Ford Fusion Hybridin luotettavuus

Ford on yksi maailman suurimmista autoja valmistavista autoteollisuusyrityksistä. Fusion on keskikokoinen sedan, jonka valmistus lopetettiin vuonna 2020. Auto on upean näköinen, ja sisätilat ovat erittäin korkealaatuiset. Autoa tarjottiin myös hybridi- ja plug-in-hybridimalleina.

Yleiskatsaus

Fusionista lopetettiin sen 2. sukupolvi, ja 2. sukupolven Fusionista useita varustetasoja. S-perusmallissa oli 2,5 litran Duratec I4 -moottori, joka tuotti 175 hv, ja hybridimallissa oli 2,0 litran moottori. Auton muoto on ehdottoman rakastettava, ja se on edelleen hyvä ostos.

Luotettavuus

Luotettavuus on erittäin tärkeää, ja Fordin autoilla on melko huono maine luotettavuutensa suhteen. On kuitenkin joitakin autoja, joilla on hyvät luotettavuusluokitukset, kuten Fusion. J.D. Power on luokitellut Fusionin 4 tähteä 5:stä, mitä kutsutaan erinomaiseksi. Myös RepairPal arvioi auton luotettavuuden 4/5 tähteä.

Turvallisuus

Turvallisuus ei ole aina suuri huolenaihe Fordin autoissa. NHTSA on antanut Fusionille törmäystesteissä ja turvallisuusominaisuuksissaan täydet 5 tähteä. Myös IIHS antoi autolle ”hyvän” arvosanan törmäystesteissään. Näiden testien lisäksi autossa on monia kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on suuri etu Ford-auton ostamisessa. Näillä autoilla on suuri jälleenmyyntiarvo. Vuoden 2020 Fusionin arvo alenee vain noin 50 % viiden vuoden kuluttua auton omistamisesta. Tämä on erittäin hyvä lakkautetulle autolle.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi Ford-autot eivät ole luotettavimpia. Fusion maksaa vuosittain noin 581 dollaria kaikista huolto- ja korjauskustannuksista. auton osien laatu on kuitenkin hyvä, eikä se tarvitse usein korjauksia.

  Ford F-150 Luotettavuus

FAQ

Onko Ford Fusion etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Fusion on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Fusionissa on?

Ford Fusion on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Fusionissa on ja onko siinä turbo?

Ford Fusionissa on 181 hevosvoimaa ja 185 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Fusionissa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Ford Fusion -hybrideissä ongelmia?

Ford Fusion Hybridiä vaivaavat useimmiten ilmanpaineongelmat, kattoluukun vuotaminen ja sisätilojen suunnitteluvirheet. Kaikissa malleissa voi olla ongelmia vaihteiston kanssa. Vuoden 2010 mallit ovat kuitenkin muita malleja alttiimpia suurille moottorivioille.

Kuinka kauan Ford Fusion -hybridit kestävät?

Jos noudatat säännöllistä huoltoaikataulua, Fusion-hybridi voi kestää jopa 200 000 kilometriä.

Ovatko hybridit kalliimpia korjata?

Hybridi vaatii usein vähemmän huoltoa kuin tavallinen auto, ja sen vuoksi pienet korjaukset ja rutiinihuollot on helpompi tehdä. Ne voivat olla jopa alhaisempia. Hybridit ovat aluksi kalliimpia kuin samankokoiset tavalliset autot, joten ostajat kyseenalaistavat usein, säästävätkö he todella rahaa.

Mikä on Ford Fusion Hybrid?

Vuoden 2020 Ford Fusion Hybrid -sedan on keskikokoinen sedan, jossa on 2,0-litrainen nelisylinterinen moottori ja sähkömoottori (yhteensä 188 hevosvoimaa). Vakiovarusteisiin kuuluu etuveto ja portaattomasti säätyvä automaattivaihteisto (CVT). Sitä on saatavana kolmessa eri versiossa: SE SEL, Titanium ja SEL.

  Ford Mustang Mach-E Luotettavuus

Pitäisikö sinun ostaa Ford Fusion?

Vaikka vuoden 2020 Ford Fusion on viimeinen, se on silti erinomainen valinta, jos etsit keskikokoista sedania. Jopa perusmallissa on paljon vakiovarusteita ja tekniikkaa. Se on ainutlaatuinen tässä ajoneuvoluokassa, koska siinä on neliveto. Auto on tyylikäs sisältä ja ulkoa.

Onko hybrideissä enemmän ongelmia?

Hybridiautossa on todennäköisemmin huolto-ongelmia kuin kaasumoottoriautossa. Hybridiauton akut voivat pettää odotettua nopeammin, eivätkä ne ole aina luotettavia. Hybridiakkujen vaihto on kallista, ja niitä voidaan korjata mutta ei korvata.

Onko Ford Fusion Hybrid -autossani etäkäynnistys?

Voit valita Ford Fusionin plug-in-hybridiksi tai tavalliseksi hybridiksi. Tarjolla on monia vaihtoehtoja ja lisävarusteita, joiden avulla voit luoda unelmiesi auton. Kaukokäynnistys on välttämätön ominaisuus kaikissa uusissa ajoneuvoissa.

Miten Ford Fusion Hybrid -hybridini käynnistetään kauko-ohjatusti?

  1. Lukituspainike sijaitsee Fusionin avainnipussa.
  2. Paina kolmen sekunnin kuluttua avaimenperässä olevaa etäkäynnistyspainiketta kahdesti.
  3. Moottori käynnistyy, kun vilkkuvalot vilkkuvat kahdesti.
  4. Moottori voidaan käynnistää kauko-ohjatusti enintään 15 minuutin ajan, ennen kuin se sammuu.

Onko Ford Fusion Hybrid hyvä auto?

Vuoden 2020 Ford Fusion Hybrid sijoittuu hybridi- ja sähköautojen kolmen parhaan joukkoon. Fusionissa on mukavat sisätilat, intuitiiviset tekniset ominaisuudet ja korkeat turvallisuuspisteet. Siinä on myös pieni tavaratila ja alhainen polttoaineenkulutus.

Toimiiko Ford Fusion Hybrid ilman akkua?

Hybridillä ajamisen todellisuus tarkoittaa, että sinun on lopulta vaihdettava akku. Hybridin akku tyhjenee aikanaan, aivan kuten minkä tahansa muun ajoneuvon.

  Ford Fiesta Luotettavuus

Onko Ford Fusion kompakti vai keskikokoinen auto?

Se on keskikokoinen perhesedan. Ford Fusion ja Ford Focus ovat saman valmistajan kaksi erikokoista autoa. Ford Focus -kompaktiautosta on saatavana kaksi versiota: neliovinen sedan tai viisiovinen hatchback. Ford Fusion on neliovinen sedan, joka on keskikokoinen. Focusiin on saatavana etuveto.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z