Audi S4 Luotettavuus

S4 on Audin A4-mallin urheilullinen versio. S-malleissa keskitytään vielä parempaan moottoriin ja useampiin ylellisyysominaisuuksiin kuin tavallisissa A4-malleissa. Audi on tunnettu hauskasta kyydistä huipputeknisillä autoilla. S4:ssä on jännittävä tehokas moottori, jossa on kaikki Audin nykyaikaiset teknologiaominaisuudet.

Audi S4

S4 on ollut markkinoilla lähes 2 vuosikymmentä. S4 on neljännessä sukupolvessa, B9:ssä, joka paljastettiin vuonna 2017. Jokaisella sukupolvella on yksi yhteinen asia ja se on Audin tehokas moottori. viimeisin sukupolvi sai uuden turboahdetun 3,0 L V6-moottorin. B9 sai jopa faceliftin vuonna 2019.
Moottori tarjoaa mielettömän kyytiä 349 hevosvoimalla ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 4,4 sekunnissa. Täydellisen urheiluauton näköisessä S4:ssä on myös nelivetojärjestelmä, entistäkin suuremmat ja paremmat jarrut sekä neliputkiset pakoputket.

Luotettavuus

Luotettavuus on aina ollut ongelma urheiluautojen kanssa. Nämä autot on tehty tarjoamaan henkeäsalpaavia ajokokemuksia, mikä vaikuttaa moottoriin haitallisesti. Audi S4:n edellisessä sukupolvessa oli ongelmia narisevien jarrujen, ylikuumenemisen ja öljyvuotojen kanssa. Autolla on myös keskimääräistä huonommat luotettavuusarviot 2,0 pistettä 5,0:sta ja 42,8 pistettä, jossa 57 on keskiarvo.

Huolto

Jokaisen auton luotettavuutta voidaan lisätä hyvällä hoidolla ja huollolla. Koska S4 on urheiluauto, auto kokee kovaa rasitusta, minkä vuoksi auto tarvitsee enemmän huoltoa. Audien huoltokustannukset ovat yleensä korkeammat kuin monien muiden merkkien, ja S4:n keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 1 000 dollaria.

  Audi vs. Mercedes: Luotettavuus

Audi S4 – Tehoa kustannuksin

Autolla voi ajaa erittäin nopeasti, ja voit nauttia auton kyydistä täysillä. S4 voi olla jokapäiväinen ajokkinne, mutta sillä on joitakin lisäkuluja, mutta auto antaisi sinulle 100 %:n panoksensa. Urheiluautoilla on yleensä vähemmän luotettavuuspisteitä, ja jos haluat kokea sen jännityksen, sinun on maksettava kyydistä.

FAQ

Onko Audi S4 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi S4 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi S4:ssä on?

Audi S4 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Audi S4:ssä on ja onko siinä turbo?

Audi S4:ssä on 349 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Audi S4:ssä on?

4,5 tuumaa ( 11,43 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi S4:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Audi S4 Twin Turbo?

Nykyisen sukupolven S4:n voimanlähteenä on 3,0 litran V6-moottori, jossa on bensiinin suoraruiskutus, yksi twin-scroll-turbo ja 354 PS (260 kW; 349 hv) ja 500 Nm (369 lbft).

Onko Audi S4 hyvä auto?

S4 on kaiken kaikkiaan hyvä auto. Ylätasot Ajokäyttäytyminen voi olla sekä rauhallista että sporttista ja hillityn suorituskykyistä. Kaipaamme infotainment-järjestelmien kiertosäädintä. Huonot puolet: S4:stä puuttuu visuaalinen jännitys ja ahtaat matkustajatilat. Tuomio Vaikka S4 on urheilullinen ja nopea, se ei ole yhtä mukaansatempaava tai nopea kuin muut urheilusedanit.

  Audi e-tron GT:n luotettavuus

Mitä S tarkoittaa Audi S4:ssä?

Näillä autoilla on samat ominaisuudet kuin superautoilla, mutta myös niiden kustannuksia verrataan. Audin suorituskykyisin ”huipputason” varustetaso on RS-malli. Se eroaa tavallisen malliston ”S” (”Sport”) -erittelystä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z