BMW 318d ongelmat

BMW 318d ongelmat

BMW 318d:n kaltaiset luksusautot eivät tarjoa vain ylellisyyttä ja erinomaista suorituskykyä, vaan ne vaativat myös kunnioitusta vertaisiltaan. Näistä autoista voi kuitenkin tulla päänvaivaa, kun ne hajoavat niiden korkeiden korjaus- ja huoltokustannusten vuoksi. Mutta mitkä ovat joitakin BMW 318d:n yleisiä ongelmia?

BMW 318d on tyylikäs ja ihastuttava sedan, joka sopii parhaiten perheelle. Tämä auto on tilava, mukava, luotettava ja turvallinen, ja siinä on riittävästi tavaratilaa matkatavaroiden säilyttämiseen. Mutta ennen kuin investoit tähän autoon, on tärkeää tietää joitakin sinua odottavia ongelmia.

Yleisiä ongelmia, joita BMW 318d:n käyttäjät kohtaavat, ovat ajoitusketjun vikaantuminen, viallinen turboahdin, jäähdytysnestevuoto, hankalat ovenkahvat, moottorin sammuminen, moottorin ylikuumeneminen, EGR-ongelmat ja paljon muuta. Hyvä uutinen on, että useimmat näistä ongelmista voidaan korjata sertifioidun BMW-teknikon tai BMW-huoltokeskuksen toimesta.

Mitkä ovat BMW 31d:n yleiset ongelmat?

Ajastusketjun vikaantuminen

Tämä ongelma on yleinen kaikissa vuosina 2007-2011 valmistetuissa BMW 3-sarjan autoissa. Auton huono suunnittelu sai aikaan sen, että ajoitusketju putosi pois säädöstä tai katkesi kokonaan. Tämän seurauksena se aiheutti vakavia vaurioita moottoriin. Jos siis aiot ostaa käytetyn auton, jossa on tämä ongelma, varmista, että se on korjattu ennen maksamista.

Sähköongelmat

Sähköongelmat ovat yleisiä kaikissa BMW-malleissa. BMW 318d -mallissa sähköongelma liittyi sytytyksen avaimen aukkoon. Koska sytytysavain oli jossain määrin viallinen, se vaati käyttäjiä käyttämään temppua auton käynnistämiseksi. Kun auto oli käynnistetty, käyttäjän oli työnnettävä avainta sen sijaan, että se olisi työnnetty ulos.

  BMW i8:n luotettavuus

Hankalat ovenkahvat

Vialliset ovenkahvat ovat yleinen ongelma BMW:ssä. Monet BMW-käyttäjät, myös BMW 318d:n käyttäjät, ovat toisinaan valittaneet, että heidän ovenkahvansa toimii kunnolla, mutta ovea ei saa auki. Tämä johtuu yleensä viallisesta lukosta ja salvasta tai viallisesta oven toimilaitteesta oven sisällä. Vaihda ne, jotta toiminta olisi sujuvaa.

Viallinen turboahdin

Toinen yleinen ongelma kaikissa BMW 3-sarjan autoissa on viallinen turboahdin. Tämä ongelma johtuu yleensä öljyn saastumisesta, öljyn nälästä tai vieraan esineen aiheuttamasta vauriosta. Viallinen turboahdin näkyy yleensä harmaana savuna pakoputkesta. Sinun on käytettävä puhdasta öljyä tai vaihdettava turboahdin, jos se on vaurioitunut.

Jäähdytysnestevuoto

Tämä on toinen yleinen ongelma useimmissa BMW:ssä. Tämä ongelma tapahtuu, kun BMW:n muovinen säiliö alkaa kulua ja vuotaa jäähdytysnestettä. Kun autoa on käytetty useita vuosia ja ajettu useita kilometrejä, muovisäiliö voi haljeta tai vaurioitua ja vuotaa jäähdytysnestettä. Vaihda se uuteen säiliöön.

Moottorin sammuminen

BMW 318d:n moottori sammuu yleensä polttoainepumpun ongelmien vuoksi. Merkkejä auton sakkaamisesta ovat muun muassa kojelautaan tuleva varoitusvalo ja virheilmoituksen näyttö. Varmista, että vaihdat viallisen polttoainepumpun ja sen osat.

EGR-ongelmat

Kun olet ajanut autollasi useita kilometrejä, pakokaasujen takaisinkierrätys saattaa tukkeutua, tarttua kiinni tai siinä voi olla viallinen lämpötila-anturi. Jos et pysty puhdistamaan EGR:ää, vaihda se vain, jotta ongelma ei kärjistyisi.

Viallinen kampiakselin anturi

Jos huomaat, että autossasi ei ole tehoa tai se ei pääse kiihtymään, autossasi on viallinen kampiakselianturi tai huono nokka-akselianturi. Vie autosi teknikkoon ja selvitä, kumpi anturi on viallinen. Kun olet tunnistanut viallisen anturin, vaihda se.

  Mikä on paras pieni BMW-maasturi?

Moottorin ylikuumeneminen

BMW 3-sarjan autoissa on usein moottoriongelmia. Yksi yleisimmistä moottoriongelmista on moottorin ylikuumeneminen. Joitakin tärkeimpiä syitä moottorin ylikuumenemiseen ovat viallinen polttoainepumppu, vuotava jäähdytysneste, jäähdyttimen ongelmat tai termostaatin vika.

Auton takaosan kolina

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voit myös kuulla kolinaa auton takaosasta. Tämä ääni kuuluu yleensä jarrutettaessa. Tämä on merkki siitä, että jarrupalat ja -levyt ovat kuluneet.

FAQ

Kannattaako BMW 318d ostaa?

Totta kai kannattaa. BMW 318d on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-sedaneista. Lisäksi auto on tilava, siinä on suuri tavaratila ja se on poikkeuksellisen käsiteltävä. Lisäksi se on polttoainetehokas, mikä tarkoittaa pienempiä polttoainemenoja. Se ei kuitenkaan ole ihanteellinen yksilölle, joka haluaa luotettavan ja yltäkylläisen sisätilan, sillä se on melko puutteellinen.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW 318d:ssä alkaa esiintyä ongelmia?

Useimmissa tapauksissa pienet mekaaniset ongelmat voivat ilmetä jo 20 000 kilometrin kohdalla. Vakavat korjaus- ja huoltotoimenpiteet alkavat kuitenkin sen jälkeen, kun auto on ajanut yli 100 000 mailia. Siksi useimmille autoille myönnetään takuu 80 000 kilometriin asti.

Onko BMW 318d:n huolto kallista?

Kyllä, BMW 318d:n huolto on kallista. Kun useimpien autojen vuosittainen huolto vaatii noin 750 dollaria, saatat joutua käyttämään yli 1500 dollaria BNW 318d sedanin ylläpitoon. Jos auto on kuitenkin hyvässä kunnossa, se voi laskea noin 900 dollariin, mikä on silti paljon keskimääräistä enemmän.

  Kuinka monta istuinta BMW iX3 on?

Kuinka kauan BMW:n vaihteisto kestää?

Se riippuu siitä, miten auton omistaja on huolehtinut BMW:stään. Jos kunnollista hoitoa ei ole tehty, BMW:n vaihteisto voi kestää alle 100 000 kilometriä. Tämä aika kuitenkin kolminkertaistuu 300 000 kilometriin, jos omistaja pitää BMW:stään hyvää huolta. Tämän lisäksi automaattivaihteiston ja manuaalivaihteiston vaihteistonesteet on vaihdettava 30 000 mailin välein.

Kuinka paljon BMW:n vaihteiston vaihto maksaa?

Vaihteisto on yksi kalleimmista autoon vaihdettavista osista. Siksi on erittäin tärkeää huoltaa autosi kunnolla, jotta sinun ei tarvitse tehdä näin kalliita korjauksia. BMW:n vaihteiston vaihto maksaa 1800-5000 dollaria, mikä on melko kallista.

Johtopäätös

Jos päätät investoida BMW 318d sedaniin, voit odottaa törmääväsi useimpiin edellä mainituista yleisistä ongelmista. Huomaa, että jotkin ongelmat ovat yleisiä vain tietyille mallivuosille. Useimmat näistä ongelmista esiintyvät kuitenkin kaikissa BMW 318d -mallivuosissa.

Kaikki ei kuitenkaan ole menetetty, sillä voit silti välttää useimmat näistä ongelmista noudattamalla käyttöohjetta ja määräaikaishuoltoja. Myös oikeiden ajotapojen noudattaminen auttaa pidentämään BMW:n käyttöikää ja vähentämään korjaus- ja huoltokustannuksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z