Mercedes Benz A-Class Luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. Mercedeksen A-luokan autoihin kuuluvat pienikokoiset hatchbackit tai sedanit. Nämä autot ovat melko edullisia ja luotettavia omistaa.

Yleiskatsaus

A-luokan autot ovat olleet markkinoilla useita vuosia, ja se on tällä hetkellä neljännessä sukupolvessa. Autoissa on erilaisia voimansiirtoja 1,3 L I4-turbomoottorista suurimpaan 2,0 L I4-turbomoottoriin. Mercedes tarjoaa myös hybridimallia A-Klassista. Näissä autoissa on monia ominaisuuksia, ja niiden sisätilat ovat erittäin ylelliset istua.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt vaikutuksen, mutta erittäin ylelliset autot ovat myös kalliita huoltokustannuksiltaan. A-luokan autot ovat olleet melko vakaita, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 76 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille ratkaiseva tekijä. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. A-luokan autoja ei ole testattu törmäystesteissä Yhdysvalloissa, mutta sillä on hyvät arvosanat kaikkialla maailmassa. Näissä autoissa on myös monia turvavarusteita, kuten törmäysvaroitukset, automaattiset hätäjarrut, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös arvonalennusaste on monille ihmisille melko tärkeä, koska monet autot menettävät arvoaan hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. Erityisesti A-luokan autot menettävät noin 52 % arvostaan 5 vuoden kuluttua.

  Missä Mercedeksessä on meluvaihteet

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. A-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz A-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz A-Class on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz A-Classissa on?

Mercedes-Benz A-Class on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz A-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz A-Classin teho on 188 hevosvoimaa ja vääntömomentti 221 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz A-Classissa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Ovatko käytetyt Mercedes A-Classit luotettavia?

Kyllä, käytetty Mercedes A-Class voi olla todella luotettava, jos ostat sen hyvämaineiselta jälleenmyyjältä. On aina parempi ostaa uusi auto kuin käytetty auto. Luotettavuuden suhteen on kuitenkin parempia vaihtoehtoja. Luotettavuustutkimus, 26. sija 31 valmistajan joukossa. A-Klasse ei pärjännyt hyvin perheautojen luokassa. Parhaiten 27-jäsenisessä luokassa pärjäsivät bensiinimoottoriset mallit, jotka sijoittuivat 19. sijalle, kun taas dieselmallit sijoittuivat 25. sijalle.

Onko Mercedes A-Classissa ongelmia?

Mercedes A-Classin manuaali- ja automaattivaihteistoissa voi molemmissa olla ongelmia. Oireet voivat kuitenkin vaihdella niiden välillä. Se tekee Mercedeksestä erittäin vaikeasti ajettavan ja erittäin vaikeasti peruutettavan, kuten kaikissa vaihdelaatikko-ongelmissa.

  Mazda MX-5 Miata Luotettavuus

Kannattaako Mercedes A-Class ostaa?

Sen tekniikka ja luokkansa johtava sisustus tekevät siitä houkuttelevan. Sujuva vaihteisto ja hiljainen sisätila tekevät siitä miellyttävän auton ajaa, vaikka se ei olekaan kaikkein ylellisin premium-luokan hatchback. Vähiten tehokkaasta bensiinimoottorista puuttuu puhtia. Muut moottorit tarjoavat enemmän tehoa ja taloudellisuutta.

Miksi Mercedes ei ole luotettava?

Mercedes ja muut premium-merkit ovat kärsineet huonoista luotettavuusarvosanoista, koska niissä on paljon uutta tekniikkaa. On enemmän, mikä voi mennä pieleen.

Kuinka kauan Mercedes A-Class kestää?

Mercedes voi kestää keskimäärin 13-17 vuotta asianmukaisella huollolla. Mercedes voi kestää 200 000-250 000 mpg ennen suurempien korjausten tarvetta. Tämä perustuu 15 000 kilometrin keskimääräiseen vuotuiseen ajokilometrimäärään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z