Mikä on paras käytetty Volvo ostettavaksi?

Käytetyn auton ostaminen on hyvä kauppa, koska et tiedä, mitä siltä voi odottaa. Volvo ylpeilee kuitenkin hienoimmilla käytetyillä autoilla. Muutama vuosi sitten niillä oli erinomainen maine turvallisten, luotettavien ja kestävien autojen valmistajana. Mutta mikä on paras käytetty Volvo-malli ostettavaksi?

Jos etsit parasta ostettavaa käytettyä Volvoa, etsi vuoden 2012 Volvo XC90 -mallia. Kun vertaat vanhempaa Volvo XC90 -sukupolvea ja uusimpaan, yllätyt siitä, miten erilaisilta ne näyttävät. Vaikka ensimmäisen sukupolven Volvo XC90 ei ole yhtä houkutteleva kuin uusin Volvo, se on paras käytetty Volvo.

Uusimmat Volvo-mallit eivät kuitenkaan ole osoittautuneet yhtä luotettaviksi kuin vanhemmat Volvo-mallit. Esimerkiksi toisen sukupolven XC90, jonka tuotanto alkoi vuonna 2015, on tähän mennessä ollut puutteellinen luotettavuuden suhteen. Itse asiassa se on tällä hetkellä vähiten luotettava Volvo-malli.

Vuoden 2012 Volvo XC90:n ominaisuudet

Vuoden 2012 Volvo XC90 ei ehkä ole kaikkein komein Volvon katumaasturi, mutta se on paras käytetty Volvo-auto. Sen ei-niin-hyvän ulkonäön lisäksi tämä auto on erittäin luotettava ja siinä on huippuluokan ominaisuuksia. Lisäksi siihen mahtuu jopa 7 matkustajaa, mikä tekee siitä täydellisen perheauton.

Tätä mallia on saatavana kuudella eri varustetasolla, joita ovat 3.2, 3.2 Premier Plus, 3.2 R-Design, 3.2 R-Design Premier Plus, 3.2 Platinum ja 3.2 R-Design Platinum. Keskitymme perusversioon, joka on 3.2-versio.

Ulkoasu

Vaikka Volvo XC90 ei ole ulkoisesti kovin houkutteleva, siinä on monia hienoja ominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa korinväriset ovenkahvat ja sivupeilit, kääntymisvaloilla varustetut peilit, vakiovarusteena oleva sähkötoiminen kattoluukku, 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, vakiovarusteena olevat sähkötoimiset lämmitettävät peilit ja vakiovarusteena olevat etusumuvalot.

  Miksi Volvo lopetti xc70:n valmistuksen?

Sisätilat

Sisätilojen osalta tämä crossover-maasturi on varustettu monilla ylellisillä ja mukavilla ominaisuuksilla. Auton konsoleissa on kromipäällysteet ja istuimet ovat nahkaa. Lisäksi on alumiiniverhoilu, lisävarusteena saatava lämmitettävä istuin, vakiovarusteena oleva automaattinen kaksivyöhykeilmastointi ja kolmas istuinrivi.

Yksi Volvo XC90 -luksus-crossovermaasturin merkittävimmistä ominaisuuksista on suuri tavaratila ja matkustamo. Siksi siihen mahtuu jopa seitsemän matkustajaa. Lisäksi autossa on myös korkealuokkainen ja tyylikäs sisustus sekä useita edistyksellisiä turvallisuusominaisuuksia.

Suorituskyky

Volvo tarjoaa kaksi voimansiirtojärjestelmävaihtoehtoa – etuveto tai neliveto. Aiemmista malleista poiketen vuoden 2012 mallissa ei ole 4,4-litraista V-8-vaihtoehtoa. Kaikissa edellä mainituissa varusteluissa on 3,2-litrainen kuusisylinterinen moottori, joka on edelleen tehokas.

Kunnon moottorin lisäksi autossa on myös kuusivaihteinen automaattivaihteisto, ja se tuottaa maksimissaan 240 hv ja 236 lb-ft vääntöä. Tässä katumaasturissa on kuitenkin myös verkkainen kiihtyvyys ja tunnoton ohjaus. Siitä huolimatta kyyti on hiljaista ja rauhallista.

Turvallisuus

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Volvo XC90:ssä on paljon turvallisuusominaisuuksia, ja se on yksi maailman turvallisimmista autoista. Kiitos sellaisten vakiovarusteena olevien ominaisuuksien, kuten jarrutehostimella varustettujen lukkiutumattomien jarrujen, vierintävakauden hallintajärjestelmän, elektronisen ajonvakautusjärjestelmän ja ajonvakautusjärjestelmän ansiosta.

Käytetty Volvo XC90 maksaa noin 38 000 dollaria. Tämä hinta koskee perusversiota, kun taas kallein versio maksaa noin 44 500 dollaria.

FAQ

Mikä on huonoin käytetty Volvo ostaa?

Huonoin käytetty Volvo ostettavaksi on vuoden 2015 Volvo XC60. Tämä johtuu siitä, että tässä mallissa ja vuonna on ohjelmistovika moottorituulettimen ohjausmoduulissa. Kun toimintahäiriö ilmenee, se vaikuttaa ilmastoinnin suorituskykyyn ja jäähdytysnesteen lämpötila nousee. Tämän lisäksi jotkut ihmiset ovat valittaneet polttoainevuodoista.

  Ovatko Volvon käytetyt autot luotettavia?

Ohjelmistovian lisäksi Volvo XC60:ssä on myös vähemmän intuitiivinen infotainment-järjestelmä. Tämä tarkoittaa, että joidenkin ihmisten voi olla vaikea käyttää joitakin auton hallintalaitteita. Muita XC60-malliin liittyviä ongelmia ovat ohjaustehostimen ongelmat ja bensiinimallien polttoainepumppuihin liittyvät elektroniset ongelmat.

Mikä on luotettavin Volvo-malli?

Jos haluat luotettavimman Volvon mallin, etsi Volvo S60/V60. Tämä auto rekisteröi vähemmän ongelmia kuin muut Volvo-mallit. Lisäksi siinä on yksi luksusautojen parhaista moottoreista. Oikein huollettuna tämä auto voi siis ajaa yli 300 000 kilometriä.

Mikä on paras käytetty Volvo-sedan?

Viime vuosikymmenen aikana Volvo on valmistanut poikkeuksellisia sedan-autoja. Listan kärjessä on Volvo S60. Jos kuitenkin etsit parasta käytettyä Volvo-sedanautoa, tämä titteli menee S90:lle. Erityisesti vuoden 2017 Volvo S90 on poikkeuksellinen käytetty auto, jossa on hienoimpia ominaisuuksia.

Mikä on paras käytetty Volvo alle 20 000 dollaria?

Paras käytetty Volvo-malli alle 20 000 dollaria on Volvo V40. Tämä tyylikäs ja turvallinen viistoperä on tilava ja siihen mahtuu jopa 5 matkustajaa. Lisäksi siinä on nelisylinterinen turbomoottori, joka tuottaa jopa 187 hv.

Lisäksi tämä kompakti mutta luotettava viistoperä on varustettu 6-vaihteisella Geartronic-automaattivaihteistolla, jossa on FWD-järjestelmä. Tämä tarkoittaa, että se ei ole nopea mutta hauska ajaa. Volvo V40:n muita merkittäviä ominaisuuksia ovat ilmastointi, lapsiturvallisuus, monitoimiohjauspyörä ja sähkötoimiset istuimet.

  Onko Volvo luotettavampi kuin Tesla?

Mitä ongelmia minun pitäisi odottaa ostaessani Volvon?

Kuten kaikilla automerkeillä, myös Volvolla on joitakin yleisiä ongelmia, jotka liittyvät heidän autoihinsa. Jos siis haluat ostaa Volvon, on olemassa joitakin ongelmia, joihin sinun pitäisi olla valmis. Näitä ovat mm:

  • Äkillinen moottorivika
  • Liiallinen öljynkulutus
  • Huono polttoainetaloudellisuus
  • Vaihteiston vikaantuminen
    Useimmat edellä mainituista Volvo-ongelmista alkavat yleensä ilmetä, kun auto on ajanut yli 75 000 kilometriä. Jos autosi matkamittari on siis 70 000 ja 100 000 mailin välissä, sinun on syytä varautua siihen, että joudut kohtaamaan useimmat edellä mainituista yleisimmistä Volvo-ongelmista.

Loppupäätelmät

Jos etsit luotettavaa, laadukasta ja luotettavaa käytettyä Volvo-mallia, ei ole parempaa autoa kuin Volvo XC90 SUV. Ulkonäöltään se ei ehkä ole kaikkein houkuttelevin käytetty Volvo, mutta siihen kannattaa käyttää kovalla työllä ansaitut rahasi.

Siitä huolimatta kannattaa käyttää aikaa ja löytää paras käytetty Volvo XC90. Varmista, että käytetty auto on asianmukaisesti huollettu ja hyvin huollettu. Tutustu myös sen historiaan, sillä et halua autoa, joka on kokenut paljon onnettomuuksia tai ongelmia. Paras vaihtoehto on hankkia auto Volvon huoltokeskuksesta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z