Cadillac XT4 Luotettavuus

XT4 on pienikokoinen katumaasturi, jonka tavoitteena on tarjota täydellistä ylellisyyttä ja lisätilaa. Maasturi näyttää upealta urheilullisen ja särmikkään muotoilunsa ansiosta, ja siitä on jopa urheilullinen varustetaso. Ajoneuvossa on AWD-järjestelmä lumisilla tai epämiellyttävillä pinnoilla ajamista varten, ja se on riittävän tilava, jotta siihen mahtuu huomattava määrä matkatavaroita.

Yleiskatsaus

Tämä esiteltiin vuonna 2018, ja siinä on 2,0 litran turbomoottori, jossa on 9-vaihteinen automaattivaihteistojärjestelmä ja Active Fuel Management -järjestelmä polttoainetalouden parantamiseksi. XT4 antaa maksimissaan noin 237 hevosvoimaa. Auto on saanut mainetta ylellisestä laadustaan ja luotettavuudestaan.

Luotettavuus

Cadillac on ollut luotettavuudeltaan keskivertomerkki, mutta XT4 ei ole yhtään sen huonompi. J.D Powerin mukaan XT4:n luotettavuus on loistava, 81 pistettä 100:sta. Takuu on myös loistava ja kattaa lähes kaiken 4 ensimmäisen vuoden ajan.

Jälleenmyynti

Kaikkien luksusautojen jälleenmyynti ei ole niiden hienointa antia. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että ihmiset haluavat ostaa nämä luksusajoneuvot uusina eivätkä vanhoina, koska ne kuluttavat paljon huoltokustannuksia. XT4:n arvo alenee noin 49 % 5 vuoden kuluttua sen ostamisesta. Kymmenen vuoden omistusajan jälkeen sen arvo alenee noin 79 prosenttia.

Turvallisuus

Auton turvallisuusvarusteet ovat huippuluokkaa. Myös NHTSA palkitsi auton 5 tähdellä sen erinomaisesta turvallisuudesta. Rakennettu ei ole suuri, mutta sitä ei ole kolaritestattu. Autossa on pitkä lista vakioturvallisuusvarusteita, kuten törmäysvaroitus, hätäjarrut, turvatyynyt jne.

  Alfa Romeo Giulia Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Näiden luksusautojen huolto ei ole näiden autojen paras asia. XT4 kuluttaa lähes yli 1000 dollaria takuun päättymisen jälkeen kaikkiin huolto- ja korjaustöihin. Osien laatu on kuitenkin erinomainen, eikä autosta ole vakavia valituksia.

FAQ

Onko Cadillac XT4 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac XT4 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac XT4:ssä on?

Cadillac XT4 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small Sport Utility Vehicle

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac XT4:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac XT4:n teho on 237 hevosvoimaa ja vääntömomentti 258 lb-ft. Moottori on turboahdettu kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.0L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Cadillac XT4:ssä on?

6,7 tuumaa ( 17,02 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac XT4:ssä on 18 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z