Ford Escape Luotettavuus

Ford Escape on 4-ovinen kompakti katumaasturi, joka on valmistettu vuonna 2000. Auto on tunnettu vaikuttavasta hinnastaan ja hyvästä käytännöllisyydestään. Auton sisätilat ovat myös viihtyisät ja niissä on runsaasti tilaa rahdille. Jos haluat pienentää polttoainekulutusta, Escape on sinulle pako hybridimallien muodossa.

Yleiskatsaus

Escapessa on kolme moottorityyppiä ja plug-in-hybridimallit, jotka voivat kulkea arviolta 37 mailia puhtaasti sähköllä. Trimmitasoja on useita, ja moottorit vaihtelevat 1,5 litran moottorista suurimpaan ja nopeimpaan 2,5 litran Duratec I4 -moottoriin. Escape on neljännessä sukupolvessa.

Luotettavuus

Luotettavuuden suhteen Ford ei ole ollut Yhdysvaltain paras merkki. Ford on kärsinyt monilla osa-alueilla, kuten moottorin ja polttoainetalouden osalta. Ford Escape ei myöskään ole luotettavuudeltaan paras katumaasturi. Consumer Reports arvioi sen luotettavuuden huonoksi, vain 2 viidestä. Escapea koskeva suurin ongelma on sen korkea polttoaineenkulutus.

Turvallisuus

Turvallisuus ei ole ongelma Fordin autoissa, ja ne ovat yleensä erinomaisia tällä osa-alueella. Escape on saanut täydet pisteet 5/5 turvallisuusluokituksessa. Se on saanut erinomaiset pisteet törmäystesteissä. Auton vankan rungon lisäksi autossa on loistavat turvallisuusominaisuudet, kuten turvatyynyt, ABS, luistonesto, kuolleen kulman valvonta, kaista-avustin ja paljon muuta.

Poistot

Ei kaikkein luotettavimpia autoja, mutta Fordit pitävät yleensä arvonsa melko hyvin. Escape pitää myös arvonsa, ja sen arvonalennusaste on lähes 20 % 1 vuoden jälkeen ja 53 % 5 vuoden jälkeen, mikä on hieno.

  Audi e-tron GT:n luotettavuus

Huolto ja korjaus

Näiden budjettiautojen huolto on varmasti pienempi kuin luksusautojen. Escapen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 600 dollaria kaikkien huolto- ja korjauskustannusten osalta. Lisäksi auton todennäköisyys saada vakavia korjauksia ensimmäisen 5 vuoden aikana on pieni.

FAQ

Onko Ford Escape etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Escape on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Escapessa on?

Ford Escape on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Escapessa on ja onko siinä turbo?

Ford Escapessa on 181 hevosvoimaa ja 190 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-3, jonka iskutilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Ford Escapen tavaratila?

68,5 kuutiometriä ( 1,94 m3 ).

Kuinka suuri maavara Ford Escapessa on?

7,3 tuumaa ( 18,54 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Escapessa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Ford Escapessa paljon ongelmia?

Ford Escapet ovat luotettavia katumaastureita, mutta niissä voi olla ongelmia mallivuodesta riippuen. Yleisimpiä ongelmia ovat moottorin virhetoiminnot ja vaihteiston toimintahäiriöt, moottorihäiriöt, ohjaustehostimen menetys tai sytytysvirheet. Jarruongelmat, siirtokotelovauriot, PCM-vika ja moottorin sammuminen ovat joitakin yleisimpiä.

Kestävätkö Escapet pitkään?

Ford Escapen ajokilometrejä voidaan pidentää jopa 250 000 kilometriin asti huolellisella käsittelyllä ja kärsivällisyydellä. Keskimääräinen ajokilometrimäärä on 130 000 mailia. Tämä voi muuttua ajan myötä. Voit saavuttaa nämä kilometrit riippuen siitä, kuinka usein ajat Ford Escapella.

  Ford Focus Electric Luotettavuus

Miksi sinun ei pitäisi ostaa sitä?

Vuoden 2019 Ford Escapen polttoainetaloudellisuus ei ole yhtä hyvä kuin joillakin sen kilpailijoilla. Tämä on yksi suurimmista haitoista. Se saa vain 23 mpg kaupungissa ja 30 mpg maantiellä, mikä on kaukana Honda CR-V:n vaikuttavista luvuista.

Onko Escape hyvä katumaasturi?

Escape on erinomainen katumaasturi. Perusmoottorilla saa hyvät bensamäärät. Turbo nelosvaihtoehto antaa nopean kiihtyvyyden. Escape on sulava ajaa, siinä on kaksi riviä mukavia istuimia ja runsaasti säilytystilaa.

Kumpi on parempi escape vai edge?

Vaikka Edgellä on huomattava etu tavaratilassa, molemmat ajoneuvot ovat lähellä toisiaan, kun on kyse henkilökohtaisesta tilasta ja mukavuudesta. Escape on polttoainetaloudellisempi, joten sen käyttö tulee halvemmaksi.

Miksi Fordilla on niin huono maine?

Fordin huono maine voi johtua monista tekijöistä. Ne eivät ole olleet asiakaslähtöisiä sitten 60-luvun. Ford rakentaa ajoneuvoja, joita se rakastaa rakentaa, eikä se pidä ensisijaisen tärkeänä sopeutua jokaiseen ikäryhmään tai väestöryhmään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z