Chevrolet Volt Luotettavuus

Chevyn autot eivät varmasti ole maailman ylellisimpiä ja premium-luokan autoja, mutta ne ovat erittäin luotettavia ja kestäviä omistaa. Volt on pistokehybridi, joka oli jopa yksi Yhdysvaltojen myydyimmistä autoista. Auton valmistus lopetettiin vuonna 2019, mutta se on edelleen loistava vaihtoehto markkinoilla.

Yleiskatsaus

Chevy on valmistanut tätä autoa vuodesta 2011 lähtien, ja sen 2. sukupolvi lopetettiin vuonna 2019. Voltin 2. sukupolvessa oli suurempi 18,4 kWh:n litiumioniakku, jolla oli arviolta 53 täyssähköistä kilometriä. hybridijärjestelmänsä ansiosta auto antaa erittäin kunnollisen polttoainetalouden ja pienemmät hiilidioksidipäästöt.

Luotettavuus

Luotettavuus on aina elintärkeä huolenaihe, kun ostetaan Chevyn kaltaista päivittäisautoa. Chevy tunnetaan luotettavista autoista, joiden omistuskustannukset ovat alhaiset. Volt ei ollut luotettavin auto, mutta sen keskimääräinen luotettavuuspistemäärä on 77 pistettä 100:sta. Autossa on vähemmän suuria vikoja, mikä auttaa sen luotettavuudessa.

Turvallisuus

Luotettavuus riippuu myös auton turvallisuusmittauksista ja -ominaisuuksista. Voltilla on viiden tähden turvallisuusluokitus kaikissa turvallisuusmittausorganisaatioissa. Auto suoriutui törmäystesteissä erittäin hyvin. Lisäksi turvavarusteet, kuten turvatyynyt, kuolleen kulman valvonta ja törmäysvaroitus, lisäävät auton turvallisuutta entisestään.

Poistot

Chevy on lopettanut Voltin tuotannon, mutta se on edelleen läsnä vanhan auton markkinoilla. Vuoden 2019 malli maksaisi auton kunnosta riippuen noin 16 000 dollaria. Se poistuisi edelleen noin 13 % viiden vuoden kuluttua, mikä ei ole huono lopetetetetulle autolle.

  Chevrolet Tahoe Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi tärkeimmistä asioista auton omistamisessa. Chevyt ovat kuuluisia vähän huoltoa vaativista autoista, ja sama koskee myös Voltia. Se tarvitsee noin 550 dollaria vuodessa kaikkiin huoltoihin ja ennenaikaisiin korjauksiin.

FAQ

Onko Chevrolet Volt etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Volt on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Voltissa on?

Chevrolet Volt on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Voltissa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Voltin teho on 149 hevosvoimaa ja vääntömomentti 294 lb-ft. Moottori on kaasu/sähköinen I4, jonka tilavuus on 1,5 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Chevrolet Voltin tavaratila?

10,6 kuutiometriä ( 0,3 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Voltissa on 17 x 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Chevy Volt kestää?

Chevrolet Volt kestää 200 000-300 000 kilometriä. Jos pidät siitä huolta, hybridivoimansiirron ei pitäisi pettää. Auto voi kestää vielä noin 13-20 vuotta, jos ajat 15 000 kilometriä vuodessa.

Miksi Chevy Voltin valmistus lopetetaan?

Syy Voltin lopettamiseen on se, että Voltissa oli sekä sähkö- että polttomoottorivoimansiirto, minkä vuoksi Voltin oli vaikea saavuttaa samaa kannattavuutta kuin pelkän sähköauton.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z