Mercedes Benz GLC Class Luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista autojätistä, ja se tunnetaan kaikkialla maailmassa ylellisistä ajoneuvoistaan. Mercedeksen GLC-luokka käsittelee ylellisiä pienikokoisia SUV- ja Coupe-maasturimalleja. Tämä luokka vastaa Mercedeksen C-luokkaa.

Yleiskatsaus

Mercedes GLC-luokka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2015, ja se on ollut melko kuuluisa. Autoa on saatavana monissa eri varustetasoissa, kahdessa korimuodossa ja myös monia eri voimansiirtoja jokaisen valittavaksi. Mukana on myös hybridimalli. Bensiinimoottorivaihtoehdossa on 2,0 L:n turbomoottori, mutta on olemassa eri variantteja, joissa on enemmän ominaisuuksia.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. GLC-luokan luotettavuus on J.D Powerin mukaan melko hyvä, 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät törmäystesteissä erittäin hyvin. IIHS ja NHTSA ovat testanneet GLC-luokan törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaisen turvallisuusluokituksen. Autossa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus, hätäjarrut jne.

Poistoprosentti

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja GLC-luokan arvo on noin 52 % viiden vuoden kuluttua, mikä on lähes vakio monille Mercedes-ajoneuvoille.

  Ovatko Volvo turbot luotettavia?

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. GLC-luokan huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, lähes 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz GLC-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz GLC-Class on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz GLC-Classissa on?

Mercedes-Benz GLC-Class on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz GLC-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz GLC-luokan teho on 255 hevosvoimaa ja vääntömomentti 273 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz GLC-luokan tavaratila?

61,3 kuutiometriä ( 1,736 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz GLC-Classissa on?

5,9 tuumaa ( 14,99 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz GLC-Classissa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden Mercedes GLC on paras?

  • 2019 Mercedes-Benz AMG GLC 63.
  • 2018 Mercedes-Benz AMG GLC 63.
  • 2019 Mercedes-Benz GLC 350e.
  • 2018 Mercedes-Benz GLC 350e.
  • 2017 Mercedes GLC-luokan coupe.
  • 2018 Mercedes-Benz AMG GLC 63.
  • 2018 Mercedes-Benz AMG GLC 43.
  • 2016 Mercedes-Benz GLC-luokka.
  Infiniti G25/G37 Luotettavuus

Kuinka kauan Mercedes GLC -luokan renkaat kestävät?

Keskimääräinen renkaiden käyttöikä on 3 vuotta, jos ajat tasaisella ajotyylillä ja noin 12 000-15 000 kilometriä vuodessa. Jos ajat alle 12 000 m/vuosi, tämä voi kestää kauemmin. Se on kuitenkin lyhyempi, jos ajotottumuksesi on aggressiivisempi.

Mikä on luotettavin Mercedes-Benz-malli?

GLC-luokka, joka tunnettiin aiemmin nimellä GLK, oli tämän listan viimeinen Mersu. GLC-luokkaa on saatavana perinteisenä ja ”coupe”-mallina, ja siinä on erilaisia moottoreita tehokkaasta neloskoneesta aina äänekkääseen, kaksoisturboahdettuun V6-moottoriin. Jokaiselle löytyy sopiva variantti.

Onko Mercedes GLC ostamisen arvoinen?

Mercedes-Benz GLC 300 -luksuskompaktimaasturi on tutustumisen arvoinen, jos etsit jotain pientä ja ylellistä. GLC 300:n hinnat alkavat 43 200 dollarista Vaikka tämä saattaa tuntua korkealta pieneksi katumaasturiksi, Mercedes tarjoaa enemmän kuin tarpeeksi arvoa, jotta hinta on sen arvoinen.

Kumpi on parempi Mercedes GLC vai Audi Q5?

GLC 300 vs. Q5 eroaa toisistaan tärkeimmällä tavalla. Tämä johtuu uuden Mercedes-Benz GLC-luokan erilaisista voimansiirtovaihtoehdoista. GLC 300 -perusmaastureissa on 2,0-litrainen turbonelosmoottori, joka tuottaa 255 hevosvoimaa ja 273 lb.ft. GLC SUV:n ostajat voivat valita joko RWD- tai 4MATIC AWD -ajovaihteiston. Saatavana on myös yhdeksänvaihteinen automaattivaihteisto.

Kumpi on parempi GLC vai GLE?

Uusi Mercedes-Benz GLC, ja GLE ovat erittäin tehokkaita ja tehokkaita keskikokoisiin katumaastureihin verrattuna. Molemmissa malleissa on sama Intercooled Turbo Premium lyijytön I-4 2.0 L/121. GLE:ssä on enemmän vetovoimaa kuin GLC:ssä. GLE voi vetää jopa 7 700 kiloa, kun taas GLC on rajoitettu 3 500 kiloon.

  Mercedes Comand -laiteohjelmiston päivittäminen

Kumpi on parempi BMW X3 vai Mercedes GLC?

MotorTrendin testit ovat osoittaneet, että GLC päihitti X3:n kiihtyvyydessä ja jarrutuksessa. X3 xDrive30i kiihdytti nopeudesta 0-100 km/h 6,3 sekunnissa. Vuoden 2017 GLC300, joka meillä oli vuoden ajan, teki saman 6,9 sekunnissa. Vuoden 2020 malli tarvitsi kuitenkin vain 5,4 sekuntia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z