Dodge Nitro Luotettavuus

Dodge on osa Fiat Chrysler -konsernia, joka tunnetaan pääasiassa urheilullisista ja hienoista autoista. Nitro on kompakti katumaasturi, joka antaa vaikutelman Jeepin katumaastureista. Auto on suorituskyvyltään loistava ja luotettavuudeltaan keskinkertainen.

Yleiskatsaus

Auton valmistus on lopetettu vuodesta 2012 lähtien, mutta se on edelleen hyvä auto ostaa sen loistavan suorituskyvyn ja ulkonäön ansiosta. Sitä on saatavana kahdella voimansiirrolla, mukaan lukien 3,7 L:n moottori ja 4,0 L:n moottori. Vakiovarusteena on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, ja tarjolla on myös nelivetovaihtoehto.

Luotettavuus

Luotettavuus on ratkaiseva tekijä ennen minkä tahansa auton ostamista. Luotettavuus on ollut melko hyvä Dodgen autoissa viime vuosina. Ne ovat saaneet 3,5 arvosanaa 5,0:sta ja sijoittuneet luotettavuuden osalta 19. sijalle 32:sta automerkistä. Nitro on myös vain keskiverto luotettavuusauto, jonka luotettavuusluokitus on J.D Powerin mukaan 2,0 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on myös Dodgen autojen suuri myyntivaltti. Dodge-autot ovat usein IIHS:n ja NHTSA:n kolaritesteissä. Myös IIHS on testannut Nitron, ja IIHS on antanut niille arvosanan Good. Autossa on myös monia muita turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, levyjarrut, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä jne.

Poistot

Myös poistoasteesta on hyötyä arvioitaessa auton luotettavuutta. Dodgella on ollut kunnon kokemuksia poistoasteesta. Nitro on kuitenkin vanha auto, se myy edelleen hyvin.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi suurimmista tekijöistä auton luotettavuuden määrittämisessä. Dodgen huoltokustannukset ovat yleensä hieman korkeat verrattuna muihin autoihin, sillä sen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat 634 dollaria. Dodge Nitron huolto- ja korjauskustannukset ovat 582 dollaria, mikä on silti alhaisempi kuin Dodgen keskimääräiset huoltokustannukset.

  Audi e-tron GT:n luotettavuus

FAQ

Onko Dodge Nitro etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Nitro on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Dodge Nitrossa on?

Dodge Nitro on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility.

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Nitrossa on ja onko siinä turbo?

Dodge Nitrossa on 260 hevosvoimaa ja 265 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 4.0L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Nitrossa on 20 x 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitkä ovat Dodge Nitron tärkeimmät ongelmat?

Kun keskustellaan Dodge Nitro 2007, 2008 ja 2007 -mallien yleisistä ongelmista, esille tulevat sähköongelmat. Näiden vuosimallien omistajat valittivat akun syttyvästä merkkivalosta, satunnaisesti puhaltavasta torvesta ja vettä tihkuvista pyyhkijöistä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z