Mini Cooper Paceman Luotettavuus

Brittiläinen autonvalmistaja Mini Cooper on ollut melko kuuluisa pienistä autoistaan, ja se on myös BMW:n omistuksessa. Paceman on 3-ovinen kompakti katumaasturi, joka on suunniteltu Minin pienen muotoilun tyyliin. Auton valmistus on lopetettu vuodesta 2016 lähtien ja sen tilalle tuli Mini Countryman.

Yleiskatsaus

Paceman on ollut markkinoilla vuodesta 2012 lähtien, ja sen valmistus lopetettiin vuonna 2016, mutta se on edelleen hyvä vanha auto Mini Carsin ajodynamiikan ja korin muotoilun ansiosta. Pacemania on ollut useita eri varustetasoja ja perusmallissa on 1,6 litran BMW/Mini I4-moottori AWD-järjestelmällä.

Luotettavuus

Auton luotettavuuden selvittäminen on perustavanlaatuisin asia, joka on tehtävä ennen auton ostamista, koska se kertoo lähes kaiken autosta. Mini Cooper on ollut Yhdysvalloissa monta vuotta, eikä sitä pidetty luotettavimpana merkkinä, mutta nyt se on parantunut paljon. J.D Powerin luotettavuusluokitus Cooper Coupelle on kuitenkin kunnollinen, 3,5 viidestä.

Turvallisuus

Myös turvallisuustoimenpiteet ovat osa luotettavuutta. Turvallisuustekijä on aina ollut Mini Cooper -autoissa suuri, koska niiden materiaalit ja ominaisuudet ovat olleet erinomaisia. IIHS tai NHTSA eivät ole testanneet Coupea törmäystesteissä, mutta siinä on loistavat turvallisuusominaisuudet, kuten lukkiutumattomat jarrut, turvatyynyt, ajonvakautusjärjestelmä jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa arvioimaan auton luotettavuutta. Mini Cooper on menettänyt arvonsa melko hyvin, ja niiden arvo on edelleen erittäin korkea. Paceman on vanha auto, ja se on menettänyt arvonsa noin 49 % 5 vuoden jälkeen.

  Mini Cooper Coupe S / JCW Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat merkittävin osa luotettavuutta. Paljon huoltoa vaativilla autoilla on todennäköisimmin negatiivisia arvosteluja omistajilta. Mini Cooperia on pidetty kalliina merkkinä huollon ja korjauksen kannalta. Pacemanin huoltokustannukset ovat noin 846 dollaria vuodessa kaikkien huolto- ja korjaustöiden osalta.

FAQ

Onko Mini Cooper Paceman etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mini Cooper Paceman on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mini Cooper Pacemanissa on?

Mini Cooper Paceman on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Paco Pacen luokitus: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Mini Cooper Pacemanissa on ja onko siinä turbo?

Mini Cooper Pacemanissa on 121 hevosvoimaa ja 118 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mini Cooper Pacemanissa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Mini Cooper Paceman hyvä auto?

Vakio-urheilujousitus tarkoittaa, että Paceman on matalampi kuin Countryman, mutta korotetut istuimet mahdollistavat hyvät näkymät tielle. Cooper S:n 181-hevosvoimainen, 1,6-litrainen turbonelosylinterinen nelisylinterinen moottori on sama kuin MINI-perheessä. Se on hieno auto, jossa on paljon luonnetta.

Miksi Mini Pacemanin valmistus lopetettiin?

BMW:n johtajat päättivät hylätä Pacemanin, koska se muistutti liikaa Minin Countrymania, ja päättivät hankkiutua siitä eroon.

  Hyundai Santa Fe Sport Luotettavuus

Kuinka monta kilometriä Mini Cooper Paceman kestää?

Mini Pacemanilla voi ajaa 200 000-250 000 kilometriä, jos niitä huolletaan asianmukaisesti ja niillä ajetaan varovaisesti. Jos ajaisit 15 000 kilometriä kalenterivuodessa, Mini kestäisi 13-17 vuotta ennen kuin sitä tarvitsee korjata tai vaihtaa.

Mitkä ovat Mini Coopereiden yleiset ongelmat?

  • Jäähdyttimen etutuki ja jäähdytysnesteletku
  • Ajoitusketju voi aiheuttaa melua ja tärinää liikkuessaan.
  • Sähköinen ohjaustehostimen pumppu
  • Muuttuvaan venttiilien ajoitukseen liittyvät ongelmat
  • Vesipumpun ja termostaattikotelon vuodot
  • Kytkimen vikaantuminen
  • Vaihteiston toimintahäiriöt ja ongelmat

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z