BMW 218d ongelmat

BMW 218d ongelmat

BMW 218d on pienikokoinen edustusauto, jossa on paljon erinomaisia ominaisuuksia. Autossa on viisi ovea, suuri tavaratila, tilava sisätila ja se on erittäin polttoainetehokas. Näistä poikkeuksellisista ominaisuuksista huolimatta BMW 218d:ssä on myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää.

Joitakin BMW 218d:n yleisimpiä ongelmia ovat EGR-moduulin jäähdytin voi vuotaa, sähköviat, ohjaustehostimen tuen vika, ilmastointiongelmat, öljyvuoto ja kytkinongelmat. Huomaa, että jotkut ongelmat tulivat tietyissä malleissa ja BMW antoi takaisinkutsun.

Esimerkiksi EGR-jäähdyttimen vuotoongelma on yleinen BMW 218d -malleissa, jotka on valmistettu vuosina 2014-2019. Sitä vastoin muita ongelmia ilmenee, kun ajetaan useita kilometrejä. Ja koska BMW:ssä on paljon muoviosia, useimmat osat alkavat kehittää ongelmia jo 60 000 mailin kohdalla, jos autoa ei huolleta kunnolla.

Mitkä ovat 218d:n yleiset ongelmat?

EGR-moduulin jäähdytin voi vuotaa

Tämä on valmistajakohtainen ongelma, joka liittyy vuosina 2014-2019 valmistettuihin BMW 218d -malleihin. Pakokaasujen takaisinkierrätyksen jäähdytin voi vuotaa, koska glykolijäähdytin voi vuotaa ja muodostaa yhdessä EGR-moduulin noki- ja öljykertymien kanssa syttyviä kerrostumia.

BMW kutsui takaisin BMW-malleja, joissa oli tämä ongelma. Jos siis ostat vuosina 2014-2019 valmistetun käytetyn BMW 218d:n, sinun kannattaa varmistaa, että omistaja on korjannut tämän ongelman.

Ohjaustehostimen tuen vika

Sähköisen ohjaustehostimen ECU eli elektroninen ohjausyksikkö ei ole kovin kestävä. Niinpä, kun autosi on ajanut useita kilometrejä, ohjaustehostimen tuki voi pettää. Jotta näin ei kävisi, sinun on vietävä autosi vuosittain tarkastukseen. Sitä paitsi tähän voidaan puuttua korjaamalla huonot liitännät ja vaihtamalla huonot osat.

  Onko BMW:ssä vilkut

Sähköiset viat

Useimmissa BMW:ssä on sähköongelmia huonon viemärisuunnittelun vuoksi. Siitä huolimatta BMW 218d:n sähköongelmat liittyvät yleensä vaurioihin tai normaaliin kulumiseen. Johdot vaurioituvat yleensä kuumuuden vaikutuksesta useiden kilometrien kulkemisen jälkeen. BMW:n määräaikaishuoltojen noudattamisen pitäisi auttaa välttämään tällaiset pienet ongelmat.

Ilmastointiongelmat

Ilmastointijärjestelmään saattaa myös ilmaantua ongelmia useiden kilometrien ajamisen jälkeen. Tärkein syy ilmastointiongelmiin liittyy freoninesteen vuotamiseen tai ilmastointijärjestelmässä olevaan vuotoon. Vie auto BMW-mekaanikkoon tai -huoltokeskukseen korjattavaksi.

Puhjennut turbo

Tämä on yleinen ongelma useimmissa BMW:ssä. Jos BMW 218d -auton öljynvaihto kestää kauan, voi seurauksena olla puhjennut turbo. Siksi on tärkeää vaihtaa öljy BMW 218d -autoosi 12 000 kilometrin välein. Lisäksi likainen öljy tai öljyn puute voi aiheuttaa turbon räjähtämisen.

Kytkinongelmat

Kytkin on halpa vaihtaa ja huoltaa. Sitä paitsi kytkimen vikaantuminen kestää useita kilometrejä. Tämän seurauksena useimmat BMW:n omistajat unohtavat kytkimen huollon niin, että se menee rikki. Huonosta kytkimestä näkyy merkkejä, kuten tärinää, sitä on vaikea painaa tai poljin muuttuu niin helposti painettavaksi. Vaihdata kytkin 100 000 millin välein.

Öljyvuoto

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä öljyvuoto on toinen merkittävä ongelma, joka koskee useimpia BMW-malleja, myös BMW 218d:tä. Tämä johtuu yleensä huonolaatuisista osista, kuten muovisesta öljynsuodattimesta ja kannen kumitiivisteistä. Nämä osat kuluvat nopeammin aiheuttaen öljyvuodon. Pidä näitä osia silmällä ja vaihda ne ajoissa.

  Onko BMW iX3 täysin sähköinen?

FAQ

Onko BMW 218d hyvä auto?

Kyllä, BMW 218d on erinomainen auto. Tämä monikäyttöauto on mukava arkiauto, sillä se on tilava, polttoainetaloudellinen ja suorituskykyinen. Lisäksi tämä auto on luotettava, mikä tekee siitä loistavan auton päivittäiseen ajoon. Se ei kuitenkaan sovellu ihmisille, jotka etsivät ylellistä ja suorituskykyistä autoa.

Mikä on luotettavin BMW 218d vuosimalli?

Luotettavin BMW 218d on valmistettu vuosina 2016 ja 2019. Sitä vastoin hankalimmat BMW 218d -mallit on valmistettu vuonna 2020. Jos siis haluat välttää useita ongelmia, valitse luotettavammat BMW 218d -mallit, jotka on valmistettu vuosina 2016 ja 2018.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW 218d:ssä alkaa esiintyä ongelmia?

Kuten useimmissa BMW:n kompaktimalleissa, BMW 218d:ssä alkaa olla ongelmia jo 60 000 kilometrin jälkeen. Asianmukaisella hoidolla ja huollolla ongelmia voi kuitenkin esiintyä vasta yli 100 000 kilometrin kohdalla. Joillakin ihmisillä ongelmia saattaa kuitenkin esiintyä jo 120 000 kilometrin jälkeen.

Kuinka kauan BMW 218d kestää?

Se riippuu siitä, miten hyvin huollat autoa ja ajotottumuksiasi. Jos noudatat BMW:n määräaikaishuoltoja, autosi voi kestää yli 200 000 km. Mutta jos et pidä autostasi hyvää huolta, sinulla voi olla ongelmia yli 150 000 kilometrin ajossa.

BMW 218d on erittäin luotettava auto, sillä monet luotettavuuslaitokset, kuten Consumer Reports ja J.D. Power, ovat arvioineet sen luotettavuuden keskimääräistä paremmaksi. Tämä tarkoittaa, että siinä on luotettava moottori ja että se raportoi vähemmän ongelmia kuin useimmat luokkansa autot.

  BMW 1-sarjan luotettavuus

Onko BMW 218d:n huolto kallista?

BMW 218d:n ylläpito maksaa ensimmäisten 10 vuoden aikana noin 13 700 dollaria. Jos verrataan tätä muihin vastaaviin autoihin, huomaat, että kustannukset ovat melko korkeat. Jos siis haluat säästää rahaa, sinun kannattaa harkita sellaisen monikäyttöauton hankkimista, jonka ylläpito on edullisempaa.

BMW 218d:n korkeat ylläpitokustannukset voivat liittyä BMW 218d:n OEM-varaosien korkeisiin hankintakustannuksiin. Tämän lisäksi BMW-huoltokustannukset ovat korkeat, minkä vuoksi auton korjaus- ja huoltokustannukset ovat kokonaisuudessaan korkeat.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että BMW 218d on luotettava auto, mutta siihen liittyy myös useita haasteita, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Joitakin merkittäviä ongelmia, joita kiinnostuneiden ostajien tai BMW 218d:n omistajien tulisi odottaa, ovat sähköviat, EGR-moduulin jäähdytin voi vuotaa, turbo räjähtää, ohjaustehostimen tuen vika ja öljyvuodot.

Ennen kuin ostat käytetyn BMW 218d:n, tarkista ja selvitä, onko sitä muistutettu ja onko käytetty käsitellyt asiaa. Jos ei, varmista, että ongelma on käsitelty ennen omistajanvaihdosta. Useimmat BMW 218d:n ongelmista voi hoitaa sertifioitu BMW-teknikko tai BMW-huoltokeskus.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z