Lincoln Nautilus Luotettavuus

Vuonna 2018 Lincoln muutti MKX:n nimen Nautilukseksi, kun se siirtyi kolmikirjaimisista nimistä täysnimiin. Kyseessä oli muutakin kuin nimenmuutos. Nautiluksella oli täysin uusi muotoilu. Vaikka se on keskikokoinen luksusmaasturi, siinä on melko vaikuttavat sisätilat ja siihen mahtuu jopa viisi matkustajaa.

Yleiskatsaus

Ylellisysauto tarkoittaa Amerikassa yleensä valtavaa ajoneuvoa. Town Car -limusiini ja Navigator ovat aina Lincolnin tarjontaa tuossa luksussegmentissä. Luksusautojen ei kuitenkaan aina tarvitse olla suuria. Tätä ajatellen Lincoln päätti tuoda markkinoille kompaktin katumaasturin, joka kilpailee suoraan ylellisten keskikokoisten katumaastureiden kanssa. Nautiluksen voimanlähteenä on 2,0-litrainen nelisylinterinen turbomoottori, joka tuottaa 250 hevosvoimaa. Se kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h noin 6,8 sekunnissa.

Luotettavuus

Luksusajoneuvojen katsotaan tai oletetaan olevan huippuluokiteltuja lähes kaikilla osastoilla ennustettavuustekijää määritettäessä. Myös Lincoln Nautiluksen ennustettiin olevan vaikuttava. Lincoln Nautiluksen vuoden 2021 malli pääsi tähän tyydyttävimpien keskikokoisten katumaastureiden listalle. Se oli kuitenkin kaikille hieman yllättävä, sillä se sai Consumer Reportsilta melko alhaisen yleisarvosanan.

Turvallisuus

Nautilus sai hyvät pisteet sekä NHTSA:n että IIHS:n turvallisuustestissä. National Highway Traffic Safety Administrationin (NHTSA) mukaan Nautilus on saanut viiden tähden luokituksen. IIHS nimesi sen myös yhdeksi Top Safety Picks -luokituksesta, mikä osoittaa, että turvallisuus on kunnossa.

Poistotaso

Yleisesti ottaen Lincolnin ajoneuvot menettävät arvonsa saman verran, ne eivät pidä arvoaan kovin pitkään. Viiden vuoden kuluttua Lincoln Nautilus menettää arviolta noin 51 % arvoaan ja sen jälleenmyyntiarvo on 27 510 dollaria.

  Lincoln Town Car luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ensimmäisten 10 omistusvuoden aikana huollot ja korjaukset maksavat Lincoln Nautiluksessa noin 11 326 dollaria. Lincoln Nautilus ylittää luksusmaasturiteollisuuden keskiarvon 4 134 dollarilla.

FAQ

Onko Lincoln Nautilus etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln Nautilus on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lincoln Nautiluksessa on?

Lincoln Nautilus on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln Nautiluksessa on ja onko siinä turbo?

Lincoln Nautiluksessa on 250 hevosvoimaa ja 280 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Lincoln Nautiluksessa on?

7,9 tuumaa ( 20,07 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln Nautiluksessa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Lincoln Nautiluksessa on?

Nämä ovat todellisia valituksia, jotka on jätetty NHTSA:lle koskien 2019 Lincoln Nautilus -mallin vaihteisto-ongelmia. VAIHTEISTO NYKII AUTOMAATTIVAIHTEEN TAKIA JA HITAALLA NOPEUDELLA. KIIHTYY ETEENPÄIN. JÄLLEENMYYJÄ SANOO, ETTÄ FORD VÄLITTÄÄ, MUTTA EI VOI KORJATA. ESIINTYY, JOS AJONEUVO EI OLE LIIKKEESSÄ.

Onko Lincoln Nautiluksessa vaihteisto-ongelmia?

CSK&D tutkii raportteja, joiden mukaan Ford Edge 2020, 2021 Lincoln Nautilus ja 2020 Lincoln Nautilus -ajoneuvoissa saattaa olla vaihteisto-ongelmia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kova vaihtaminen, sulkeminen tai epäröinti vaihteita vaihdettaessa sekä hidastuminen tai horjuminen. Nämä ongelmat voivat johtua vaihteiston viasta.

  Lincoln MKX luotettavuus

Onko vuoden 2021 Lincoln Nautilus hyvä ajoneuvo?

Vuoden 2021 Lincoln Nautilus on erinomainen ylellinen keskikokoinen katumaasturi. Nautiluksessa on tilava sisätila, jossa on viisi istumapaikkaa ja laadukkaat materiaalit. Siinä on myös 13,2-tuumainen kosketusnäyttö ja monia vakiovarusteena olevia kuljettajaa avustavia ominaisuuksia. Nautilus on mukava katumaasturi joka päivä ajettavaksi pehmeän jousituksen ja hiljaisen matkustamon ansiosta.

Vaatiiko Lincoln Nautilus premium-bensiiniä?

Kyllä, tarvitset premium-bensiiniä Lincoln Nautiluksen käyttämiseen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z