Mercedes-Benz GLE-luokan luotettavuus

Saksalaisena autonvalmistajana Mercedes on yksi ylellisimmistä, premium-luokan ja luotettavimmista automerkeistä markkinoilla jo yli sadan vuoden ajan. GLE-luokkaan kuuluvat keskikokoiset ylelliset katumaasturit, jotka vastaavat E-luokkaa. GLE-luokkaa kutsutaan suuremmaksi kuin GLC-luokkaa ja pienemmäksi kuin GLS-luokkaa.

Yleiskatsaus

GLE-luokka on ollut tuotannossa vuodesta 1997 lähtien ja sarja on tällä hetkellä neljännessä sukupolvessa. Maastureissa on erilaisia voimansiirtoja ja monia ominaisuuksia, kuten vakiona oleva AWD-järjestelmä. Sarjassa on läsnä myös hybridimalli.

Luotettavuus

Luotettavuudesta keskustellaan usein yhtenä ostajien tärkeimmistä huolenaiheista ennen ajoneuvon ostamista. Mercedes on ollut markkinoilla ja tehnyt jälkensä, mutta äärimmäisen ylelliset autot ovat myös korkeat ylläpitokustannuksiltaan. GLE-luokan autot ovat olleet melko luotettavia, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 78 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on osa luotettavuutta, ja se on myös monille ihmisille deal-breaker. Mercedeksellä, kuten muillakin saksalaisilla autoilla, on maine loistavista turvatoimista. IIHS ja NHTSA ovat testanneet GLE-luokan törmäystesteissä, ja molemmat ovat antaneet sarjalle täydet arvosanat.

Poistoprosentti

Myös poistonopeus on monille ihmisille melko tärkeä, koska on olemassa monia autoja, jotka menettävät arvonsa hyvin nopeasti. Mercedeksellä on hyvä maine arvonsa säilyttämisessä, ja ne menettävät noin 45 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. GLE-luokka menettää noin 60 % alkuperäisestä arvostaan.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat tärkein tekijä autojen luotettavuuden kannalta, ja monet ihmiset uskovat, että Mercedes-autojen huolto maksaa paljon enemmän kuin niiden muiden kilpailijoiden huolto Yhdysvalloissa. GLE-luokan autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat noin 900 dollaria vuodessa.

  Kia Soul Luotettavuus

FAQ

Onko Mercedes-Benz GLE-Class etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mercedes-Benz GLE-luokka on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mercedes-Benz GLE-Classissa on?

Mercedes-Benz GLE-luokka on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Mercedes-Benz GLE-Classissa on ja onko siinä turbo?

Mercedes-Benz GLE-luokan teho on 255 hevosvoimaa ja vääntömomentti 273 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mercedes-Benz GLE-luokan tavaratila?

67,8 kuutiometriä ( 1,92 m3 ).

Kuinka suuri maavara Mercedes-Benz GLE-luokassa on?

7,1 tuumaa ( 18,03 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mercedes-Benz GLE-luokassa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Mercedes GLE:llä on?

Viimeisimmän luotettavuustutkimuksemme mukaan GLE sijoittui kolmanneksi luksusluokan katumaastureissa. Vain 18 %:ssa GLE:stä oli ongelmia, joista vain moottori ja ohjaus olivat ongelmallisia. Vaikka suurimmalla osalla näistä autoista pystyi vielä ajamaan, kahta kolmasosaa ei voitu korjata ja kaikki vaativat vähintään viikon korjauksen.

Kuinka kauan Mercedes GLE kestää?

Mercedes Benz GLE, luotettava keskikokoinen katumaasturi, voi kestää 200 000-250 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti ja ajetaan huolellisesti. Tämä vastaa 13-17 vuoden käyttöikää, jos ajat 15 000 kilometriä vuodessa.

  Mazda MX-5 Miata Luotettavuus

Onko Mercedes GLE ostamisen arvoinen?

Vuoden 2022 Mercedes GLE-luokan luksusauto on helppo suositus. Se tarjoaa poikkeuksellista tehoa ja suorituskykyä. Se kuuluu luokkansa mukavimpiin ja ylellisimpiin ajoneuvoihin. Tämä ajoneuvo miellyttää varmasti varustetasosta riippumatta.

Onko 9G-Tronic hyvä?

Mercedes-Benzin 9G-TRONIC-automaattivaihteisto on yksi sen vaikuttavimmista tarjouksista. Kuljettajat nauttivat tasaisemmasta ja tehokkaammasta ajokokemuksesta 9GTRONIC-automaattivaihteiston ansiosta. Mercedes-Benzillä on uusi innovaatio, joka parantaa suorituskykyä, mukavuutta sekä tehokkuutta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z