Mercedes-Benz GLC Coupe Luotettavuus

Mercedes on yksi saksalaisista autojätistä, ja se tunnetaan kaikkialla maailmassa ylellisistä ajoneuvoistaan. Mercedeksen GLC-luokka käsittelee pienikokoisia katumaastureita ja Coupe-malleja, jotka ovat 5-ovisia coupe-katumaastureita, joilla on melko erilainen auton muoto.

Yleiskatsaus

Mercedes GLC-luokan coupe on muodoltaan hyvin erilainen verrattuna muihin malleihin. Autoa on saatavana monissa eri varustetasoissa, ja myös voimansiirtoja on monia erilaisia, jotta jokainen voi valita. Mukana on myös hybridimalli. Bensiinimoottorivaihtoehdossa on 2,0 litran turbomoottori.

Luotettavuus

Luotettavuus on kriittinen osatekijä ennen kuin jokainen ostaja ostaa minkä tahansa ajoneuvon, koska se auttaa yksilöitä päättämään, ostetaanko tietty auto vai ei. Mercedes-ajoneuvot ovat olleet luotettavia, mutta ne ovat kuitenkin olleet tunnettuja korkeista ylläpitokustannuksistaan. J.D Powerin luotettavuusarvio GLC-Class Coupe -mallille on melko hyvä, 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet saksalaisten ajoneuvojen plussaa, koska ne ovat valmistaneet melko turvallisia autoja, joissa on huomattava määrä turvallisuusominaisuuksia. Mercedeksen autot menestyvät erittäin hyvin törmäystesteissä. IIHS ja NHTSA ovat testanneet GLC-luokan törmäystesteissä, ja se on saanut erinomaisen turvallisuusluokituksen. Autossa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, törmäysvaroitus, hätäjarrut jne.

Poistoprosentti

Jälleenmyyntiarvo on lisäksi merkittävä tekijä auton luotettavuuden määrittämisessä. Mercedes-ajoneuvot ikääntyvät tyypillisesti melko hyvin, minkä ansiosta ne säilyttävät arvonsa. Normaalit Mercedes-ajoneuvot menettävät arvonsa noin 45 % viiden vuoden kuluttua, ja GLC-Class Coupe menettää arvonsa noin 52 % viiden vuoden kuluttua, mikä on lähes vakio monille Mercedes-ajoneuvoille.

  Mercedes S63:n yleiset ongelmat

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein ominaisuus minkä tahansa auton luotettavuuden arvioinnissa. Mercedeksen autot ovat yleensä melko monimutkaisia ja niiden huolto maksaa paljon. GLC-Class Coupen huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, lähes 1 000 dollaria vuodessa, mikä on melko paljon enemmän kuin monilla sen kilpailijoilla.

FAQ

Onko Mercedes-Benz GLC Coupe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz GLC Coupe on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz GLC Coupessa on?

Mercedes-Benz GLC Coupe on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz GLC Coupessa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz GLC Coupen teho on 255 hevosvoimaa ja vääntömomentti 273 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Mercedes-Benz GLC Coupella on?

5,7 tuumaa ( 14,48 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz GLC Coupessa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mercedes GLC ostamisen arvoinen?

Mercedes-Benz GLC 300 on loistava valinta, jos etsit pientä luksusmaasturia. GLC 300:n hinta on 43 200 dollaria. Vaikka tämä hinta vaikuttaa korkealta Mercedeksen kaltaiselle kompaktille katumaasturille, se on itse asiassa varsin kohtuullinen.

Onko GLC Coupe perheauto?

GLC Coupe on viisipaikkainen perhemaasturi, joka on GLC-luokan. Siinä on kuitenkin myös matalampi kattolinja coupe-hintansa mukaisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z