Mercedes Benz E Class farmariauto Luotettavuus

Saksalaisena autonvalmistajana Mercedes on yksi ylellisimmistä, korkealaatuisimmista ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. E-luokan farmariautot on tehty koko perheen ylimääräistä kuormatilaa varten samalla ylellisellä sisustuksella.

Yleiskatsaus

Mercedes E-luokan farmariautot ovat olleet osa Mercedes E-luokan autoja jo vuosia. Farmariautoissa on useita varustetasoja, ja uusimmassa E450-mallissa on 3,0 litran Biturbo V6-moottori, joka tuottaa 357 hevosvoimaa. Autosta on myös hybridiversio nimeltään E 350e plug-in hybrid.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein yksi ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt vaikutuksen, mutta äärimmäisen ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. E-luokan farmariautot ovat olleet melko vakaita, ja J.D Power on antanut niille luotettavuusarvosanaksi 75 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille ratkaiseva tekijä. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine hyvistä turvatoimista. IIHS on testannut E-luokan farmariautot törmäystesteissä ja saanut loistavia tuloksia, ja se on myös valittu ”Top Safety Pick+” -palkinnon saajaksi. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa automaattinen hätäjarrutus, etutörmäysvaroitus, Mercedes Pre-Safe jne.

Poistoaste

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeää, koska monet autot menettävät arvoaan hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. E-klassin farmariautot menettävät noin 50 % arvostaan 5 vuoden kuluttua.

  Lincoln Nautilus Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. E-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Mercedes-Benz E-Class Station wagon etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz E-Class Station wagon on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz E-Class Station wagonissa on?

Mercedes-Benz E-Class Station wagon on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Midsize Station Station wagon

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz E-Class Station wagonissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz E-Class Station wagonissa on 362 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz E-Class Station wagon -mallin tavaratila?

78,9 kuutiometriä ( 2,234 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz E-Class Station wagonissa on?

5,8 tuumaa ( 14,73 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz E-Class Station wagonissa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden E-Class on luotettavin?

Vuoden 2012 E-Class on sijalla yksi U.S. News & World Reportin ”Most Reliable Used Cars Below $20,000” -listalla. Tämä luksussedan on keskikokoinen luksussedan. On selvää, miksi. V6-vakiomoottorissa ei ole mitään hävettävää, ja V8-kaksoisturbomoottorissa on kunnon potkua.

  Mikä on suurin Mercedes-sedan?

Kestääkö Mercedes E-Class pitkään?

Mercedes E-luokan moottorit on suunniteltu kestämään 200 000-250 000 eli 13-17 vuotta. Tämä vaihtelee riippuen mallivuodesta ja siitä, miten hyvin ajoneuvoa huolletaan. Nämä ajokilometrit ovat mahdollisia, jos huolehdit Mercedeksestäsi.

Onko E-luokka parempi kuin S-luokka?

E-luokassa on esimerkiksi enemmän jalkatilaa etu- ja takaistuimilla. Vaikka S-luokalla voi olla joitakin etuja tietyillä alueilla, S-luokassa on huomattavasti enemmän pääntilaa etuistuimilla ja paljon enemmän tavaratilaa kuin E-luokassa.

Onko E-luokka hyvä auto?

Mercedes-Benzin E-luokan auto on hyvä valinta. Tarjolla on turboahdettuja neli- ja kuusisylinterisiä vaihtoehtoja sekä V8-turbovaihtoehto. Ajonlaatu on poikkeuksellinen, ja harva keskikokoinen luksusauto vetää vertoja Mercedeksen ylellisille sisätiloille.

Onko Mercedes E farmariautossa 3. rivi?

Kolmas rivi on suunnattu taaksepäin: Sähkötoiminen nostoluukku tarjoaa suuren, joustavan matkustamon, johon pääsee takaa. Siinä on kolmas rivi taaksepäin ja 40/20/40-sekuntirivit. Tavaratilaa on myös 64 kuutiometriä.

Mikä käytetty E-Class on paras?

  • 1992 E-Class 400E Sedan.
  • 2000 E-Klasse E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-Klasse E320 Sedan.
  • 1994 E-luokka E420 Sedan.
  • 1985 E-Klasse 300CD Coupe.
  • 2010 E-luokan sedan.
  • 2008 E-Klasse Sedan.
  • 2009 E-luokan sedan.

Tekeekö Mercedes farmariautoa?

Mercedes myy E-Klassin farmariautoa Yhdysvalloissa E450 All-Terrain -vaununa (ylhäällä), joka on ”mahdollisesti maan älykkäin farmari”, ja 2021 AMG E63S -vaununa (ylhäällä), joka on ”odottamattoman eksoottinen”. Nämä myönteiset kommentit ovat linjassa yhtiön virallisen linjan kanssa Benz-vaunujen tulevaisuudesta täällä Yhdysvalloissa.

  Mikä on paras Mercedes-moottori?

Onko Mercedes E350 hyvä auto?

Mercedes-Benz E350:n keskimääräinen arvosana on 4,4 tähteä viidestä tähdestä. Mercedes-Benz E350:n luotettavuusluokitus on 3,0. Se sijoittuu 27. sijalle 32:sta kaikista tuotemerkeistä. Lue lisää Mercedes-Benz E350:n luotettavuusluokituksista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z