Mikä on polttoainetaloudeltaan paras Mercedes?

Mikä on polttoainetaloudeltaan paras Mercedes?

Mercedes-Benz on suosittu huipputeknisten, hienostuneiden ja ylellisten ajoneuvojen valmistajana. Valitettavasti heidän autonsa ovat myös tunnettuja siitä, että ne kuluttavat paljon polttoainetta, vaikka on olemassa joitakin polttoainetehokkaita malleja.

Mercedes-Benz C300 on polttoainetaloudellisin Mercedes-automalli. Tämän ajoneuvon kulutusluokitus on 24 mpg kaupungissa ja 35 mpg maantiellä. Näin ollen se on yhteensä 28 mpg, mikä tekee siitä polttoainetehokkaimman Mercedes-ajoneuvon tien päällä.

Sitä seuraavat tiiviisti Mercedes-Benz CLA250 ja Mercedes-Benz A220, joiden polttoainetaloudellisuus on myös 28 mpg. Vaikka nämä Mercedes-mallit ovat polttoainetaloudellisia, ne tarjoavat silti ylellisiä ominaisuuksia, joita löytyy muista huippuluokan Mercedes-automalleista.

Mercedes-Benz C300

Mercedes C300:ssa yhdistyvät polttoainetaloudellisuus ja teho, mikä tekee siitä yhden markkinoiden halutuimmista taloudellisista luksusautoista. Se kilpailee edullisesti muiden huippuluokan luksusautojen kanssa, joilla on hyvä polttoainetaloudellisuus, kuten BMW 530e ja Audi A3. Tämä auto maksaa noin 41 600 dollaria.

Ulkonäkö

Auto on saatavana kolmessa eri mallissa – sedan, coupe tai avoauto. Keskitymme Mercedes C300 sedaniin. Kuten kaikki kolmipistetähtäimen autot, tämäkin laite tulee kauniilla ulkonäöllä ja ylellisillä viimeistelyillä, jotka huokuvat luokkaa. Se ylpeilee suurella ulkokuoren vaakasuorilla LED-valoilla ja monilla edistyksellisillä ominaisuuksilla.

Sisätilat ovat ihanat ja ylelliset. Se on myös tilava, joten etu- ja takaistuimilla istujat viihtyvät mukavasti. Lisäksi siinä on panoraamakattoluukku, nahkaistuimet, futuristinen tuuletusilme ja intuitiivinen ohjauspaneeli. Auton tavaratila on 12,6 kuutiometriä, mikä riittää melkoisen monen tavaran säilyttämiseen.

  Mitkä Mersut ovat dieseleitä?

Suorituskyky

Mercedes C300:ssa on 2,0-litrainen 4-sylinterinen moottori, jossa on yhdeksänvaihteinen automaattivaihteisto. Siinä on erinomaiset 241 hevosvoimaa ja 273 lb-ft vääntöä, mikä tekee autosta nopean. Siinä on myös nelivetojärjestelmä, mikä tarkoittaa, että se pystyy mukautumaan erilaisiin maastoihin. Kaiken kaikkiaan kyseessä on suorituskykyinen auto.

Tämä kaunis ja ylellinen Mercedes kiihtyy vain 5,6 sekunnissa nopeudesta 0-100 km/h. Siksi se kiihtyy nopeasti, mikä on elintärkeää tämän luokan autolle.

Turvallisuus

Kun säästät polttoainetta tien päällä, voit ajaa terveellä mielellä tietäen, että tässä saksalaisessa autossa on runsaasti turvavarusteita. Siinä on huomio-avustin, Pre-Safe-teknologia, peruutuskamera, sivutuuliavustin, aktiivinen jarruavustin, jarruassistentti, varkaudenestohälytysjärjestelmä, kehittynyt rengaspaineiden valvontajärjestelmä ja paljon muuta.

Mercedes tarjoaa ostajille joitain lisäominaisuuksia, jotka voi lisävarusteena sisällyttää C300:een, kuten aktiivisen nopeusrajoitusavustimen, LED-älykkään valaistusjärjestelmän, aktiivisen kuolleen kulman avustimen, Pre-Safe Plus -järjestelmän, surround-näkymäjärjestelmän, aktiivisen kaistanpitoavustimen ja takimmaisen poikittaisliikenteen varoittimen.

Muut polttoainetehokkaat Mercedes-mallit

Jos olet kiinnostunut hankkimaan C300:n sijaan muun polttoainetehokkaan Mercedes-ajoneuvon, tässä on lisää vaihtoehtoja.

Mercedes-Benz CLA250

Mercedes-Benz CLA250 on toinen polttoainetaloudeltaan korkealle luokiteltu luksusauto. Tämän 2,0-litraisen 4-sylinterisen moottorin ja yhdeksänvaihteisen automaattivaihteiston keskimääräinen yhdistetty polttoainetaloudellisuus on 28 mpg. EPA:n mukaan se on 25 mpg kaupungissa ja 35 mpg maantiellä.
Tämä auto maksaa 36 600-54 800 dollaria. Tällä hinnalla se on varsin edullinen verrattuna muihin luksusautoihin. Lisäksi ostaja säästää rahaa polttoaineen kulutuksessa.

  Paras Mercedes RV

Mercedes-Benz A220

Toinen erittäin polttoainetaloudellinen Mercedes-automalli on Mercedes A220. Kuten Mercedes CL250:llä, myös tällä laitteella on erinomainen yhdistetty kulutuslukema 28 mpg (25 mpg kaupungissa ja 45 mpg maantiellä).
Myös Benz A220:ssä on 2,0-litrainen nelisylinterinen moottori, mutta siinä on 7-vaihteinen vaihteisto 9-vaihteisen sijaan. Se on myös hieman halvempi kuin CLA250, sillä sen lähtöhinta on noin 32 800 dollaria. Tällaisella hinnalla tämä on paras valinta ihmisille, jotka etsivät edullista luksusautoa, jossa on erinomainen polttoainetehokkuus.

Mercedes GLC 350e 4-Matic

Jos et ole kiinnostunut Mercedeksen sedaneista, mutta rakastat heidän katumaastureitaan, on myös sinulle sopiva ajoneuvo. Mercedes GLC 350e 4-Matic plug-in-hybridi on polttoainetaloudellisin Mercedes-maasturi. Kun lataat tämän tehokkaan katumaasturin hybridijärjestelmän, säästät paljon polttoainetta.
Siinä on 2,0-litrainen, turboahdettu 4-sylinterinen moottori. EPA arvioi tämän katumaasturin yhdistetyksi kulutuslukemaksi 68 mpg ladattuna, mikä on poikkeuksellista sen pelkkään tehoon ja suorituskykyyn nähden. Sen hinta on noin 50 650 dollaria, mutta hinta vaihtelee mallin ja vuoden mukaan.

Lisää polttoainetehokkaista autoista

Minkä saksalaisen luksusautomerkin autot ovat polttoainetaloudellisimpia – BMW:n, Audin vai Mercedeksen?

Saksalaisia luksusautoja pidetään polttoainesyöppöinä. Vaikka tämä väite on melko totta, kaikki saksalaiset luksusautot eivät kuluta paljon polttoainetta. BMW valmistaa polttoainetaloudellisimpia autoja, mutta sen jälkeen tulee Mercedes ja lopuksi Audi.

Kumpi auto on polttoainetaloudeltaan parempi BMW 530e vai Mercedes-Benz C300?

BMW 530e ja Mercedes-Benz C300 ovat markkinoiden polttoainetehokkaimpia luksusautoja. BMW 530e on kuitenkin polttoainetaloudellisempi kuin Benz C300. Tämä johtuu siitä, että sen yhdistetty kulutus on jopa 27 mpg, kun taas Mercedes C300 on jopa 28 mpg.

  Mitkä Mersut ovat V12-moottoreita?

Mikä nopeus on paras polttoainetalouden kannalta?

Hyvin nopeasti tai hyvin hitaasti ajaminen saattaa kuluttaa enemmän polttoainetta kuin voit kuvitellakaan. Jos haluat säästää polttoainetta ajaessasi kaukomaille, sinun on pidettävä nopeus 50-80 km tunnissa. Mitä nopeammin ajat, sitä enemmän polttoainetta kuluu.

Miten voin parantaa polttoainetalouttani?

Jos ajoneuvosi kuluttaa paljon polttoainetta, voit silti parantaa sen polttoainetehokkuutta tekemällä useita asioita. Näitä ovat esimerkiksi tasainen ajo, moottorin sammuttaminen pysähdyksissä, auton hidastaminen, oikean moottoriöljyn valitseminen, säiliön puhdistaminen säännöllisemmin ja auton renkaiden huomioiminen.

Loppupäätelmät

Mercedes-Benz-ajoneuvojen lähtöhinta ei ole monille ystävällinen. Jotkin mallit voivat kuitenkin korvata muhkean hinnan vähentämällä polttoainekustannuksia. Mercedes-Benz C300 on markkinoiden polttoainetehokkain Mercedes.
Yhdistetty kulutus on 28 mpg, joten et tule tuntemaan puristusta, kun sinun on tankattava kolmitähtinen tähtikoneesi. Siitä huolimatta nautit silti Mercedes-merkin tarjoamasta mukavuudesta, ylellisyydestä ja edistyksellisyydestä. Saat saman tyylikkään tunteen, mutta pienemmällä polttoaineen kulutuksella.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z