Jeep Compass ongelmat

Jeep Compass ongelmat

Jeep-autot ovat suosittuja niiden kyvystä mennä minne tahansa. Mutta kun kyse on luotettavuudesta, nämä autot eivät ole missään listan kärjessä.

Jeep Compass on tästä hyvä esimerkki. Tämä kompakti crossover-maasturi on tyylikäs, tehokas, tilava ja sillä on kunnon vetokapasiteetti. Se ei kuitenkaan ole luotettava, ja siinä on useita ongelmia. Mitkä ovat siis Jeep Compassin yleisiä ongelmia?

Jos omistat Jeep Compassin tai harkitset sen hankkimista, on tärkeää tutustua joihinkin yleisimpiin ongelmiin, joita kohtaat matkan varrella. Joitakin niistä ovat muun muassa CVT-vaihteiston ylikuumeneminen, käynnistymishäiriö, TIPM-vika, jousitusongelmat, pyöränlaakerivika ja paljon muuta.

Mitkä ovat Jeep Compassin yleiset ongelmat?

CVT-vaihteiston ylikuumeneminen

Tämä ongelma on yleinen vuoden 2011 Jeep Compassissa. Useimmat käyttäjät valittivat, että portaaton vaihteisto (CVT) ylikuumeni korkeissa lämpötiloissa tai pitkillä matkoilla. Tämä ongelma ilmenee yleensä, kun vuoden 2011 Jeep Compass saavuttaa 70 200 kilometriä.

Yksi CVT-vaihteiston ylikuumenemisen merkeistä on varoitusvalon vilkkuminen, joka osoittaa, että vaihteisto on ylikuumentunut.

Jousitusongelmat

Vaikka tämä ongelma voi esiintyä missä tahansa Jeep Compass -mallissa, se on yleinen vuoden 2007 Jeep Compassissa. Vuoden 2007 Jeep Compass on vähiten luotettava Jeep Compass -malli. Jousitusten, ongelmien lisäksi siinä oli myös useita ongelmia.

Jousitusongelmat keskittyivät tässä autossa ohjausvarsien tai holkkien vikaantumiseen. Kaiken lisäksi tämä ongelma ilmenee aina, kun tämä auto saavuttaa 58 000 kilometriä. Sen korjaaminen on myös melko kallista, sillä se maksaa keskimäärin 600 dollaria.

Käynnistymishäiriö

Toinen yleinen Jeep Compassin ongelma on auton käynnistymättömyys. Tämä ongelma on yleinen vuoden 2018 Jeep Compassissa. Jotkut käyttäjät huomasivat, että heidän autonsa ei käynnistynyt, kun se saavutti 25 000 mailia. Tämä ongelma liittyi ongelmaan auton akussa. Viallinen liitäntä apuakkuun sai auton pysähtymään.

  Onko Jeep Compass hyvä auto?

Äänekkäät tai narisevat jarrut

Tämä ongelma on yleinen kaikissa Jeep Compass -malleissa. Siitä huolimatta se on yleisempi vuosien 2012 ja 2014 Jeep Compassissa. Vuoden 2012 Compassissa se alkaa, kun autolla on ajettu 8 900 kilometriä, kun taas vuoden 2014 Compassissa se alkaa 12 700 kilometrin kohdalla.

Paras ratkaisu ongelmasta eroon pääsemiseksi on asentaa takajarrusatulaan tärinänestokannatin.

Veden vuotaminen matkustamon sisällä

Jos omistat vuosien 2007-2014 Jeep Compassin, voit odottaa tätä ongelmaa. Monien raporttien mukaan etu- ja takakatto vuotaa suurella todennäköisyydellä. Jos näin käy, sinun on tarkastettava kaikki läpiviennit ja tulpat sekä tiivistettävä kattosaumat ja kattoluukun tyhjennysputket uudelleen. Lisäksi kannattaa tarkistaa kattoluukun tyhjennysputket.

TIPM-vika

Totally Integrated Power Module (TIPM) on elektroninen laite, jota käytetään hallitsemaan virranjakelua koko autossa. Jos TIPM on huono tai vikaantuu, voi ilmetä useita ongelmia, ja sen korjaaminen on kallista. Joitakin TIPM:n vikaantumisen merkkejä ovat ajovalojen ja kojelaudan valojen syttyminen ja sammuminen.

Huonon TIPM:n korjaaminen voi maksaa keskimäärin noin 1 600 dollaria. Tämä ongelma ilmenee yleensä noin 110 000 mailin kohdalla.

Viallinen langaton ohjausmoduuli

Jos langaton ohjausmoduuli on viallinen, Jeep Compass ei välttämättä käynnisty tai käynnisty. Tämä ongelma rekisteröitiin Jeep Compassin vuosimalleissa 2007, 2008, 2010 ja 2011. Ongelman aiheutti langattoman ohjausmoduulin (WCM) elektroninen lukkiutuminen. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava vikaantunut WCM.

  Jeep Grand Wagoneer Luotettavuus

Pyöränlaakerin vika

Tämäkin ongelma on yleinen useimmissa Jeep Compass -malleissa. Jos pyöristä alkaa kuulua jyrisevää ääntä, tämä on merkki siitä, että autosi pyöränlaakerit ovat kuluneet. Ääni on selvemmin havaittavissa, kun ajat yli 30 km/h nopeudella tai kun käännyt mutkiin alhaisilla nopeuksilla.

FAQ

Onko Jeep Compass luotettava?

Kyllä, Jeep Compass on yksi markkinoiden luotettavimmista Jeep-malleista. Vain kourallinen Jeep-malleja, kuten Jeep Grand Cherokee, ovat luotettavampia. Consumer Reports ja J.D. Power arvioivat Jeep Compassin hieman keskimääräistä luotettavammaksi, mikä on loistavaa, kun otetaan huomioon, että useimmat Jeep-mallit saavat keskimääräisen luotettavuuden.

Mikä on vähiten luotettava vuosimallin Jeep Compass?

Eniten valitusta Jeep Compassin mallivuodesta on saanut vuoden 2007 Jeep Compass. Mikä parasta, se on ensimmäinen valmistunut Jeep Compass. Monet käyttäjät ovat raportoineet moottoriin ja jousitukseen liittyvistä ongelmista. Lisäksi useimmat ongelmat ovat hankalia ja kalliita korjata.

Millä ajokilometreillä Jeep Compassissa alkaa olla ongelmia?

Joissakin Jeep Compass -malleissa, kuten vuoden 2018 mallissa, käynnistymättömyys alkaa jo 25 000 kilometrin kohdalla. Jos et siis huolla Jeep Compassia hyvin, saatat joutua kohtaamaan ongelmia jo hyvin varhain. Useimmat Jeep Compass -ongelmat alkavat kuitenkin, kun autolla on ajettu yli 100 000 kilometriä.

Kuinka monta kilometriä Jeep Compass kestää?

Oikealla hoidolla ja huollolla Jeep Compass voi kestää yli 200 000 mailia. Keskimäärin useimmat Jeep Compass -mallit kestävät yli 150 000 mailia. Jos et kuitenkaan pidä hyvää huolta Jeep Compassista, se ei välttämättä kestä yli 150 000 mailia.

  Onko Jeep Grand Cherokee hyvä auto?

Mikä on luotettavin Jeep-malli?

Tämä kysymys on melko haastava, sillä sekä Jeep Grand Cherokee että Jeep Wrangler JK ovat kaksi luotettavaa mallia. Näin ollen luotettavin Jeep-malli on vuoden 2019 Jeep Grand Cherokee, jota seuraa tiiviisti vuoden 2007 Jeep Wrangler JK.

Sen lisäksi, että Jeep Grand Cherokee on luotettava, se on myös turvallinen, tilava, monipuolinen, polttoainetaloudellinen ja teknisesti edistyksellinen. Useimpien Jeepien tapaan sillä on erinomainen vetokyky, joka on ihanteellinen maastoajoneuvoille.

Johtopäätös

Nyt kun tiedät joitakin ongelmia, joita kohtaat investoidessasi Jeep Compassiin, on tärkeää pitää auto hyvin huollettuna, jotta sinun ei tarvitse huolehtia useimmista edellä mainituista yleisistä ongelmista. Lisäksi auton asianmukainen huolto voi auttaa pidentämään Jeepisi käyttöikää.

Kaiken kaikkiaan Jeep Compass on mukava ja luotettava kompakti katumaasturi. Se toimii myös melko hyvin, ja siinä on suuri matkustamo ja erinomainen vetokyky. Se on myös helpompi ja halvempi huoltaa kuin useimmat kilpailijansa, kuten GMC Terrain ja Volkswagen Tiguan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z