BMW F31 ongelmat

BMW F31 ongelmat

BMW F31 voi olla mukava, mukava ja luotettava matkailuauto, mutta tämä auto on vuosien varrella saanut useita takaisinkutsuja useiden ongelmien vuoksi. Mutta mitkä ovat BMW F31:n yleisiä ongelmia?

BMW F31:n yleisiä ongelmia ovat ajoketjuongelmat, öljy, moottorin ylikuumeneminen, viallinen takalasinpyyhin, koliseva ääni, toimintahäiriövalo syttyy, viallinen turvatyyny ja jarrujen alipainepumpun vika. Huomaa, että useimmat näistä ongelmista voidaan korjata, mutta asianmukaisella huollolla voidaan estää useimmat niistä.

Mitkä ovat BMW F31:n yleiset ongelmat?

Ajastusketjuongelmat

Listamme kärjessä on ajoitusketjuongelma. Tämä on ollut pysyvä ongelma BMW-autoissa jo pitkään. Useimmissa uusimmissa BMW:ssä ei kuitenkaan ole ajoitusketjuongelmia. Tämä ongelma on yleinen BMW F31 -malleissa, joissa on N47-moottori.

Koska kampiakselin ketjupyörässä on erittäin terävät hampaat, se voi vaurioittaa tai katkaista ajoketjun, kun autolla ajetaan kovaa ja ajoketju hyppii ylös ja alas. Jos ajoitusketju katkeaa tai vaurioituu, ainoa ratkaisu on vaihtaa se.

Moottorin ylikuumeneminen

Toinen BMW F31:n yleinen ongelma on moottorin ylikuumeneminen. Tämä johtuu yleensä viallisesta vesipumpusta. Kuitenkin myös jäähdytysnestevuoto, tukkeutunut jäähdytysnesteletku tai viallinen jäähdyttimen tuuletin voi aiheuttaa moottorin ylikuumenemisen. Vie BMW F41 328i -autosi mekaanikolle, jotta perimmäinen ongelma voidaan tunnistaa ja korjata.

Rätisevä ääni ja moottorin tehon menetys

Rätisevä ääni ja tehon menetys voidaan sekoittaa muihin ongelmiin. Jos sinulla on BMW F31, on kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota VANOS-vaihdeasennelmaan. Vuosina 2009-2011 rakennetussa BMW F31:ssä on ollut tämä ongelma. Tänä aikana rakennetuissa BMW:ssä on neljä kokoonpanon pulttia, jotka voivat löystyä tai katketa ja aiheuttaa melua.

  Pahin BMW käytettynä ostettavaksi

Öljyvuoto

Öljyvuoto on hyvin yleinen BMW-malleissa. BMW F31:n öljyvuodon pääasiallinen syy on viallinen venttiilikannen tiiviste. Kun BMW F31 -autolla on ajettu useita kilometrejä, venttiilikannen tiiviste kuluu ja öljyä alkaa vuotaa. Vaihda kulunut venttiilikannen tiiviste.

Jarrun alipainepumpun vika

Jarrun alipainepumppu vikaantuu tärinän puutteen vuoksi. Vastavuoroisesti jarrutehostinyksikköön ei syötetä riittävästi alipainevoimaa, jolloin jarrutehostintoiminnon tehokkuus heikkenee. Tämä ongelma on yleinen ennen 31. heinäkuuta 2013 valmistetuissa BMW F31 touring -malleissa.

Toimintahäiriövalo syttyy

Tämä ongelma on yleinen ennen vuotta 2014 valmistetuissa BMW F31 320i -malleissa. Valon syttymisen lisäksi moottori saattaa siirtyä alennetun tehon tilaan, jolloin kojelaudassa näkyy viesti ”Drivetrain Malfunction”. Siitä huolimatta moottorin tarkistusvalon syttymisen pääasiallinen syy on VANOS-viat.

Viallinen turvatyyny

Tämä ongelma oli yleinen vuosina 2012-2017 valmistetuissa BMW F31 -turva-autoissa. Turvatyynyt olivat viallisia ja saattoivat aiheuttaa onnettomuuden. Turvatyynyt sisälsivät ponnekaasukiekot, jotka saattoivat ajan myötä imeä kosteutta.
Jos siis liiallinen sisäinen paine saattoi saada metallisen puhalluskotelon repeämään, nämä metalliset sirpaleet saattoivat sinkoutua ihmisiin ja olivat erittäin vaarallisia.

Viallinen takalasinpyyhin

Tämä on toinen yleinen ongelma BMW F31:ssä. Jos moottorin koteloon pääsee vettä, se palaa loppuun. Tämän seurauksena takapyyhin lakkaa toimimasta. Vaihda moottorin kotelo, jotta takapyyhin palautuu ennalleen.

Viallinen kampiakselin anturi

Kun BMW F31 -mallissasi on viallinen kampiakselianturi tai viallinen nokka-akselianturi, huomaat tehon tai kiihtyvyyden puutteen suurilla nopeuksilla. Tarkista kampiakseli ja nokka-akseli. Jos ne ovat vaurioituneet, vaihda ne.

  Tekeekö BMW urheiluautoja?

FAQ

Onko BMW F31:ssä paljon ongelmia?

Vaikka BMW F31 touringissa on useita ongelmia, siinä ei ole paljon ongelmia. Sitä paitsi BMW F31:stä löytyvät ongelmat vaihtelevat eri mallivuosien välillä, vaikka joillakin vuosimallivuosilla tiedetään olevan enemmän ongelmia kuin toisilla. Ota siis selvää lisää ostettavaksi haluamastasi F31-mallista, ennen kuin hankit sellaisen, jossa on paljon ongelmia.

Mikä on BMW F31:n korkea ajokilometrimäärä?

BMW F31 kuuluu erittäin luotettavaan BMW-mallistoon. Kun tämän auton ajokilometrit ylittävät 150 000 kilometriä, tulee kuitenkin esiin vakavampia ongelmia, jotka ovat melko vaikeita käsitellä. Jos siis haluat ostaa laadukkaan käytetyn BMW F31:n, pysy kaukana BMW F31:stä, jonka mittarilukema on ylittänyt 150 000 kilometriä.

Onko BMW F31 kallis huoltaa?

Kyllä, BMW F31 on kallis ylläpitää. Kun auto on vielä takuuaikana, et tunne sen ylläpitämisen tuskaa. Mutta takuun päätyttyä BMW F31:n ylläpitokustannukset nousevat pilviin. Tämä johtuu siitä, että huoltokustannukset ja uusien osien ostaminen ovat erittäin kalliita verrattuna muihin automerkkeihin.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW F31:ssä alkaa olla ongelmia?

Useimmissa BMW-malleissa alkaa esiintyä pieniä ongelmia jo 60 000 mailin kohdalla. Mutta 100 000 mailin jälkeen, että vakavat ja kalliit ongelmat alkavat näkyä. Ja kun BMW saavuttaa yli 150 000 mailia, ongelmat ovat tässä vaiheessa erittäin vakavia ja kalliita.

  Kumpi on parempi - AMG vai M Power?

Mikä on BMW:n yleisin ongelma?

BMW:n yleisin ongelma on öljyvuodot. Vaikka tämä ongelma ei olekaan kovin yleinen uusimmissa BMW-malleissa, se on yleinen vanhoissa malleissa. Suurin syy BMW:n öljyvuotoihin on kulunut venttiilikannen tiiviste. Tämä osa on vaihdettava 60 000 mailin välein tai aikaisemmin öljyvuotojen estämiseksi.

Yhteenveto

Kun olet tuonut esiin joitakin BMW F31:n yleisimpiä ongelmia, voit rentoutua tietäen, mitä odottaa tältä erinomaiselta ylelliseltä ja tehokkaalta matkailuautolta. Sitä paitsi useimmat näistä ongelmista voidaan korjata BMW-huoltokeskuksesta tai käymällä BMW:n sertifioidun teknikon tai mekaanikon luona.

Kaiken kaikkiaan BMW F31 3-sarjan Touring on mukava perheauto, sillä se on tilava ja tarjoaa runsaasti tavaratilaa. Se myös toimii erinomaisesti ja siinä on paljon edistyksellisiä ominaisuuksia. Ennen kaikkea se on erittäin luotettava, vaikka huoltokustannukset ovatkin hieman korkeat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z