Kumman merkin vakuutusmaksut ovat korkeammat, Audin vai Mercedeksen?

Mercedes ja Audi ovat markkinoiden arvostetuimpia luksusautomerkkejä. Molempien automerkkien vakuutusmaksut ovat kuitenkin korkeat verrattuna muihin automerkkeihin.

Mercedes houkuttelee hieman korkeampia vakuutusmaksuja kuin Audi. Mutta kun verrataan molempien vakuutusmaksuja ajoneuvon arvoon, Mercedes on kaiken kaikkiaan jonkin verran edullisempi. Molemmat luksusautomerkit houkuttelevat korkeita vakuutusmaksuja, jotka yleensä vaihtelevat automerkin ja -mallin mukaan.

Urheiluautot ovat kalliimpia vakuuttaa.

Audin ja Mercedeksen urheilullisilla malleilla on korkeimmat vakuutusmaksut niiden korkean lähtöhinnan vuoksi. Lisäksi näillä malleilla on suuri taipumus joutua onnettomuuksiin, mikä myös vaikuttaa korkeisiin vakuutusmaksuihin. Lopuksi tällaisten mallien korjaus- ja huoltokustannukset ovat myös korkealla tasolla.

Sen lisäksi, että Audi R8:n ja Mercedes AMG GT R:n kaltaiset urheiluautot aiheuttavat korkeita vakuutusmaksuja, myös muut huippuluokan ajoneuvot, kuten Mercedes-Benz S-luokka ja Audi A8, aiheuttavat korkeita vakuutusmaksuja. Tämä johtuu niiden korkeista alkuperäiskustannuksista ja kalliista korjauksista.

Mercedes on halvempi vakuuttaa arvoonsa nähden.

Mercedeksen vakuutusmaksut saattavat vaikuttaa Audia korkeammilta, mutta jos tarkastelet asiaa tarkemmin, huomaat, että Mercedeksen vakuuttaminen on itse asiassa edullisempaa niiden arvoon nähden. Jos esimerkiksi ostat noin 55 000 dollaria maksavan Mercedes sedanin ja noin 35 000 dollaria maksavan Audin sedanin, niiden vakuutusmaksut ovat lähes samat.

Vakuutusyhtiö voi veloittaa Audi-sedanin vakuuttamisesta noin 2 000 dollaria vuodessa ja Mercedes-sedanin vakuuttamisesta 2 300 dollaria vuodessa. Kun otat huomioon molempien merkkien alkuperäiset hinnat, huomaat, että Mercedes on hieman halvempi.

  Mikä on paras Mersu katukilpailuun?

Se, mikä tekee Mercedeksestä Audia halvemman, on sen erittäin kehittyneet turvallisuusominaisuudet. Siksi, vaikka Mercedes-autojen lähtöhinta on korkea, vakuutusmaksut ovat jotenkin alhaisemmat verrattuna Audin samoihin malleihin. Jos autosi romuttuu, Mercedekseltä saamasi korvaus on paljon suurempi.

Mitkä Mercedes-mallit ovat kalliita vakuuttaa?

Ennen kuin ostat haluamasi Mercedes-Benz-auton, sinun on selvitettävä, kuinka paljon maksat vakuutusturvasta. Jotkin Mercedes-mallit aiheuttavat korkeampia vakuutuskustannuksia kuin toiset. Mercedes-Benzin vakuuttaminen maksaa keskimäärin 2300 dollaria. Tämä voi nousta tai laskea mallista riippuen.

Kalleimmat Mercedes-mallit ovat Mercedes-Maybach S 560, S-luokan sedan S 450, S-luokan coupe S 560, Mercedes-AMG GT coupe, Mercedes-AMG GT 53 4-ovinen coupe, Mercedes-AMG S 65 ja Mercedes-AMG GT R. Useimpien näiden Mercedes-mallien vakuutuskustannukset ovat yli 3 000 dollaria, mikä on paljon yli Mercedesin keskiarvon.

Mitkä Mercedes-mallit ovat halvempia vakuuttaa?

Jos sinulla ei ole varaa maksaa korkeita vakuutusmaksuja, mutta haluat silti Mercedeksen luksusautomallin, vaihtoehtoja on paljon. Joitakin Mercedes-malleja, joiden vakuutusmaksut ovat alhaisimmat, ovat A-luokan sedan, C-luokan sedan, E-luokan sedan ja CLA coupe CLA 250.

Mitkä Audi-mallit ovat kalliita vakuuttaa?

Audin luksusautot ovat ehkä tunnettuja huipputekniikasta ja erinomaisen suorituskykyisistä ajoneuvoista, mutta tämä merkki houkuttelee myös korkeilla vakuutusmaksuilla. Vaikka Audin vakuutusmaksut ovat alhaisemmat kuin Mercedes-Benzin, ne ovat kuitenkin hieman korkeammat kuin markkinoilla keskimäärin.

Audin vakuuttaminen maksaa keskimäärin 2 000 dollaria vuodessa. Se voi kuitenkin nousta tai laskea useista tekijöistä riippuen. Kalleimpia Audi-malleja, joiden vakuuttaminen on kallista, ovat Audi R8, Audi S8 L Quattro, SQ5, TTS, Q7 ja A4.

  Valmistetaanko Mercedes yhä Saksassa?

Mitkä Audi-mallit ovat halvempia vakuuttaa?

On myös joitakin poikkeuksellisia Audi-malleja, joiden vakuutusmaksut ovat alhaisemmat. Useimmat näistä malleista ovat halvempia ja luotettavia. Niihin kuuluvat Audi S5, A5, A7, TT, TTS, SQ5 ja S3. Nämä mallit ovat kuitenkin edelleen kalliita vakuuttaa verrattuna tavallisiin automerkkeihin, kuten Toyotaan, Nissaniin ja Hondaan.

Hyviä asioita, jotka on hyvä tietää autovakuutuksesta

Mikä Mercedes-malli on kallein vakuuttaa ja miksi?

Mercedes AMG GT R on kallein vakuutettava Mercedes. Tämä malli ei ole vain ylellinen vaan myös urheilullinen, minkä vuoksi se houkuttelee korkeita vakuutusmaksuja. Myös huolto- ja korjauskustannukset ovat korkeat, mikä nostaa vakuutusmaksuja entisestään. Tämän auton vakuuttaminen voi maksaa vähintään 4 000 dollaria.

Mikä Audi-malli on kallein vakuuttaa ja miksi?

Audi R8 on kallein vakuutettava Audi. Tämän kaksipaikkaisen urheiluauton hintapyyntö on noin 164 000 dollaria. Näin korkeiden lähtökustannusten vuoksi vakuutusmaksut nousevat huimasti. Audi R8:n vakuuttaminen saattaa maksaa noin 3 800 dollaria.

Ovatko vanhemmat Mercedes-Benzit ja Audit halvempia vakuuttaa?

Kyllä, ne ovat. Vanhojen autojen vakuuttaminen on halvempaa, koska ne ovat vähemmän arvokkaita kuin uudemmat autot. Siksi vakuutuksenantaja antaa alhaisemmat vakuutusmaksut, koska heidän ei tarvitse maksaa paljon, kun kyseessä on täysvahinko. Siitä huolimatta luksusauton, kuten Mercedeksen tai Audin, vakuutuskustannukset ovat korkeammat kuin vanhan Toyota-auton.

  Mikä on paras Mercedes Sprinterin moottori?

Kumpi merkki on parempi – Mercedes vai Audi?

Molemmat näistä merkeistä tarjoavat joitakin ylellisimpiä ja suorituskykyisimpiä ajoneuvoja. Jos haluat arvostetun, ylellisen, luotettavan ja kestävän ajoneuvon, Mercedes on paras valinta. Mutta jos haluat auton, jossa on parempi käsiteltävyys ja suorituskyky, Audi on etulyöntiasemassa.

Mitkä tekijät vaikuttavat vakuutusmaksuihin?

Ennen kuin ostat uuden auton, kannattaa ottaa huomioon myös vakuutuskustannukset. Huomaa, että mitä korkeampi auton alkuperäinen hinta on, sitä kalliimpi on vakuutusmaksu. Jos siis valitset korkealuokkaisia luksusajoneuvoja, kuten Mercedeksen ja Audin, sinun on varauduttava maksamaan korkeampia vakuutusmaksuja.
Ostamasi auton tyypin lisäksi muita huomioon otettavia tekijöitä ovat auton turvallisuusluokitus, sijainti, ikäsi, ajotottumuksesi, rajoitukset ja valitsemasi omavastuuosuudet. Kaikki nämä tekijät vaikuttavat vakuutuksen kokonaishintaan. Saatat omistaa saman auton kuin ystäväsi, mutta vakuutusmaksu voi vaihdella näiden tekijöiden osalta.

Lopputulos

Kaiken kaikkiaan Mercedeksen vakuutusmaksut ovat korkeammat kuin Audin. Mutta jos haluat luksusmerkin, jolla on parhaat vakuutusmaksut arvon mukaan, Mercedeksellä on etulyöntiasema Audiin nähden. Kiitos sen turvallisuusominaisuuksien, kuten PRE-SAFE-tekniikan, joka alentaa vakuutusmaksuja.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z