Mini Cooper Roadster Luotettavuus

Brittiläinen autonvalmistaja Mini Cooper on ollut melko kuuluisa pienistä autoistaan, ja se on myös BMW:n omistuksessa. Mini Roadster on yhtiön valmistama kaksipaikkainen 2-ovinen avoauto aivan kuten Coupe-malli. Auton valmistus on lopetettu, mutta se on edelleen hyvännäköinen auto ostettavaksi.

Yleiskatsaus

Mini Roadster esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, ja se esiteltiin roadster-version rinnalla. Roadsterissa on 1,6-litrainen turbomoottori, joka tuottaa maksimissaan 208 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 6,4 sekunnissa. Tästä autosta esiteltiin neljä varustetasoa, jotka ovat Cooper, Cooper S, Cooper SD ja John Cooper Works.

Luotettavuus

Auton luotettavuuden selvittäminen on perusasia ennen auton ostamista, sillä se kertoo lähes kaiken autosta. Mini Cooper on ollut Yhdysvalloissa jo monta vuotta, eikä sitä pidetty luotettavimpana merkkinä, mutta nyt se on parantunut paljon. Cooper Roadsterin luotettavuusluokitus on kuitenkin J.D Powerin mukaan hyvin keskinkertainen, 2,5 viidestä.

Turvallisuus

Myös turvallisuustoimenpiteet ovat osa luotettavuutta. Turvallisuustekijä on aina ollut Mini Cooper -autoissa suuri, koska niiden materiaalit ja ominaisuudet ovat erinomaisia. Roadsteria ei ole testattu IIHS:n tai NHTSA:n törmäystesteissä, mutta siinä on loistavat turvallisuusominaisuudet, kuten luistonesto, mukautuva vakionopeudensäädin, turvatyynyt jne.

Poistot

Myös poistoaste auttaa arvioimaan auton luotettavuutta. Mini Cooper on menettänyt arvonsa melko hyvin, ja niiden arvo on edelleen erittäin korkea. Roadster on vanha auto, ja se on menettänyt arvonsa noin 31 % 5 vuoden jälkeen.

  Mini Cooper Coupe Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat merkittävin osa luotettavuutta. Paljon huoltoa vaativilla autoilla on todennäköisimmin negatiivisia arvosteluja omistajilta. Mini Cooperia on pidetty kalliina merkkinä huollon ja korjauksen kannalta. Roadster-mallin huoltokustannukset ovat noin 846 dollaria vuodessa kaikkien huolto- ja korjaustöiden osalta.

FAQ

Onko Mini Cooper Roadster etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Mini Roadster on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Mini Roadsterissa on?

Mini Cooper Roadster on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Mini Cooper Roadsterissa on ja onko siinä turbo?

Mini Roadsterissa on 181 hevosvoimaa ja 177 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Mini Cooper Roadsterin tavaratila?

8,5 Cubic Feet ( 0,241 m3 )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Mini Cooper Roadsterissa on 16 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z