Mercedes Comand -laiteohjelmiston päivittäminen

Mercedes-Benz on ylellinen automerkki, jolla on markkinoiden parhaita ohjelmistoja ja laiteohjelmistoja. Mutta kuten useimmat ajoneuvot, nämä ominaisuudet vanhenevat ja vaativat päivittämistä. Miten Mercedes Comand -laiteohjelmisto siis päivitetään?

Mercedes-Benz Comand -ohjelmiston päivittäminen on erittäin helppoa. Sinun on kopioitava tai ladattava asennukseen tarvittavat tiedot. Seuraavaksi asennat päivitykset ja lopuksi aktivoit päivitykset käynnistämällä järjestelmän uudelleen. Useimmissa tapauksissa multimediajärjestelmä antaa sinulle viestin, kun päivitys on tehty.

Päivitysten asentaminen on ratkaisevan tärkeää. Jos et asenna päivityksiä, ajoneuvosi tila ei ole ajan tasalla. Sitä paitsi päivitysten asentaminen vie vain muutaman minuutin. Kannattaa myös huomata, että kun olet aloittanut prosessin, takaisin ei ole paluuta.

Lisäksi et pääse käyttämään yksittäisiä toimintoja tai ohjausominaisuuksia, kun aloitat asennusprosessin. Vain muutama toiminto saattaa olla käytettävissä. Comand-ohjelmistopäivitykset varmistavat, että ajoneuvosi tekniikka on ajan tasalla ja erittäin toimiva.

Miksi päivittää Mercedes-ohjelmisto?

Mercedes-ohjelmiston päivittämisestä on monia etuja. Nämä ovat seuraavat:
o Varmistaa, että multimediajärjestelmäsi ja viestintämoduulisi ovat ajan tasalla.
o Parantaa me connect -palveluiden laatua ja saatavuutta
o Saat ohjelmistopäivitykset kätevästi matkapuhelinverkon kautta

Voinko päivittää Mercedes Comandin laiteohjelmiston USB:n, CD:n tai SD-kortin avulla?

Laite, jota käytät Mercedes Comand -järjestelmän päivittämiseen, riippuu mallista, valmistusvuodesta ja ohjelmistosta, jonka aiot päivittää. Seuraavassa kerrotaan, miten päivität Benzisi eri laiteohjelmistot ja ohjelmistot:

o Comand-järjestelmän kartat voidaan päivittää CD- tai USB-levyllä. CD-levyt sopivat kaikkiin Comand-järjestelmiin, kun taas USB sopii uusimpiin Comand-järjestelmiin.
o Bluetooth-telineen laiteohjelmisto on päivitettävä Internet-latauksen kautta.
o Joidenkin tiettyjen vanhempien Comand-yksiköiden laiteohjelmisto voidaan päivittää CD-levyllä.
o Garmin Map Pilotin kartat on päivitettävä uudelle SD-kortille, kun taas Becker Map Pilotin kartat on päivitettävä tietokoneen kautta.
o Useimmat Mercedes-ajoneuvot, joissa on me connect -järjestelmä, voivat ladata joitakin ohjelmistopäivityksiä suoraan Internetistä.
Edellä mainittujen laiteohjelmisto- ja ohjelmistopäivitysten lisäksi muut päivitykset edellyttävät MB Star -järjestelmää, jolla on voimassa oleva Mercedes-Benz-tilaus.

  Missä Mercedeksessä on parhaat ja mukavimmat istuimet?

Mitkä ovat Mercedes-Benz Comand -järjestelmän ominaisuudet?

Mercedes Comand -järjestelmän ominaisuudet vaihtelevat ostamasi Mercedes-mallin mukaan. Halvimmissa Mercedes-malleissa on perusominaisuudet, kun taas keskitason Mercedes-Benz-malleissa on keskitason Comand-ominaisuudet. Jos haluat erittäin kehittyneen Comand-järjestelmän, sinun on ostettava huippuluokan Mercedes-mallit.

Mercedes-Benzin Comand-perusjärjestelmän ominaisuudet

Mercedes-Benzin Comand-järjestelmä Mercedes-Benzin edullisissa Mercedes-malleissa on hyvin perustasoinen. Siinä on 7-tuumainen kosketusnäyttö kojelaudassa ja toinen 7-tuumainen kosketusnäyttö mittaristossa ohjauspyörän takana. Muita ominaisuuksia ovat Bluetooth, USB-portti, navigaattori ja DAB-radio.

Mercedes-Benz Comand -järjestelmän keskiluokan ominaisuudet

Sen sijaan keskiluokan Mercedes Comand -järjestelmässä on hieman suurempi näyttö. Siinä on 10,25 tuuman kosketusnäyttö, jossa on parannettu grafiikka, ääniohjaus, 3D-kartat ja sisäänrakennettu kiintolevy. Mercedes-mallista riippuen tässä järjestelmässä on myös 12,3-tuumainen TFT-mittarinäyttö, jossa voidaan näyttää navigaattorikartat, ajoneuvon tiedot ja paljon muuta.

Huippuluokan Mercedes-Benz Comand -järjestelmän ominaisuudet

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä huippuluokan Mercedes-malleissa on huippuluokan Mercedes Comand -järjestelmä. Tämä järjestelmä on kehittyneempi kuin kaksi ensimmäistä. Lisäksi siinä on massiivinen kojelaudan näyttö, jonka koko on 24,6 tuumaa. Lisäksi siinä on kaksi 12,3-tuumaista näyttöä yhden lasin alla. Toinen sijaitsee kojelaudassa ja toinen kuljettajan edessä.
Huippuluokan Mercedes Comand -järjestelmä löytyy huippumalleista, kuten uusimmasta E-, S- ja GLS-luokasta. Perus-Comand-järjestelmä löytyy Mercedes A-luokasta, kun taas keskitason Comand-järjestelmä on saatavilla C-luokan malleihin.

  Missä Mercedeksessä on Renaultin moottori

FAQ

Voiko Mercedes Comandin päivittää?

Kyllä, voit. Useimmat ihmiset haluavat päivittää Mercedeksen Comand-järjestelmän, koska se on jotenkin puutteellinen verrattuna muihin markkinoilla oleviin järjestelmiin. Voit esimerkiksi päivittää navigoinnin ostamalla GPS-navigointi-Comand-päivitys-DVD:n.

Miksi on tärkeää päivittää Comandin laiteohjelmisto?

Mercedes-Benzisi Comand-ohjelmiston päivittäminen tarjoaa ilmaisia ja välittömiä parannuksia auton toimintoihin, jotka parantavat käyttökokemustasi. Lisäksi se sekä korjaa kaikki olemassa olevat viat ja suojaa sinua haavoittuvuuksilta.

Kuinka käyttää Comand Mercedes -navigointijärjestelmääsi?

Mercedes-Benzin navigointijärjestelmä on osa Comand-infotainment-järjestelmää, ja voit käynnistää vaihtosuunnat eri tavoin ja mukauttaa näytön vastaamaan tarpeitasi. Tämän järjestelmän avulla löydät helposti haluamasi reitit.
Kun haluat syöttää määränpään, noudata seuraavaa menettelyä: kun painat ohjauspyörän ääniaktivointipainiketta, jatka sanomalla ”enter destination” (syötä määränpää) ja sano osoite ääneen, kun se on indusoitu. Navigointijärjestelmä vahvistaa määränpään välittömästi ja voit korjata sen.
Jos määränpää on oikea, sano kyllä, mutta jos se on väärä, sano ei tai tee tarvittavat muutokset. Kun olet sanonut kyllä tai korjannut määränpään, Comand-navigointijärjestelmä antaa sinulle ääniopastuksen, joka auttaa sinua ohjaamaan sinut osoitteeseen.

Mitkä ovat yleisiä Mercedes Comand -ongelmia?

Kuten missä tahansa muussa ajoneuvon järjestelmässä, myös Mercedes Comand -järjestelmässä esiintyy joitakin ongelmia. Joitakin yleisimpiä Mercedes-Benz-ongelmia ovat muun muassa audioportti, joka tyhjentää auton akun, Comand-järjestelmä sammuu epäsäännöllisesti, Comand-yksikkö ei kytkeydy päälle, Comand-näyttö sammuu automaattisesti ja viallinen säätönuppi.
Jos huomaat jonkin näistä ongelmista Comand-järjestelmässäsi, se osoittaa, että siinä on ongelma ja sinun on käytävä mekaanikon luona. Korjauta se mahdollisimman pian, jotta vältät kaikki haitat. Ennen kuin viet autosi mekaanikolle, yritä tehdä nollaus ja katso, häviääkö ongelma.

  Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes C300:een?

Onko kaikissa Mercedes-Benz-malleissa Comand-järjestelmä?

Kyllä, niissä on. Mercedeksen Comand-järjestelmä vaihtelee kuitenkin malleittain. Edullisimmassa Mercedes-mallissa (A-Luokka) on yksinkertaisin Comand-järjestelmä, kun taas GLS-mallissa on kehittynein Comand-järjestelmä. Sitä paitsi voit päivittää minkä tahansa Mercedes-mallin kehittyneemmällä Comand-järjestelmällä.

Yhteenveto

Nyt kun tiedät, miten Mercedes-Benz Comand -firmware päivitetään, älä epäröi päivittää autosi ohjelmistoa. On aina hyvä idea viedä auto Mercedes-jälleenmyyjälle ja päivittää se. Jos olet huoltohuollossa, MB-jälleenmyyjä ei välttämättä veloita tästä palvelusta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z