Mercedes Benz CLA Class Luotettavuus

Saksalainen autonvalmistaja Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. CLA-luokan autoihin kuuluu ylellisiä 4-ovisia coupe- ja 5-ovisia estate-malleja. Se on täynnä monia ominaisuuksia ja riittävän luotettava ostettavaksi.

Yleiskatsaus

CLA-Class-autot esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja se on tällä hetkellä toisessa sukupolvessa, joka esiteltiin vuonna 2019. Toisen sukupolven autoissa on malleja eri voimansiirtojärjestelmillä 1,3 litran moottorista suurimpaan 2,0 litran moottoriin. CLA-Classista on saatavilla myös plug-in-hybridimalli.

Luotettavuus

Luotettavuudesta keskustellaan usein yhtenä ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt vaikutuksen, mutta äärimmäisen ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. CLA-luokan autot ovat olleet melko luotettavia, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 73 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille deal-breaker. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. CLA-luokan autoja ei ole luokiteltu Yhdysvalloissa, mutta niissä on loistavat turvatoimenpiteet turvavarusteineen. Lisäksi siinä on turvallisuusominaisuuksia, kuten ABS EBS-järjestelmällä, kuolleen kulman valvontajärjestelmä, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeä, koska on olemassa monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. Erityisesti CLA-luokan autot menettävät noin 49 % arvostaan 5 vuoden kuluttua.

  Missä Mercedeksessä on kaksi akkua

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. CLA-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz CLA-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz CLA-Class on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz CLA-Classissa on?

Mercedes-Benz CLA-Class on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz CLA-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz CLA-Classin teho on 221 hevosvoimaa ja vääntömomentti 258 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz CLA-Classin tavaratila?

11,6 kuutiometriä ( 0,328 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz CLA-Classissa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Miksi Mercedes CLA on niin halpa?

Koska se on suunniteltu edulliseksi. Mercedes A-, B- ja CLA-autoissa on niin sanottu MFA-etuvetoalusta. Mercedes ei ollut koskaan valmistanut tällaisia autoja, mutta heidän piti pystyä kilpailemaan muiden valmistajien valmistamien matalaluokkaisten autojen kanssa. C-luokka on varsinainen Mercedeksen lähtötaso.

Kuinka kauan Mercedes CLA 250 kestää?

Mercedes-Benz CLA250 -autosi suorituskykyyn vaikuttaa suoraan se, miten kohtelet sitä. Huolehtimalla autostasi asianmukaisesti voit saavuttaa 200 000 kilometriä tai enemmän. CLA250-mallissasi.

  Mikä on paras Mercedes nuorille kuljettajille?

Onko CLA parempi kuin c300?

Moottori: CLA 250/C 300 -mallien konepeltien alla on 2,0 litran turboinline-4-moottori. CLA 250:ssä on 208 hv ja 258 lbft vääntöä ja C 300:ssa 241 hv. CLA 250 on maantiellä neljä kilometriä tehokkaampi kuin C 300.

Onko CLA oikea Mercedes?

Kyllä, CLA on aito Mercedes. Se on rakennettu käyttäen samaa tekniikkaa kuin Mercedeksen S-luokka, SLK, CLS, GLA, GLC, AMG ja GLE -mallit. Mercedes-Benz on valmistanut Mercedes-Benz CLA -sarjan kompaktia edustusautoa vuodesta 2013 lähtien. Ensimmäinen sukupolvi oli neliovinen sedan, joka rakennettiin W176 A-luokan, W246 B-luokan pikkuautojen alustalle. Sitä mainostettiin neliovisena coupe-mallina.

Pitäisikö minun ostaa CLA- vai C-luokka?

CLA:n muotoiluominaisuuksiin kuuluu matalampi kattolinja, joka mahdollistaa enemmän tilaa sisätiloissa ja lisää tavaratilaa. CLA:n akseliväli on myös lyhyempi kuin C-luokan. Koska aerodynamiikka on integroitu muotoiluun, CLA:n ilmanvastuskerroin on korkeampi, mikä tekee siitä ketterämmän kuin C-luokasta.

Onko CLA A- vai C-luokka?

Ei kumpaakaan. CLA:n toinen sukupolvi perustuu Mercedeksen MFA2-pikkuautojen alustaan. Tämä alusta on myös A-Klasse-pienoisautojen ja B-Klasse-mallin pohjana, samoin kuin viistoperä ja GLA-crossover. CLA on kuitenkin itse asiassa pidempi kuin yhtä kokoluokkaa suurempi C-luokka.

Kumpi on parempi CLA vai A-Luokka?

CLA on isompi kuin kumpikaan niistä, kuten arvata saattaa. Mutta ei paljon. A-Class-sedan pituus on 4550 mm ja CLA 4688 mm. A-Class Saloon lainaa sen viistoperäisen takapuolen kasvot keulaansa. Valitsemalla CLA:n saat myös tyylikkäämmät, pilarittomat ovet – jotain, mitä A-luokka ei tarjoa.

  Infiniti Q70 Luotettavuus

Onko CLA:ssa AMG?

Mercedes-AMG CLA 45 maksaa 53 100 dollaria*. Siinä on 375 hevosvoimaa käsityönä valmistetusta AMG(r)-moottorista, 2,0 litran nelosrivinen turboahdettu. Siinä on neliveto ja kahdeksanvaihteinen automaattivaihteisto. Sen vakiovarusteisiin kuuluvat 19 tuuman kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, sumuvalot, peruutuskamera, nahkaistuimet, lämmitettävä ohjauspyörä, sähkötoiminen takaluukku, kaksivyöhykkeinen ilmastointi

Onko CLA 45 todellinen AMG?

Tehokas vuoden 2022 Mercedes-AMG CLA-luokka on pieni ja kompakti, mutta se tarjoaa vaikuttavaa tehoa ja suorituskykyä luksusluokan aloitusautojen segmenttiin. Voit valita 302-hevosvoimaisen CLA35-sedanin tai 382-hevosvoimaisen CLA45-mallin välillä. Molemmat versiot tarjoavat terävän käsiteltävyyden ja fastback-kattolinjan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z