Lincoln MKZ luotettavuus

Lincolnilla on hyvä maine luotettavien ja kestävien ajoneuvojen valmistajana. Lincoln MKZ on jälleen yksi lisä heidän ajoneuvokantaansa. Lincoln MKZ on Lincolnin valmistama 4-ovinen, 5-paikkainen keskikokoinen luksussedan. Sen tuotanto alkaa vuonna 2006, ja sen valmistus lopetettiin vuoden 2020 puolivälissä.

Yleiskatsaus

4-ovinen sedan tunnettiin aluksi nimellä Lincoln Zephyr, ja myöhemmin sen nimi päivitettiin ja nimettiin uudelleen MKZ:ksi ”MK”-perheen nimikkeistön alla. Uusimmassa mallissa MKZ:n voimanlähteenä on 3,0-litrainen EcoBoost V6 -moottori. MKZ:n huippunopeus on 150mph ja se kiihtyy nollasta sataan noin 6 sekunnissa. Se on erittäin kelpo luksussedan, jonka sisätilojen laatu on vaikuttava.

Luotettavuus

Keskikokoinen luksussedan tarjoaa tasaisen mukavan ajon. RepairPalin mukaan MKZ on sijalla 20. 31 keskikokoisen luksusauton joukossa. MKZ:n luotettavuusluokitus on 3,0 5,0:sta, mikä olisi voinut olla hieman parempi tässä luokassa, sillä sen nimeen liittyy myös hyvä hintalappu. MKZ on kunnossa lähes kaikilla osastoilla lukuun ottamatta alhaisen ajokilometrimäärän ongelmaa.

Turvallisuus

IIHS:n mukaan vuoden 2009 MKZ on hyvä turvallisuuden ja törmäystestien osalta. Se läpäisi etu- ja sivutörmäystestit ja sai hyvän yleisarvosanan. Vuoden 2010 malli ylellisestä keskikokoisesta sedanista sai Top Safety Pick -luokituksen Insurance Institute for Highway Safety -laitokselta (IIHS).

Poistotaso

On todettu, että Lincoln ei pidä arvoaan kovin hyvin ajan mittaan. Tässä mielessä Lincoln MKX on samanlainen kuin muutkin ”MK”-perheen sisarukset. Vuoden 2018 Lincoln MKX:n arvioitu poistoprosentti on 52 % viiden vuoden kuluttua.

  Lincoln MKX luotettavuus

Huolto ja korjaus

Kaikkien ajoneuvojen huolto- ja korjauskustannukset ovat tärkeitä, sillä ne määrittävät kyseisen ajoneuvon kokonaisomistuskustannukset. Lincoln MKZ:n huolto- ja korjauskustannukset sen 10 ensimmäisen käyttövuoden aikana ovat noin 8 378 dollaria. Luksussedanien segmentissä tämä hinta on 3 326 dollaria alhaisempi kuin alan keskiarvo. MKZ:lla on 24,67 %:n todennäköisyys vaatia suurempia korjauksia tuona aikana.

FAQ

Onko Lincoln MKZ etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Lincoln MKZ on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Lincoln MKZ:ssä on?

Lincoln MKZ on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Lincoln MKZ:ssä on ja onko siinä turbo?

Lincoln MKZ:n teho on 245 hevosvoimaa ja vääntömomentti 275 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Lincoln MKZ:n tavaratila?

15,4 kuutiometriä ( 0,436 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Lincoln MKZ:ssa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Lincoln MKZ:ssa ongelmia?

RepairPal antaa Lincoln MKZ:lle arvosanan 3,0 pistettä 5,0:sta. MKZ sijoittuu 20. sijalle luksuskeskikokoisten sedanien joukossa. Keskimääräinen MKZ:n omistaja käyttää vuosittain 831 dollaria ja käy korjaamolla suunnittelemattomissa korjauksissa 0,6 kertaa vuodessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z