Dodge Durango Luotettavuus

Durango on Chargerin ja Challengerin lisäksi toinen erittäin kuuluisa Dodge-auto. Durango on keskikokoinen katumaasturi, ja siinä on jopa kolmas rivi lisätilaa varten. Katumaasturi on riittävän suuri, jotta siihen mahtuu paljon matkatavaroita, ja siinä on jopa AWD-järjestelmä, jota voidaan käyttää maastokokemuksiin.

Yleiskatsaus

Durango on ollut markkinoilla jo vuosikymmeniä, ja se on nyt kolmannessa sukupolvessa. Autosta on ollut useita eri varustetasoja, ja sitä on saatavana myös Dodgen suorituskykyisenä SRT-mallina. Tavallisessa Durangossa on 3,6 litran V6 Pentastar -moottori, jota on käytetty monissa muissakin Dodgen autoissa.

Luotettavuus

Luotettavuusnäkökulma on ollut melko hyvä Dodgen autoissa viime vuosina. Durango on myös luotettava tulokas Dodgen autoissa. Laatu on loistava ja riittävän vankka kestämään monta vuotta. Auton luotettavuusluokitus on J.D Powerin mukaan 81 sadasta, mitä voidaan pitää erinomaisena.

Turvallisuus

Turvallisuus on myös Dodge-autojen suuri myyntivaltti. Durangolla on 4 tähteä viidestä, ja sen törmäystestit ovat saaneet erinomaiset pisteet. Ohjaamo on melko vankka kestämään törmäyksiä, ja siinä on monia muita turvallisuusominaisuuksia. Näihin turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat törmäysvaroitus, automaattinen hätäjarrutus, kuolleen kulman valvonta ja monet muut saatavilla olevat ominaisuudet.

Poistot

Myös poistoasteesta on hyötyä arvioitaessa auton luotettavuutta. Durango menettää noin 41 % arvoaan, kun se on omistettu 5 vuoden ajan. Tämä on erittäin hyvä, ja Durangon omistajat voivat päivittää ajoneuvosta myymällä vanhat hyvään hintaan.

  BMW 2-sarjan luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi suurimmista tekijöistä, jotka määrittävät auton luotettavuuden. Durango tarvitsee hieman enemmän huoltokustannuksia kuin monet muut Dodge-autot. Se tarvitsisi noin 675 dollaria vuodessa kaikkiin huoltokuluihin, mutta sen laatu on erinomainen ja sen todennäköisyys saada suuria korjauksia on pieni, mikä on etu.

FAQ

Kuinka monta istuinta Dodge Durangossa on?

Dodge Durango on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Durangossa on ja onko siinä turbo?

Dodge Durangossa on 293 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Dodge Durangossa on?

8,1 tuumaa ( 20,57 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Durangossa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Dodge Durango on luotettavin?

Dodge Durangon parhaat vuodet ovat 2014, 2018 ja 2015. Nämä mallit tarjoavat suurta hauskanpitoa sekä perheille että autoilijoille. Vaikka useimmat uusista malleista ovat kalliita, tarjolla on monia erinomaisia käytettyjä malleja.

Onko Dodge Durangossa paljon ongelmia?

Yleisin ongelma Durangoissa on pakosarjan pulttien pettäminen. Se voi aiheuttaa ajoneuvoille keskimäärin 112 030 kilometrin menetykset. Tämä on yleinen ongelma Dodge Durango -ajoneuvoissa, joissa on 5,7-litrainen V8-moottori.

  Dodge Challenger SRT Demon Luotettavuus

Mikä on Dodge Durangon korkea ajokilometrimäärä?

Dodge Durango voi kestää 200 000-250 000 mailia asianmukaisella huollolla. Jos ajat 15 000 kilometriä vuodessa, se tarkoittaa noin 13-16 vuoden käyttöikää. Nämä ovat hyviä lukuja keskikokoiselle katumaasturille.

Onko Durango hyvä katumaasturi?

Onko Dodge Durango hyvä katumaasturi? Dodge Durango 2022 on hyvä valinta joillekin ostajille, mutta ei kaikille. Durangon tilavat sisätilat ovat tyylikkäät ja tarjoavat riittävästi tilaa seitsemälle henkilölle. Durangossa on intuitiivinen infotainment-järjestelmä, jota on helppo käyttää. Sen kuusi- ja kahdeksansylinteriset moottorit tuovat todella lämpöä.

Onko Dodge Durangossa vaihteisto-ongelmia?

Nämä ongelmat ovat usein helposti havaittavissa. 2021 Dodge Durangon vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihteen vaihtamisen viivästymistä, narskuttelua, hyppimistä tai kiihtyvyyttä, tärinän tunnetta tai viheltäviä ääniä tai polttava haju konepellin alta.

Ovatko Durangot hyviä bensankuluttajia?

Ei, se ei ole auto, jota kannattaa valita, jos haluat päästä pitkälle tankkaamallasi bensiinillä.
Niille, jotka vaativat todellista voimaa, vuoden 2019 Dodge Durango R/T on maasturi, jonka voit voittaa. Tämä katumaasturi on enemmän kuin pelkkä bensansyöjä. Dodge Durangolla on huomattava vetokapasiteetti, mikä tekee siitä ihanteellisen katumaasturin jokapäiväisiin tehtäviin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z