Mikä on paras Audi-malli rahalle?

Audilla on maine yhtenä luotettavimmista saksalaisista luksusautovalmistajista. Ihmiset rakastavat sitä, miten hienosti nämä ajoneuvot kulkevat ja miten tyylikkäiltä ne näyttävät. Edes edullisemmat Audit eivät näytä koskaan sopimattomilta parkkipaikalla. Kuten kaikentyyppisissä autoissa, jotkut mallit ovat paljon parempia kuin toiset.

Kun on kyse luksusajoneuvon hankkimisesta, paras Audi-malli, jonka voi ostaa, on vuoden 2020 Audi Q5. Audi Q5:n esittelystä on kulunut jo vuosikymmen, ja vuosien varrella se on kehittynyt ihan hyvästä yhdeksi parhaista ajoneuvoista. Vuoden 2020 malli on tehnyt vaikutuksen Audin ystäviin ja muistuttanut heitä siitä, miksi he suosivat tätä autonvalmistajaa.

Toisin kuin tärkeimmät kilpailijansa, Audin ajoneuvot ovat kohtuuhintaisempia uusiksi luksusautoiksi. Uuden vuoden 2020 Audi Q5:n keskihinta on noin 43 300 dollaria, mikä voi tuntua jyrkältä, mutta se on paljon vähemmän kuin mitä BMW tai Mercedes Benz veloittaisivat samasta laadukkaasta autosta.

Onko vuoden 2020 Audi Q5 todella paras Audi-malli rahalle?

Kun on kyse uuden luksusajoneuvon ostamisesta, on odotettavissa, että siihen liittyy korkea hintalappu. Tätä investointia tehdessä on tärkeää ottaa huomioon se, miten ajoneuvo kohtelee sinua. Monet ihmiset ovat kiinnostuneita luksusajoneuvoista, koska ne ovat tyylikkäitä.

Tyylikäs auto on aina plussaa, mutta tarvitset ajoneuvon, johon voit luottaa. Vuoden 2020 Audi Q5:n hienostunutta moottoria on parannettu vuosien varrella, ja monet kuljettajat kokevat vähemmän ongelmia (ja matkoja mekaanikolle) kuin aiemmissa Audi-ajoneuvoissa.

  Onko Audi vai BMW arvokkaampi?

Vuoden 2020 Audi Q5:n parannettu moottori on yksi erottuva syy siihen, että tämä katumaasturi on yksi parhaista Audi-malleista rahoilleen. Kaikki nuo matkat mekaanikolle voivat kasvaa. Tarjolla voi olla halvempia malleja, mutta kun lasket yhteen vuosittaiset korjauskustannukset, ne tulevat lopulta paljon kalliimmiksi.

Tässä mallissa on ajonvakautusjärjestelmä, joka auttaa tekemään käsittelystä paljon turvallisempaa. Polkimia on helppo liikutella tiellä ollessasi, ja jarrutus on vankka. Myös uudet kuljettajat tuntevat olonsa mukavammaksi tässä hyvin varustellussa luksusajoneuvossa.

Kuinka mukava vuoden 2020 Audi Q5 on?

Vuoden 2020 Audi Q5 on täydellinen ajokki automatkoille. Jos edessäsi on pitkä ajomatka, kaikki viihtyvät matkan ajan. Tämän ajoneuvon omistajat väittävät, että sillä on helppo ajaa tuntikausia kerrallaan. Nahkaistuimet ovat hyvin hengittävät, ja istuimet ovat tarpeeksi tukevat ja pehmustetut, jotta ne pysyvät mukavina koko ajomatkan ajan.

Jos haluat hiljaisen ajoneuvon, tämä on juuri sinulle sopiva Audi. Se estää erinomaisesti tiemelun, myös ne kovat tuulet moottoritiellä. Myös moottori on mukavan hiljainen. Jos matkustat vauvan kanssa, hän voi nukkua rauhassa.

Myös tämän mallin hienostunut matkustamo on vaikuttava. Sekä etu- että takamatkustajille on riittävästi tilaa matkustaa mukavasti. Ainoa huono puoli tässä mallissa on kuitenkin se, että tavaratilaa on vain 53 jalkaa. Se on paljon vähemmän kuin mitä kilpailijat tarjoavat.

  2022 Mercedes GLE vs Audi Q7

Onko vuoden 2020 Audi Q5 tekniikkaystävällinen?

Vaikka et olisikaan tekniikan suurin ystävä, tämän mallin teknisiä ominaisuuksia on erittäin helppo käyttää yksinkertaisen ulkoasun ansiosta. Siinä on yksi autoteollisuuden parhaista MMI-infotainment-järjestelmistä. Koska kaikki hallintalaitteet on järjestetty siististi näytölle, kojelauta ei ole täynnä painikkeita ja säätimiä.

Käytätkö Apple Car Playta tai Android Autoa? Molemmat sovellukset ovat yhteensopivia vuoden 2020 Audi Q5:n kanssa, joten kuljettaja voi hallita soittolistaansa täysin.

Onko vuoden 2020 Audi Q5 todella paras Audi-malli rahalle? Lopulliset ajatukset

Jos haluat tyylikkään ja ylellisen ajoneuvon, johon voit luottaa viikon mittaisella automatkalla, 2020 Audi Q5 on paras Audi rahoillesi. Ajoneuvo, joka tarvitsee jatkuvia käyntejä mekaanikoilla, päätyy pitkällä aikavälillä kalliiksi investoinniksi. Vuoden 2020 Audi Q5 on malli, jossa kuljettaja voi tuntea olonsa turvalliseksi ja tasokkaaksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z