Mikä on luotettavin Volvo?

Volvon maine perustuu luotettavaan ja kestävään autoon, joka kestää pahimmankin Ruotsin sään. Volvo on täyttänyt odotuksensa jo monen vuoden ajan, ja se kuuluu markkinoiden luotettavimpiin ja turvallisimpiin autoihin. Mutta mikä on luotettavin Volvo-malli?

Luotettavin Volvo-malli on Volvo S60/V60. S60 on sedan, kun taas V60 on farmari. Näissä autoissa on sama moottori, ja se tekee niistä luotettavia. Molemmissa autoissa on T6-moottori.

Volvon T6-moottori on paras moottori, jota Volvo on koskaan valmistanut. Tämä moottori on niin voimakas, tasainen ja sen polttoainetaloudellisuus on erinomainen. Kaiken lisäksi se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, mikä tekee siitä yhden markkinoiden parhaista moottoreista.

Volvo S60/V60:n ominaisuudet

Ei ole väliä, valitsetko Volvo S60 sedanin vai V60-merkkisen farmariauton, sillä molemmissa on samanlaiset rungot, alusta ja kori. Lisäksi niissä on samanlaiset moottorit, riippuen valitsemastasi varustuksesta. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin Volvo S60 sedaniin.

Ulkopuoli

Volvo S60 ei ole vain luotettava auto, vaan se on myös hyvännäköinen. Sen ulkomuodossa erottuu eniten skandinaavinen luonne. Se ei ehkä ole kaikkein ketterin luksussedan, mutta sen ulkonäkö on erittäin houkutteleva.

Sisätilat

Sisätilojen osalta tämä auto on hienostunut ylellisillä ominaisuuksilla. Se ylpeilee infotainment-järjestelmällä, mukavuutta tarjoavilla istuimilla, ympäristön sisävalaistuksella, head-up-näytöllä, jalokivikoristeisilla kytkimillä ja hierovilla etuistuimilla. Kaiken kaikkiaan sisätilat ovat mukavat ja viihtyisät.

Siitä huolimatta siinä on myös joitakin puutteita, kuten outo infotainment-järjestelmä, pieni tavaratila, eikä ajo ole yhtä mukaansatempaava kuin sen kilpailijoilla. Näitä puutteita lukuun ottamatta tämä on mukava luksussedan, jota on mukava ajaa sen tehokkaan polttoainetalouden ansiosta.

  Hajoavatko Volvot usein? Onko Volvo luotettava auto?

Suorituskyky

Volvo S60 on saatavana eri moottorivaihtoehdoilla. Siinä on T3, T4, T5 ja T6. T3-moottori ei ole tehokas, kun taas T6-moottori on poikkeuksellisin Volvon moottori. Yhteensä siinä on neljä bensiinimoottoria ja kolme dieselmoottoria.

Lisäksi S60:ssä on kaksi voimansiirtovaihtoehtoa, jotka ovat neliveto ja etuveto. Lisäksi siinä on kolme voimansiirtovaihtoehtoa; turboahdettu, ahtimella ladattu ja vahvempi plug-in-hybridi.

Suorituskyvyltään tämä on poikkeuksellinen auto, joka pystyy kiihdyttämään 0-100 km/h 6,1 sekunnissa. Tämä tapahtuu turboahdetulla ja välijäähdytetyllä nelosrivimoottorilla. Yhdessä 8-vaihteisen automaattivaihteiston kanssa saat maksimissaan 250 hv ja 258 lb-ft vääntöä.

Turvallisuus

Volvot ovat tietysti yksi turvallisimmista autoista maanteillä. Volvo S60 ei ole poikkeus, sillä siinä on myös useita huipputurvallisuusominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa etutörmäysvaroitin, kaistavahti, kuolleen kulman valvonta, kaistavahti ja paljon muuta.

Hinta

Vuoden 2021 Volvo S60 maksaa noin 45 300 dollaria. Hinta voi kuitenkin nousta tai laskea moottorista ja lisälaitteista riippuen. Mutta jos olet markkinoilla käytetyn Volvo S60:n hankkimiseksi, sinun pitäisi olla valmis maksamaan noin 30 200 dollaria.

FAQ

Mikä on paras käytetty Volvo?

Uusin Volvo XC90 ei ehkä ole markkinoiden luotettavin Volvo-malli, mutta sen aiempi sukupolvi on erittäin luotettava auto. Paras käytetty Volvo-malli on ensimmäisen sukupolven Volvo XC90, jota valmistettiin vuosina 2002-2014. Se kuuluu myös niihin Volvoihin, jotka pitävät arvonsa hyvin.

  Mikä on paras koskaan valmistettu Volvo?

Onko Volvoissa paljon ongelmia?

Kyllä, Volvoissa on paljon ongelmia verrattuna perinteisiin autoihin, kuten Toyotaan ja Hondaan. Mutta verrattuna luksusautoihin, kuten BMW:hen ja Audiin, Volvoissa on vähemmän ongelmia. Kaiken kaikkiaan Volvot ovat luotettavia autoja. Kaiken lisäksi ne ovat turvallisimpia autoja maanteillä.
Useimmat luotettavuusasiantuntijat arvioivat Volvo XC90 -mallin olevan Volvo, jossa on eniten ongelmia. Toisaalta Volvo S60:ssä ja V60:ssä on vähiten ongelmia. Mutta jos haluat luotettavan XC90:n, valitse ensimmäisen sukupolven malli.

Miksi Volvot ovat niin epäluotettavia?

Volvot ovat niin epäluotettavia, koska niissä on huippuluokan ja teknisesti kehittyneitä ominaisuuksia. Toisin kuin tavallisissa autoissa, Volvoissa on joitakin lisäominaisuuksia, jotka tekevät niistä turvallisempia ja mukavampia. Nämä hienostuneet ominaisuudet voivat kuitenkin myös mennä helposti pieleen, mikä tekee näistä autoista epäluotettavia.

Mihin Volvo sijoittuu luotettavuuden suhteen?

Luotettavuuden osalta Volvo sijoittuu vähiten luotettavien autojen alimpaan puoliskoon. Tämä ei kuitenkaan ole yllättävää, sillä useimmat luksusautomerkit sijoittuvat keskimääräistä huonommin. Vain Lexus ja muutamat luksusautomerkit sijoittuvat Volvon yläpuolelle.

Päinvastoin, Cadillacin, BMW:n, Mercedes-Benzin ja Range Roverin kaltaiset luksusautomerkit sijoittuvat Volvon alapuolelle. Viidestä pisteestä Volvon pistemäärä on 3,5, mikä on melko paljon parempi. Lisäksi muutamat Volvo-mallit, kuten Volvo S60 ja XC60, ovat keskimääräistä luotettavampia.

Ovatko Volvot helppoja korjata?

Kyllä, Volvot ovat helpompia korjata verrattuna muihin luksusautoihin. Mutta verrattuna perinteisiin autoihin, kuten Toyotaan ja Hondaan, Volvot ovat melko haastavia korjata. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että Volvoissa on kehittyneempiä osia ja tekniikoita kuin tavanomaisissa autoissa, mutta vähemmän kehittynyttä tekniikkaa kuin BMW:n ja Mercedeksen kaltaisissa luksusautoissa.

  Mikä Volvo on turvallisin?

Näin ollen Volvon korjaaminen on paljon helpompaa ja edullisempaa kuin BMW:n tai Mercedeksen korjaaminen, kun taas tavanomaisia autoja kalliimpaa ja vaikeampaa korjata. Lisäksi se riippuu myös siitä, mikä auton osa on korjattava. Esimerkiksi Volvon auton renkaan vaihtaminen on helpompaa kuin sen vaihteiston vaihtaminen.

Bottom line

Volvolla on useita poikkeuksellisia malleja, jotka ovat paitsi turvallisia myös luotettavia. Luotettavin Volvo-malli on kuitenkin Volvo S60 ja Volvo V60. Mutta jos etsit luotettavaa käytettyä Volvo-mallia, harkitse ensimmäisen sukupolven Volvo XC90:n hankkimista.

Kaiken kaikkiaan Volvo valmistaa joitakin markkinoiden luotettavimmista automalleista. Useimmat Volvo-autot ovat luotettavuusluokitukseltaan korkeammalla tasolla kuin jopa Mercedes ja BMW. Jos siis haluat kokea vähemmän ongelmia ja pitää huoltokustannukset alhaisina, on elintärkeää valita luotettavampi Volvo.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z