Paras Mercedes RV

Matkailuauto tai vapaa-ajan ajoneuvo on perävaunu tai moottoriajoneuvo, joka sisältää asuintilan, johon mahtuu useita ihmisiä. Parhaat Mercedes-alustaan perustuvat matkailuautot eivät ole Mercedeksen tehtaalta, mutta Mercedes tarjoaa pienempiä pop-up-matkailuautoja, kuten Weekenderiä ja Marco Poloa, jotka toimivat loistavina matkakumppaneina.

Kun on kyse suuremmista matkailuautoista, jotkin jälkimarkkinoitavat Sprinterit, kuten Mercedes Interstate Lounge Airstream -mönkijä tai Mercedes Atlas Airstream -mönkijä, ovat myydyimpiä vaihtoehtoja. Nämä kaksi Airstream-vaihtoehtoa tarjoavat hienoja paketteja, mutta Mercedes Benzin ja Hymerin yhdessä kehittämä Sprinter-matkailuauto saattaa olla niistä kaikista paras valinta.

Mercedes Marco Polo ja Weekender

Marco Polo eli spontaani seikkailija on Mercedeksen pienempään Vito-alustaan perustuva pop-up-matkailuauto. Marco Polo alkaa noin 73 000 dollarista lähtötason V 220 d Sport -mallilla. Korkeamman varustuksen versioita tarjotaan AMG-paketilla ja tehokkaammilla moottoreilla, ja niiden perushinta on jopa 80 000 dollaria.

Marco Polo on suunnattu lähinnä nuoremmille, seikkailunhaluisille asiakkaille, eikä se tarjoa yhtä paljon tilaa kuin isommat jälkimarkkinoitavat Mercedes-mönkijät. Se on kuitenkin houkutteleva paketti jopa viidelle henkilölle.

Marco Polo on huippumoderni Mercedes, ja se tarkoittaa, että siinä on monia hämmästyttäviä teknologiaominaisuuksia.

Siihen kuuluu Mercedes Me -verkostosovellus, jonka avulla kuljettaja voi pysyä yhteydessä ajoneuvoon milloin tahansa paikasta riippumatta. Kuljettaja voi seurata ajoneuvoa maantieteellisesti milloin tahansa, avata tai lukita auton etänä, säätää ilmastointia ja tarkistaa auton tiedot milloin tahansa.

On huomattava, että Marco Polo on varattu ainoastaan Euroopan markkinoille. Yhdysvalloissa Mercedes myy hyvin samankaltaista pakettia, mutta Yhdysvalloissa auton nimi on Weekender.

  Voiko Mercedes mennä autopesulan läpi?

Aftermarket Mercedes Airstream -mönkijät

Airstream on yhdysvaltalainen yritys, joka on valmistanut matkailuautoja ja -vaunuja (asuntovaunuja) 1930-luvulta lähtien. Airstreameja pidetään yhtenä, ellei jopa parhaana matkailuautojen valmistajana.

Apollo 11 -avaruuslennon onnistuneen loppuunsaattamisen jälkeen NASA käytti muunneltua Airstream-vaunua miehistön jäsenten karanteenitilana. Lisäksi Airstreamin ja Boeingin muokkaamaa Mercedes Sprinter -alustaa käytetään astronauttien sukkulana laukaisualustalla.

Airstreamin Mercedes-muokattujen matkailuajoneuvojen kohokohtia ovat edellä mainitut Mercedes Interstate Lounge Airstream -mönkijä ja Mercedes Atlas Airstream -mönkijä, jotka molemmat perustuvat Mercedes Sprinteriin.

Mercedes Interstate Lounge Airstream -mönkijä on laajalti tunnustettu yhdeksi parhaista Mercedes-pohjaisista asuntoautoista, joita on koskaan valmistettu. Jos etsit korkealuokkaista, ylellistä matkailuautoa, jonka takana on Mercedes-laatu, älä etsi enempää kuin Lounge Airstream -mallia.

Tässä asuntoautossa on kaikki mukavuudet, joita voit koskaan toivoa. Se sisältää jopa kalliista italialaisista viiluista valmistettuja kaappeja ja joukon teknisiä ominaisuuksia, kuten älytelevision ja hämmästyttävän ympäristön valaistuksen. Jokainen pinta on päällystetty korkealaatuisella nahalla, joka täydellisesti kattaa sen, miltä Mercedes-matkailuauton pitäisi näyttää ja tuntua.

Atlas Airstream -mönkijä on melko samanlainen kuin Lounge-malli. Airstream ei ole yhtä korkealuokkainen kuin Lounge-malli, mutta se tarjoaa monia hämmästyttäviä ominaisuuksia, kuten aurinkopaneelit katolla, jotka pystyvät syöttämään virtaa kaikkiin ajoneuvon ominaisuuksiin myös silloin, kun hyötykäyttöön tarkoitetut kytkennät eivät ole käytössä.

  Missä Mercedeksessä on 6-sylinterinen moottori?

HYMER ja Mercedes

HYMER on saksalainen yritys, joka on perustettu 1920-luvulla, ja se on keskittynyt tarjoamaan parhaita matkailuautoja Mercedes-alustalla. HYMER on yksi Euroopan suurimmista matkailuautovalmistajista, ja Mercedes on tukenut sitä siitä lähtien, kun HYMER julkaisi ensimmäisen Mercedes-pakettiautoon perustuvan matkailuauton 1980-luvulla.

Mercedes/HYMERin paras tarjous on Hymer B-luokan MasterLine T. Tämä matkailuauto täyttää Premium-luokan matkailuautojen segmentin korkeimmat standardit. Tämän mallin hinnat alkavat noin 105 000 dollarista. Vaikka tämä on paljon, tämän matkailuauton kanssa et tule pettymään.

MasterLine T -mallin sisätilat ovat yksinkertaisesti leukoja hivelevät. Koko matkailuauto on viimeistelty hienoilla puuverhoiluilla ja täydellisesti suhteutetulla kaappien ja tilan suhteella, joka varmistaa, että MasterLine T muistuttaa enemmän luksusjahtia kuin Mercedes Sprinteriä.

Asiat, jotka on otettava huomioon ennen matkailuauton ostamista

Pitäisikö minun ostaa asuntoauto vai asuntovaunu?

Suurin ilmeinen hyöty, joka asuntoauton valinnasta koituu, on mukavuus. Matkailuauto on moottorikäyttöinen ajoneuvo, kun taas asuntovaunua on vedettävä. Lisäksi asuntoauto on paljon helpompi pystyttää ja käyttää, ja asuntoautossa viihtyvyyteen liittyvät ajat ovat paljon lyhyempiä. Useimmissa matkailuautoissa on myös enemmän mukavuuksia.

Toisaalta matkailuauton ajaminen on paljon pelottavampaa kuin perävaunun ajaminen, sillä monet matkailuautot ovat kooltaan valtavia. Suurin haittapuoli asuntoauton omistamisessa on kuitenkin asuntoautoon liittyvät kustannukset. Kunnollinen matkailuauto maksaa nykyään yhtä paljon kuin käytetty Mercedes-maasturi ja kunnollinen perävaunu yhteensä.

  Mercedes Comand -laiteohjelmiston päivittäminen

Pitäisikö minun ostaa vai vuokrata asuntoauto?

Asuntoauton vuokraaminen on paljon järkevämpää kuin sen ostaminen, jos aiot käyttää sitä vain satunnaisiin matkoihin ja vastaaviin tarkoituksiin. Kannattaa tutkia mahdollisimman paljon ennen kuin päätät ostaa asuntoauton, koska monia ominaisuuksia ei välttämättä käytetä niin paljon kuin luulet.

Asuntoauton vuokraaminen on hyvä ajatus ennen kuin teet vakavia ostopäätöksiä. Asuntoauton valinta on paljon vaikeampaa kuin auton valinta. Matkailuautot eroavat toisistaan melko paljon, ja niissä on erilaisia pohjaratkaisuja, eri hintaluokkia ja kokoja, ja kaikki nämä voivat aiheuttaa ongelmia, kun on aika myydä matkailuautosi eteenpäin.

Onko asuntoautoille ja asuntovaunuille vaihtoehtoja?

Matkailuautolle ja asuntovaunulle on tietysti olemassa vaihtoehtoja, joista tärkein on matkailuauto. Matkailuautot ovat yleensä muunneltuja lava-autoja, jotka tarjoavat asuntoauton kaltaisen kokemuksen pienemmässä paketissa. Asuintilat sijaitsevat kuorma-auton sängyllä, ja niissä on yleensä keittiö, kylpyhuone ja sänky.

Miten vakuutus toimii matkailuautoissa?
Matkailuautoa varten tarvitaan erillinen vakuutus, koska tavallinen autovakuutus ei yleensä kata kaikkia matkailuauton ominaisuuksia. Asuntoautoja varten on olemassa erityisiä vakuutuksia, jotka kattavat esimerkiksi leirintäalueen vastuun, kokopäiväisen vastuun, hätätilanteet, rajoitetut takuut, täysvahingon ja paljon muuta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z