Lincoln Corsair luotettavuus

Lincolnin luksusajoneuvojen luotettavuus on yleensä hyvä. Lincoln Corsair on Ford Motor Companyn luksusbrändin Lincolnin valmistama kompakti ylellinen crossover-maasturi. Se aloitti tuotannon vuonna 2020 ja korvasi Lincoln MKC:n.

Yleiskatsaus

Lincoln Corsair sekoitetaan joskus Ford Corsairiin nimessä olevan yhdennäköisyyden vuoksi. Eroja on kuitenkin paljon. 5-ovinen katumaasturi on saatavana sekä etu- että nelivetona. Corsairin voimanlähteenä toimii 2,0-litrainen EcoBoost Turbo I4 -moottori, joka tuottaa 250 hevosvoimaa. Moottori on yhdistetty 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon, jonka avulla Corsair kiihtyy 6,2 sekunnissa nopeudesta 0-100.

Luotettavuus

Luksusautojen on tarkoitus saada täysi arvosana jokaisella osastolla. Näin ei kuitenkaan ole kaikkien eri merkkien luksusautojen kohdalla. Onneksi Corsair on yksi niistä luksusajoneuvoista, jotka ovat jokaisen käytetyn pennin arvoisia. J.D. Powerin mukaan vuoden 2021 Lincoln Corsain ennustettu pistemäärä on 87 pistettä sadasta.

Turvallisuus

Lincoln Corsairin suorituskyky on erinomainen kaikissa luotettavuutta määrittävissä parametreissa. NHTSA:n mukaan Corsair sai törmäys- ja turvallisuustestissä viiden tähden kokonaisturvallisuusluokituksen.

Poistot

Lähes kaikkien Lincoln-merkkisten ajoneuvojen arvon alenemisaste on samassa prosenttiluvussa, ne eivät yleensä säilytä arvoaan kovin hyvin ajan myötä. Lincoln Corsair ei ole poikkeus, vaan sen arvioitu arvonalentumisaste on 51 % 5 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Luksusajoneuvot vaativat yleensä hieman ylimääräistä huoltoa, koska ne ovat kalliita. Lincoln Corsairrr maksaa noin 11 121 dollaria huolto- ja korjauskustannuksia ensimmäisten 10 vuoden aikana.

  Lincoln Aviator Luotettavuus

FAQ

Onko Lincoln Corsair etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln Corsair on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lincoln Corsairissa on?

Lincoln Corsair on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln Corsairissa on ja onko siinä turbo?

Lincoln Corsairissa on 266 hevosvoimaa ja NA lb-ft vääntöä. Moottori on Gas/Electric I-4, jonka tilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Lincoln Corsairissa on?

7,8 tuumaa ( 19,81 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln Corsairissa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z