Mikä Mercedes-malli on luotettavin?

Mikä Mercedes-malli on luotettavin?

Olitpa ostamassa uutta tai vanhaa autoa, on tärkeää ottaa huomioon sen luotettavuus. Kaikissa Mercedes-Benz-autoissa voi olla ylellistä tekniikkaa ja tyylikästä muotoilua, mutta niiden luotettavuus vaihtelee.

Mercedes-Benz E-luokka on markkinoiden luotettavin Mercedes-malli. Sitä seuraavat tiiviisti Mercedes-Benz GLC-luokka ja myydyin Mercedes-Benz C-luokka. Mercedes-autojen luotettavuus vaihtelee malleittain. Jopa luokkien sisällä jotkin mallit ovat luotettavampia kuin toiset.

Muutama vuosikymmen sitten Mercedes-Benz oli suosittu ylellisen muotoilunsa ja erinomaisen tekniikkansa ansiosta, mutta ei luotettavuutensa vuoksi. Monet luksusautojen ostajat valitsivat muita luotettavampia ajoneuvoja, koska Mercedes-Benz oli epäluotettava käyttää pitkään. Nykyään Mercedes on parantanut useita ominaisuuksia, ja se tarjoaa joitakin markkinoiden luotettavimmista luksusautoista.

Consumer Reportsin mukaan Mercedes-Benz on luotettavuudeltaan 47. sijalla. Merkki on siis melko luotettava. Consumer Reports tekee tutkimuksensa vuosittain ja asettaa eri autonvalmistajat eri luokkiin. Volkswagenin ja Teslan kaltaiset automerkit sijoittuivat Mercedeksen edelle, kun taas Porsche ja Audi sijoittuivat Mercedeksen alapuolelle.

Tässä ovat Mercedes-Benzin luotettavimmat automallit:

Mercedes-Benz E-luokka

E-luokka ei ole vain markkinoiden suosituin Mercedes-Benzin automalli, vaan myös luotettavin. Turvallisuuden yksityiskohtien, edistyksellisten ideoiden, erinomaisen palvelun, loistavan tekniikan, hienostuneen muotoilun ja kustomoitavuuden ansiosta. Tämä malli on ollut huipulla jo yli 70 vuoden ajan.

Luotettavuudessa E-Klasse saa korkeammat pisteet kuin ylellisempi S-luokka sekä edullisemmat A- ja C-luokat. Muutama vuosi sitten Mercedes-Benz järjesti kuitenkin auton laajamittaisen takaisinkutsun. Syynä oli polttoaineen ruiskutusjärjestelmään ja turvatyynyihin liittyvä ongelma. Ongelma saatiin hoidettua, eikä uusia takaisinkutsuja ole enää ollut.

  Mikä on Mercedes BlueTec?

Kuten kaikissa Mercedes-Benzin ajoneuvoissa, myös E-luokassa on omat ongelmansa. E-luokan omistajat valittavat yleensä polttoainejärjestelmästä ja ulkoverhoilusta. Jotkut omistajat ovat valittaneet myös sähköjärjestelmästä. Useimmat näistä ongelmista on helppo diagnosoida, minkä vuoksi on tärkeää huoltaa auto säännöllisesti.

E-luokassa on joitakin erinomaisia automalleja, jotka ovat toimineet erittäin hyvin ylitöissä. Näitä ovat esimerkiksi Mercedes-Benz E-Klasse Sedan 2011, Mercedes-Benz E-Klasse Sedan 2009, Mercedes-Benz E-Klasse Sedan 2008, Mercedes-Benz -Class Wagon 2006, Mercedes-Benz E-Klasse E320 Sedan 2003 ja Mercedes-Benz E-Klasse 400E Sedan 1992.

Mercedes-Benz GLC-luokka

Mercedes-Benz GLC-luokka on yksi markkinoiden luotettavimmista katumaastureista. Se on korotettu versio Mercedes-Benz C-luokasta. Se on tyylikäs kompakti katumaasturi, mutta mukava ja tehokas. Sen hallintasuunnittelusta ja infotainment-järjestelmästä on kuitenkin valitettu. Käyttäjien mukaan ne eivät ole tarpeeksi intuitiivisia.

Kaiken kaikkiaan auto on erittäin luotettava verrattuna muihin markkinoilla oleviin kompakteihin katumaastureihin. Mercedes-Benz-autojen ystävät nauttivat tyylikkäästä, luotettavasta ja arvostetusta autosta. Se on pehmeä ajaa ja hiljainen toiminnaltaan. Odotetusti siinä on myös muutama ongelma, mutta ne eivät ole moottorin sähköisiä ja ne voidaan hoitaa nopeasti.

Joitakin parhaita Mercedes-Benz GLC-Class -automalleja ovat 2016 Mercedes-Benz GLC-Class, 2018 Mercedes-Benz GLC-Class 43 & 63, 2017 Mercedes-Benz GLC-Class Coupe, 2019 Mercedes-Benz GLC-Class 350e ja 2018 Mercedes-Benz AMG GLC-Class 63. Kaikki nämä autot ovat luotettavia ja mukavia.

Mercedes-Benz C-luokka

Suosituista Mercedes-Benzin automalleista C-luokka seuraa tiiviisti E-luokkaa. Mutta myynnin osalta C-luokka on myynyt enemmän kappaleita kuin E-luokka. Tämä auto on myös erittäin luotettava verrattuna S-luokkaan, GLA-luokkaan ja A-luokan Mercedes-Benz-malleihin.
Mercedes-Benz C-luokassa on huippuluokan runflat-renkaat, rei’itetyt levyt ja mukautuva jarrutustekniikka. Muutama vuosi sitten C-luokka oli yksi markkinoiden epäluotettavimmista autoista, sillä se sijoittui useissa luotettavuusluokituksissa viimeiselle sijalle. Tämän jälkeen monia asioita parannettiin, ja nyt se on yksi luotettavimmista Mercedes-malleista.

  Porsche vs. Mercedes: Luotettavuus

Tälläkin autolla on useita haasteita, jotka liittyvät enimmäkseen sähköjärjestelmään ja vaihteistoon.
Se ylpeilee muutamilla erinomaisilla automalleilla, kuten Mercedes-Benz C-luokka Sedan 2011, Mercedes-Benz C-luokka C230 Sedan 1998, Mercedes-Benz C-luokka C220 Sedan 1996, Mercedes-Benz C280 Sedan 1995 ja Mercedes-Benz C-luokka Sedan 2010.

Mercedes-Benz A-luokka

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Mercedes-Benz A-Klasse on yksi markkinoiden epäluotettavimmista Mercedes-Benzin automalleista. Ei ole kovin yllättävää, että siinä on halvemmat osat kuin kaikissa edellä käsittelemissämme malleissa. Se on kuitenkin edelleen melko luotettava.

Mercedes-Benz A-Class ylpeilee useilla turvallisuusluokituksilla, kuten etutörmäysvaroituksella, aktiivisella konepellillä, automaattisilla ajovaloilla ja autonomisella hätäjarrutuksella. C-luokan tavoin tässä mallissa käytetään huippuluokan run-flat-renkaita, jotka takaavat tasaisen ajon. Kuten tavallista, sinun on oltava valmis käsittelemään muita kuin moottorin sähköisiä ongelmia.

Kaiken kaikkiaan A-luokan malli on erinomainen auto henkilöille, jotka eivät halua käyttää paljon rahaa huoltoon ja korjauksiin. Sen epäluotettavuutta kompensoivat halvemmat varaosat ja huoltokustannukset. Joitakin Mercedes A-Class -malleja ovat Mercedes-Benz A-Class Sedan 2019, Mercedes-Benz A-Class 140 2004 ja Mercedes-Benz A-Class E-Cell 2010.

Usein kysytyt kysymykset Mercedeksen luotettavuudesta

### Miksi Mercedes-Benz on epäluotettava?
Useimmat Mercedes-Benzin automallit ovat epäluotettavia, koska niihin on lisätty kehittynyttä tekniikkaa. Siksi pieni vika järjestelmässä voi saada autosi päätymään maahan. Esimerkiksi useimmissa Mercedes-Benzin automalleissa on nykyään Mercedes-Benz User Experience (MBUX) -järjestelmä, mukaan lukien huippuluokan infotainment-järjestelmä.

  Mitkä Mersut ovat ahdettuja?

Kumpi Mercedes-Benzin automalli on luotettavampi – A- vai S-luokka?

Mercedes-Benz S-luokka ei ehkä ole luotettavin malli, mutta se on parempi kuin A-luokka. Mercedes-Benz A-luokka on Mercedes-automalleista kaikkein epäluotettavin. Siinä ilmenee usein ongelmia sen sähköjärjestelmän kanssa. Huomioitavaa on, että bensiinikäyttöisissä A-luokan autoissa oli enemmän ongelmia kuin dieselkäyttöisissä autoissa.

Ovatko uudet Mercedes-Benzit luotettavia autoja?

Vaikka uusimmat Mercedes-Benz-autot ovat luotettavampia kuin vanhemmat mallit, ne eivät silti ole kovin luotettavia. Tämä johtuu uusista tekniikoista, joita niihin on pakattu, ja joistakin mekaanisista ongelmista, joita esiintyy useimmissa Mercedes-automalleissa.

Bottom line

Jos etsit luotettavinta Mercedes-Benzin automallia, E-Luokka vie voiton. Sitä seuraavat GLC-luokka ja C-luokka. Kaikki nämä autot ovat luotettavia ja tarjoavat samalla mukavuutta, ylellisyyttä ja tyylikästä muotoilua. Luotettavuuden lisäksi niissä kaikissa on 4 vuoden tai 50 000 kilometrin autotakuu.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z