BMW M3 ongelmat

BMW M3 ongelmat

BMW M3 on yksi kaikkien aikojen hienoimmista M-autoista. Kaiken lisäksi se on tyylikäs, tehokas ja ylellinen. Tästä huolimatta tässä autossa on useita ongelmia, jotka voivat häiritä sen sujuvaa toimintaa. Mutta mitkä ovat yleisiä BMW M3:n ongelmia?

Joitakin yleisimpiä ongelmia, joita BMW M3:n käyttäjien tulisi olla valmiita kohtaamaan, ovat viallinen vaihteisto, äänekäs moottori, öljyvuoto, polttoainepumpun vika, tyhjäkäynnin säätöventtiilin vika, kaasuläpän toimilaitteiden vika, moottorivika ja viallinen jäähdytin.

Mitkä ovat BMW M3:n yleiset ongelmat?

Meluisa moottori

BMW M3:ssa on paljon moottoriongelmia. Yksi näistä ongelmista on moottorin ääni. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet kuulleensa moottorista tulevan äänekkään, metallisen ping-pongin kaltaisen äänen. Tämän lisäksi moottorin suorituskyky heikkenee merkittävästi.

Tämä ongelma on yleinen vuoden 2012 BMW M3:ssa. Ongelman korjaamiseksi moottori on vaihdettava, ja se maksaa yli 3 000 dollaria.

Viallinen vaihteisto

Huonon vaihteiston korjaaminen voi olla erittäin kallista. Kaiken lisäksi sen korjaaminen on hyvin työlästä. Vaikka useimmissa BMW M3:ssa on vaihteisto-ongelmia, tämä ongelma on yleinen 2005 BMW M3:ssa. Kun autolla on ajettu useita kilometrejä, vaihteisto saattaa mennä vapaalle. Jos näin tapahtuu, näet auton vaihteiston vaihteen merkkivalon menevän vapaalle.

Moottorivika

BMW M3:ssa esiintyy myös moottoriongelmia. Yleisiä moottoriongelmia ovat muun muassa moottorin sammuminen ja sähkötehon katoaminen. Useimmat BMW M3:n moottoriongelmat alkavat kehittyä 70 000 kilometrin jälkeen. Siitä huolimatta moottoriongelmat ovat yleisiä vuoden 2008 BMW M3:n moottorissa.

Vuonna 2019 BMW joutui kutsumaan takaisin 16 641 ajoneuvoa tämän ongelman vuoksi. Varmista siis ennen kuin ostat 2008 BMW M3:n, että tämä ongelma on korjattu.

  Onko BMW 328i luotettava?

Viallinen jäähdytin

Tämä on yleinen ongelma kaikissa BMW M3 -malleissa. Tämä ongelma ilmenee, kun auto on ajanut yli 110 000 kilometriä. Sen lisäksi, että jäähdytin vioittuu, myös auton kytkin- ja jäähdytysjärjestelmät muuttuvat ongelmallisiksi. Hyvä uutinen on, että useimmat näistä osista voidaan korjata vaihtamalla ne.

Tyhjäkäynnin säätöventtiilin vika

Kun kilometrejä on kertynyt useita, autosi tyhjäkäynnin säätöventtiili voi pettää. Joitakin ICV:n vikaantumisen merkkejä ovat auton käynti karkealla tyhjäkäynnillä tai epäsäännöllinen kierrosluku tyhjäkäynnillä. Lisäksi auto saattaa siirtyä hitaaseen tilaan ja tarkastusmoottorin merkkivalo syttyy kojelautaan.

Sytytystulpan / sytytystulpan vika

ICV:n tavoin myös sytytys- ja sytytystulpat kuluvat, kun ajetaan useita kilometrejä. Lisäksi niissä on samanlaisia merkkejä kuin huonossa sytytys- tai sytytystulpassa. Ne aiheuttavat esimerkiksi epäsäännöllistä syttymishäiriötä kylmällä säällä ja käynnistyvät hitaasti. Voit korjata tämän ongelman vaihtamalla huonot sytytyskelat tai sytytystulpat.

Öljyvuoto

Öljyvuoto on yleinen kaikissa BMW-malleissa. BMW M3 ei siis ole poikkeus. Kun BMW M3:n ajokilometrejä kertyy yli 30 000, kannattaa venttiilikannet tarkastaa, ennen kuin ne alkavat vuotaa öljyä. Yksi vaikeimmin vuotavista BMW M3 -malleista on E92-malli, jossa on S65 V8 -moottori.

Joitakin merkkejä öljyvuodosta ovat tahrat ajotiellä, öljyn kertyminen ja alhainen öljytaso. Vaihda huono venttiilikansi.

Kaasuputken toimilaitteiden vikaantuminen

Toinen yleinen ongelma BMW M3:ssa on kaasuläpän toimilaitteiden vikaantuminen. Jos huomaat autosi siirtyvän limp-tilaan tai moottorin tarkastusvalon ja kaasuläpän toimilaitteen koodien syttyvän, tämä on merkki huonosta kaasuläpän toimilaitteesta. Tämä on helppo ja halpa korjaus.

  BMW i3:n luotettavuus

Polttoainepumpun vika

Tämä ongelma on yleinen vuoden 2006 BMW M3:ssa. Polttoainepumppu voi vikaantua ja estää polttoaineen pääsyn moottoriin tai saada polttoaineen määrän pienemmäksi. Jos polttoainepumppu on viallinen, se on vaihdettava.

FAQ

Onko BMW M3 luotettava?

Ei, BMW M3 ei ole luotettava. Sitä paitsi useimmat luotettavuusluokituslaitokset antavat BMW M3:lle keskimääräistä huonommat pisteet. Tämä tarkoittaa, että vietät enemmän aikaa korjaamolla kuin useimmat sen kilpailijat. Tämän lisäksi varaosien kustannukset ovat korkeat, mikä nostaa huoltokustannusten kokonaismäärää.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW M3:ssa alkaa olla ongelmia?

Jos autoa huolletaan asianmukaisesti, se kestää yli 150 000 kilometriä ilman suurempia ongelmia. Sinun on kuitenkin odotettava, että BMW M3:ssa on pieniä ongelmia, kun se on ajanut yli 80 000 kilometriä. Joitakin yleisiä ongelmia, joita esiintyy varhain, ovat tiivisteiden vuotaminen, vaihteisto-ongelmat ja elektroniikkaviat.

Mikä on vähiten luotettava BMW M3 -mallivuosi?

Luotettavin BMW M3 -mallivuosi on BMW M3 vuosimallia 2008. Tässä autossa on paljon ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tai käyttäjien tulisi tiedostaa. Sitä seuraavat tiiviisti BMW M3 -mallivuodet 2003 ja 2002.

Vuoden 2008 BMW M3:ssa saattaa olla eniten ongelmia, mutta BMW E36 M3 on sukupolvi, jossa on eniten ongelmia. Se sisältää BMW M3 -mallivuodet, jotka on rakennettu vuosina 1992-1999. Sitä seuraa 46-sukupolvi, jossa on vuosina 2000-2006 rakennetut autot.

  BMW 318d ongelmat

Onko BMW M3:n huolto kallista?

Kyllä, BMW M3:n ylläpito on kallista. Tämä johtuu siitä, että siinä on kalliita osia ja se hajoaa keskimääräistä useammin. Esimerkiksi BMW M3:n keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 1161 dollaria, kun taas useimpien ylellisten keskikokoisten sedanien keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 652 dollaria.

Mikä on BMW M3:n yleisin ongelma?

Vaikka BMW M3:ssa on paljon ongelmia, jotkin niistä ovat yleisempiä kuin toiset. Yleisin BMW M3:n ongelma on öljyvuoto. Tämä ongelma löytyy lähes kaikista BMW M3:n vuosimalleista. Sitä paitsi se on myös yleisin BMW-ongelma.

Yhteenveto

Jos aiot ostaa BMW M3:n, on ratkaisevan tärkeää tietää joitakin ongelmia, joita voit kohdata omistamisen aikana. Nyt kun tunnet BMW M3:n yleiset ongelmat, on elintärkeää pitää autostasi hyvää huolta. Kun autoa hoidetaan ja huolletaan asianmukaisesti, et joudu kohtaamaan suurinta osaa edellä mainituista ongelmista. Lisäksi on ratkaisevan tärkeää harjoittaa hyviä ajotapoja.

Huolimatta monista ongelmista BMW M3 on mukava suorituskykyinen auto, jossa on huippuluokan ominaisuuksia. Se on myös helppo huoltaa ja kestää pidempään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z