Mikä saksalainen auto on luotettavin

Saksalaiset autot ovat tunnettuja suorituskyvystään, mutta joskus niiden maine luotettavuuden ja huoltokustannusten osalta on huono. Audi, BMW, VW, Porsche, Mercedes-Benz ovat vain muutamia saksalaisia nimiä. Mitkä niistä ovat luotettavimpia? No, se riippuu valitsemastasi segmentistä. Pienten taloudellisten autojen osalta VW johtaa listaa, kun taas keskikokoisten luksussedanien osalta BMW 3-sarja on selvä voittaja.

Saksalaisten autojen luotettavuusluokitus autosegmenteittäin

Kaikki saksalaiset autot, jotka on valmistettu vuoden 2010 jälkeen, käyttävät moottoreissaan hajoavia muoviosia, mikä tarkoittaa, että ne luopuvat pitkäaikaisesta luotettavuudesta ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vaikka tämä mieli on suuri askel alaspäin, se on suuri askel kohti parempaa maailmaa.

Jotkut autonvalmistajat keskittyvät luksussedaniin, toiset viistoperäisiin autoihin ja maastureihin, joten niiden vertailu kaikkiin olisi yleinen virhe eikä antaisi meille mitään uusia oivalluksia. Olemme jakaneet autot useisiin segmentteihin, jotta saat hyvän käsityksen siitä, mitä kannattaa etsiä, riippuen siitä, minkä tyyppistä ajoneuvoa etsit.

Mikä on luotettavin yleiskäyttöinen luksussedan?

#1 BMW 3-sarja

BMW 3-sarja on lähimpänä äärimmäistä ajokonetta. Se on erittäin urheilullinen, mutta kilpailee silti kaikkien muiden luksussedanien kanssa ominaisuuksien, turvallisuuden ja luotettavuuden suhteen. Lisäksi se on edullinen ja siinä on dynaaminen ja suorituskykyinen alusta. Moottorivalikoima on laajin ja tehokkain kaikista muista saksalaisvalmistajista samassa segmentissä.

#2 Mercedes-Benz C-luokka W204-gen

Mercedes-Benz C-luokka on klassinen ajoneuvo, jonka luotettavuusluokitus oli moitteeton W204-sukupolven osalta aina seuraavan sukupolven julkaisuun asti. W205-mallin tullessa eloon tuli vikaantuvia antureita, vinkuvia sisätiloja ja monia muita pieniä ongelmia, jotka saattavat tehdä sinut hulluksi jo muutamassa matkassa.

  Mikä on paras käytetty luksusauto?

Huomionarvoinen maininta: Audi A4

Audi A4 jakaa suurimman osan moottoreistaan toisen saksalaisen auton, nimittäin Volkswagen Golfin kanssa, mikä tekee sen voimansiirrosta lähes luodinkestävän. Ja vaikka A4 on jokseenkin luotettava auto, jossa on vain vähän moottoriongelmia, se vaatii melko paljon öljyä ja siinä esiintyy yleisesti pienempiä tiivisteongelmia. Emme laittaisi sitä Mercedes C-luokan ja 3-sarjan rinnalle.

Luotettavin pieni kaupunkiauto.

Jos mietit pientä kaupunkiautoa, BMW 1-sarja, Audi A1 ja Mercedes A-luokka tulisi mieleen. Mutta voittaja tässä ei ole mikään muu kuin Volkswagen Up! tai Polo. Molemmissa näissä autoissa saat enemmän vähemmällä rahalla.

Vaikka pienestä kaupunkiautosta tulee ensimmäisenä mieleen Mini tai BMW 1-sarja, ne eivät ole läheskään parhaita, kun listaan lisätään Volkswagen. Segmentin BMW:t kärsivät usein ajoketjuongelmista, kun taas Up! on lähes tuhoutumaton.

Keskikokoisista kompakteista hatchbackeista puhuttaessa

VW Golf
Audi A3, Mercedes A-class redesign ovat mainitsemisen arvoisia, mutta ne kalpenevat Volkswagen Golfin rinnalla, joka on selvä voittaja. Vaikka VW Golf ja Audi A3 ovat konepellin alla samoja autoja, valinta tässä on VW, koska se on paljon halvempi kuin Audi ja tarjoaa saman suorituskyvyn.

Nämä kaksi autoa antaisivat sinulle samat viat moottorin ja ominaisuuksien osalta, mutta Golf maksaisi paljon vähemmän huollossa, korjauksessa ja ylläpidossa.

  Mikä on kallein luksusauto?

Keskikokoinen ylellinen sedan

BMW 5-sarja
BMW 5-sarja ei ole vain kaunein valinta tässä, vaan se on myös luotettavin. Tämä ajoneuvo antaa sinulle kaiken tarvitsemasi tyylikkäästi. Laajan moottorivalikoiman ja täynnä mukavia ominaisuuksia sisältävä 5-sarja on yhtä luotettava kuin BMW 3-sarja, joka on BMW:n myydyin ajoneuvo syystä.

Keskikokoinen ylellinen katumaasturi

Porsche Macan
Porsche Macan on loistava 4×4-ajoneuvo, jolla on dynaamiset urheiluominaisuudet ja joka ei rikkoudu niin helposti kuin miltä se näyttää. BMW:n ja Mercedeksen X7- ja G-luokkiin verrattuna se on hieman luotettavampi, mutta myös kalliimpi.

Toisaalta Mercedes GLE on yksi luotettavimmista saksalaisvalmistajien esiin tuomista ajoneuvoista, mutta voimme huoletta leimata sen suurten katumaastureiden joukkoon, jossa se on selvä voittaja.

Full-size Luxury SUV

Mercedes-Benz GLE
Mercedes-Benz GLE on leimattu yhdeksi luotettavimmista Full-size Luxury SUV:ista, sillä vain 17 prosentissa testatuista autoista oli vikoja voimansiirrossa tai innovatiivisissa ominaisuuksissa, kun taas muissa saksalaisissa autoissa tässä segmentissä oli hieman yli 20 prosenttia.

Lisäksi suurin osa näistä testatuista autoista, joissa esiintyy pienempiä vikoja, korjataan välittömästi ja lähetetään takaisin markkinoille.

Audi Q7
Audi Q7:ään törmää useimmiten enemmän tiellä kuin mihinkään muuhun täysikokoiseen luksusmaasturiin useimmissa maissa. Syynä tähän ei ole ainoastaan niiden tyylikäs ulkonäkö ja hieman halvempi hinta vaan myös se, että ne ovat paljon luotettavampia kuin useimmat muut.

  Mikä tekee luksusautosta luksusauton?

Q7 on helposti tämän listan luotettavin auto Full-size Luxury SUV -segmentissä.

FAQ

Mikä on kuluttajamarkkinoiden nopein saksalainen auto, jonka voit ostaa?

Porsche 911 GT2 RS 991 pääsee nopeudesta 0-80 km/h vain 2,5 sekunnissa, mutta se ei tarjoa sinulle minkäänlaista mukavuutta. BMW M3, BMW M8 ja M5 Competition nopeuttavat kaikki alle 4 sekunnissa 0:sta 62 mailiin tunnissa. BMW Competition saavuttaa nopeuden 62 mailia tunnissa jopa vain 3,0 sekunnissa, mikä tekee siitä yhden maailman nopeimmista ajoneuvoista.

Mitkä ovat kalleimmat huollettavat saksalaiset autot?

Kaikki saksalaiset autot ovat kalliita ylläpitää verrattuna useimpiin muihin ajoneuvoihin lukuun ottamatta Volkswagenia ja Opelia. Audit, Mercedekset, Porschen ja BMW:n autot ovat kaikki kärkisijoilla, kun puhutaan korjauksista, huolloista ja yleisestä ylläpidosta. BMW on näistä kolmesta autosta kallein ylläpitää, ja sen korjaukset ovat yleisimpiä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z