto?

Jos olet ostamassa käytettyä Mercedes-Benz-mallia, on hyvä tietää, kuinka kauan omistaja on ajanut autolla. Useimmissa tapauksissa Mercedeksen avoauto-katto kestää 5-7 vuotta. Se voi siis kestää pidempään tai lyhyemmän aikaa riippuen siitä, miten autoa ja kattoa huolletaan.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan paras ostettava käytetty Mercedes-avoauto on Mercedes-Benz E-Class -cabriolet vuodelta 2018. Luotettavin Mercedes-avoauto on kuitenkin vuoden 2020 Mercedes SL -avoauto. Molemmat näistä autoista on rakennettu tyylikkäästi tarjoamaan mukavuutta, suorituskykyä ja laadukasta ajoa.
Vaikka muuntyyppisillä Mercedeksillä on korkea arvonalennusarvo, Mercedes-avoautot pyrkivät pitämään arvonsa hyvin. Tämä on ymmärrettävää, sillä useimmat avoautojen omistajat eivät aja näillä autoilla säännöllisesti. Tämän seurauksena niissä esiintyy vähemmän ongelmia kuin tavallisissa malleissa, joita käytetään päivittäin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z