Ford Mustang Mach-E Luotettavuus

Ford tunnetaan pääasiassa kuorma-autoistaan ja Mustang-sarjasta. Mustang on urheiluautojen sarja, joka on erittäin suosittu maailmalla. Mach-E on täyssähköauto, joka esiteltiin vuonna 2020, ja se on myös ollut hyvin kuuluisa. Auton ulkonäkö on erittäin urheilullinen, ja myös tekniset tiedot ovat loistavat.

Yleiskatsaus

Mustang on yleensä coupe tai avoauto, mutta Mach-E on 5-ovinen kompakti katumaasturi. Autossa on 68 kWh:n akku, joka antaa arvioidun toimintasäteen lähes 211 mailia. Se on saatavana sekä RWD- että AWD-järjestelmällä. Autosta on myös toinen variantti, jonka toimintasäde on noin 300 mailia.

Luotettavuus

Ford tunnetaan yleensä massatuotetuista autoista, mutta kaikki niistä eivät ole luotettavia. Fordeihin ja niiden laatuun on liittynyt monia ongelmia. Niiden valmistamia hienoja autoja on kuitenkin paljon. Mach-E on ollut melko kuuluisa, mutta J.D Powerin ennustama luotettavuus on 60 sadasta, mikä on melko alle keskiarvon. Auto on kuitenkin uusi ja seuraavissa malleissa olisi paljon parannuksia.

Turvallisuus

Fordilla on hyvä maine autojensa turvallisuudesta. Mustang Mach-E on testattu IIHS:n törmäystesteissä, ja se sai arvosanan ”hyvä”. Auto sai myös IIHS:n Top Safety Pick -palkinnon. Siinä on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitus, vakionopeudensäädin, kaista-avustin jne.

Poistoprosentti

Toinen tärkeä tekijä auton luotettavuuden tuntemisessa on auton arvonalentumisaste. Fordin autojen poistot eivät ole kovin suuria. Mach-E on suhteellisen uusi auto, ja sen poistoprosenttia on vaikea arvioida, mutta se alenee noin 13 prosenttia vuodessa.

Huolto ja korjaus

Sähköautojen huoltokustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin perinteisten polttomoottoriautojen. Kuitenkin myös sähköautot tarvitsevat osien vaihtoa ja säännöllistä huoltoa toimiakseen moitteettomasti. Mach-E tarvitsisi vuosittain enintään noin 400 dollaria kaikkiin huoltotoimenpiteisiin.

  Ford Edge Luotettavuus

FAQ

Onko Ford Mustang Mach-E etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford Mustang Mach-E on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford Mustang Mach-E:ssä on?

Ford Mustang Mach-E on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Mustang Mach-E:ssä on ja onko siinä turbo?

Ford Mustang Mach-E:n teho on 266 hevosvoimaa ja vääntömomentti 317 lb-ft.

Kuinka paljon maavaraa Ford Mustang Mach-E:ssä on?

5,7 tuumaa ( 14,48 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Mustang Mach-E:ssä on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mach-E sen arvoinen?

Kyllä! Ford Mustang Mach-E antaa sinulle paljon iloa ajaessasi. Voit ajaa sillä millä tahansa tiellä murehtimatta bensan hinnoista. Lisäksi auton hinta on myös kohtuullinen. New Ride Reviewsin mukaan Mach-E:n hyötysuhde on ollut vankka, 3,3 mailia kilowattitunnilla. Hän kuitenkin huomautti, että maantiellä matkustajien tai lastin kanssa ajettaessa voidaan ajaa keskimäärin 2,6-2,7 mailia kilowattitunnilta. Mach-E on vakuuttava sähköauto muutamista pienistä ongelmista huolimatta.

Onko Mustang Mach-E vain sähkökäyttöinen?

Kyllä! Ford Mustang Mach E on yksi parhaista nykyisin saatavilla olevista sähköajoneuvoista. Mach-E:ssä on pidennetyn kantaman akku, takaveto ja EPA:n mukaan maksimietäisyys on 300 mailia. 1. Mach-E tavoittelee 346 hevosvoimaa ja 428 kiloa laajennetun kantaman nelivetokokoonpanossa.

Voinko ladata Mach-E:tä Teslan superlatauslaitteella?

Inside Devsin mukaan tällä hetkellä ei pysty. Tesla tuo superlatausverkostonsa pian kaikkien merkkien saataville.

Kuinka nopeasti Mach-e voi ajaa?

Fordin mukaan Mach-E GT Performance saavuttaa nopeuden 60 km/h 3,5 sekunnissa.

Kuinka nopeasti Mustang Mach-E latautuu?

Mach-E:n DC-pikalaturi ei ole liian huono, jos pääset 80 prosentin SOC-tasolle. Ford väittää, että DC-pikalataus kestää 10 prosentista 80 prosenttiin 52 minuutissa. Kyle sai ladattua akun vain 49 minuutissa.

  Chevrolet Avalanche Luotettavuus

Kuinka kauan sähköautojen akut kestävät?

Vastaus on – ihanteellinen – että sähköauton litiumioniakun pitäisi kestää enintään kahdeksan vuotta, jos ostat uuden. Muutamassa vuodessa akun keston pitäisi parantua.

Pitäisikö minun ladata Mach E -autoni joka päivä?

Sinun ei tarvitse ladata autoasi joka päivä. Se riippuu siitä, kuinka usein käytät autoasi. Suurin osa Mach E:n lataamisesta tapahtuu kotona. Jotta autosi lataus olisi täysi koko päivän ajan, se kannattaa kytkeä verkkovirtaan illalla. Voit käyttää 140 voltin pistorasiaa, mutta sillä saat vain keskimääräisen toimintasäteen, joka on kolme mailia tunnissa.

Pitäisikö sähköauto jättää kytkettynä koko ajan?

Sähköauton kytkeminen pistorasiaan on lähes aina turvallista. Sähköautojen akku on suojattu ylilataukselta. On täysin siistiä jättää se kytkettynä.

Kuinka paljon tehoa Mustang Mach-E:ssä on?

Mustang Mach-E:n perusmallissa on 266 hevosvoimaa. Se on kuitenkin saatavana myös 346 hevosvoimalla ja takavetoisena.

Onko Mustang Mach-E:ssä regeneratiivinen jarrutus?

Kyllä, Mach-E:ssä on regeneratiivinen jarrutus, joka auttaa säästämään energiaa. Vakiomalli Mustang Mach-E voi latautua 10 prosentista 80 prosenttiin vain 45 minuutissa, kun se latautuu DC-pikalatausasemalla. Mustangin sisäinen regeneratiivinen jarrujärjestelmä on aggressiivinen lisä näihin latausmenetelmiin.

Onko Mach e:ssä urheilutila?

Kyllä, Mach e:ssä on urheilutila, joka tässä tapauksessa on nimeltään Untamed. Fordin mukaan Untamed on hyvä tapa lisätä jännitystä.

Onko Mustangissa vetoluistonesto?

Kyllä, Mustang Mach-E:ssä on vakiona ajonvakautusjärjestelmä. Tämä kytkin löytyy Mustangista heti vaihteenvaihtimen takaa. Se sijaitsee hyvin tavallisessa paikassa, mutta jos se ei ole, tarkista ohjauspyöräsi. Vetoluistonesto on erittäin helppo kytkeä päälle ja pois päältä.

  Ford Fiesta ST Luotettavuus

Onko Mustang Mach-E:ssä lasikatto?

Mustangin omistajilla on mahdollisuus lasikattoon V6- tai GT-malleissa. Näin he saavat 360 asteen näkymän ilman, että coupen yleissuojasta tingitään. Liukuva aurinkosuoja estää UV-säteitä ja antaa sinun nauttia näkymistä turvalliselta etäisyydeltä.

Onko Mustang Mach-E:ssä itseohjautuvuus?

Ford esittelee Mustang Mach-E:hen uuden handsfree-ohjausjärjestelmän, joka ”muistuttaa rakenteeltaan Teslan Autopilottia”. Ford Mustang Mach-E oli varustettu Ford Co-Pilot360 -sarjan kuljettajaa avustavilla järjestelmillä, kun testasimme sitä viime vuonna.

Onko Mach-E:ssä AWD?

Kyllä, Mach-E:stä on olemassa AWD-versio. Mustang Mach-E, joka on Mustang Mach-E -malliston huippumalli, on varustettu takavetojärjestelmällä ja pidennetyn toimintasäteen akulla. Sen EPA-arvioitu toimintasäde on 305 mailia. Laajennetun akun nelivetoversion toimintasäde on noin 270 mailia.

Onko Mach-E:ssä lämmitetty ohjauspyörä?

Kyllä, siinä on lämmitetty ohjauspyörä. Mustang Mach-E:ssä tuntuu kuin istuisit takkatulen vieressä, kun lämpötila laskee. Tässä hiljaisessa, intiimissä pyhätössä ajamisesta tulee ilo. Voit halutessasi lämmittää autosi lämmitetyillä istuimilla tai ohjauspyörällä.

Säilyttääkö Mustang Mach-e arvonsa?

Se todennäköisesti säilyttää arvonsa paremmin kuin monet vastaavat maasturit. Nämä ennusteet osoittavat, että keskimääräisen katumaasturin jälleenmyyntihinta on 48,9 % ja että keskimääräinen henkilöauto säilyttää 46,5 % alkuperäisestä arvostaan. Ford Mustang Mach-E:n odotetaan säilyttävän 39,7 prosenttia alkuperäisestä hinnastaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z