Mazda RX-8 Luotettavuus

Mazda, kuten useat muutkin japanilaiset automerkit, on yksi maailman luotettavimmista automerkeistä. RX-8 on urheiluauto, joka oli tuotannossa vuodesta 2003 vuoteen 2012. Autossa on pieni ja urheilullinen korimuotoilu, joka on erittäin houkutteleva katsella.

Yleiskatsaus

Autossa on 1,3 litran moottori, joka tuottaa maksimissaan 238 hevosvoimaa, ja se pystyy kiihdyttämään 0-100 km/h 6,8 sekunnissa. Autoa ei myyty säännöllisesti Yhdysvalloissa, mutta se on edelleen esillä joidenkin vanhojen autojen markkinoilla. Kyseessä on RWD-auto, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän ajaa.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein ostajien merkittävä huolenaihe ennen minkä tahansa ajoneuvon ostamista, ja Mazda on nimetty yhdeksi luotettavimmista ajoneuvomerkeistä. Se on lisäksi saanut uskomattoman hyvän sijoituksen vankkumattoman laadun suhteen, ja se on sijoittunut viidenneksi luotettavimmaksi merkiksi 32:sta ajoneuvomerkistä. RX-8 on hauska auto ajaa, ja sen omistajat ovat antaneet monia hyviä luotettavuusarvioita.

Turvallisuus

Turvallisuusmittausten osalta Mazdalla on ollut kunnioitettavia arvioita kautta aikojen. Ajoneuvoja on myös rutiininomaisesti testattu törmäyksissä. RX-8:a ei ole koskaan testattu törmäystesteissä Yhdysvalloissa. Turvallisuusominaisuuksia tarkasteltaessa siinä on melkoisia vaihtoehtoja, kuten lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, turvajärjestelmä jne.

Poistot

Mazda-autoilla on suuri jälleenmyyntiarvo niiden suuren luotettavuuden ja kestävyyden ansiosta. Mazdan autojen keskimääräinen arvon alenemisaste on noin 40 % 5 vuoden kuluttua. RX-8 on vanha auto, eikä sen jälleenmyyntiarvo vaikuta enää luotettavuuteen.

  Mazda 6 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat yksi autojen luotettavuuden tärkeimmistä tekijöistä. Ihmiset eivät halua ostaa autoa, joka vie kaikki heidän rahansa sen huollon takia. Mazdan autojen keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 450 dollaria. Koska kyseessä on vanha auto, se riippuu pääasiassa auton kunnosta. MX-5:n keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat 308 dollaria, mikä ei ole kovin paljon verrattuna moniin muihin autoihin.

FAQ

Onko Mazda RX-8 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mazda RX-8 on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Mazda RX-8:ssa on?

Mazda RX-8 on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Sub-compact

Kuinka paljon hevosvoimia Mazda RX-8:ssa on ja onko siinä turbo?

Mazda RX-8:n teho on 232 hevosvoimaa ja vääntömomentti 159 lb-ft. Moottori on Kaasukiertopyörä, jonka iskutilavuus on 1,3L/ Polttoainejärjestelmä on: MPFI.

Kuinka suuri on Mazda RX-8:n tavaratila?

7,6 kuutiometriä ( 0,215 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mazda RX-8:ssa on?

4,7 tuumaa ( 11,94 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mazda RX-8:ssa on 19 x 8,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x 8,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko RX8:ssa paljon ongelmia?

Kuumakäynnistysongelmat ovat merkki huonosta puristuksesta. Kasvavat äänet ja tehon menetys (jumittava viritys tai SSV-venttiilit). Moottorin hallintavalo vilkkuu ajon aikana (reaaliaikainen havainto moottorin palovirheestä). Varhaiset käynnistysmoottorit olivat hitaampia ja tehottomampia kuin myöhemmät mallit.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z