Mitä ongelmia Teslalla on?

Tesla on suosittu täyssähköautojensa ansiosta. Tämän lisäksi merkki tunnetaan siitä, että se tarjoaa joitakin markkinoiden edistyksellisimmistä ajoneuvoista. Kuten kaikilla muillakin ajoneuvoilla, myös Teslalla on paljon ongelmia. Mutta mitkä ovat Teslan ongelmia?

Tärkeimmät ongelmat, joita Teslalla on, ovat laatuongelmat, epätasaiset paneelivälykset, maaliviat, lasinsirut, akun tehottomuus, ohjaustehostimen vikaantuminen, autopilotin tehottomuus, korkeat vakuutuskustannukset ja korkeat korjauskustannukset. Useimmissa Tesla-malleissa on näitä ongelmia, ja Tesla Model S:ssä on vähiten ongelmia.

Seuraavassa on lueteltu joitakin Teslan suurimmista ongelmista:

 1. Laatuongelmat
  Suurin haaste, jonka Tesla-autojen omistajat kohtaavat, on laatuongelmat. Useimmat virastot ovat luokitelleet Teslan yhdeksi huonolaatuisimmista autoista. Siksi Teslan vakuutusmaksut ovat superkorkeita. Muutaman kilometrin jälkeen alat huomata asioita, kuten ruostuneet pultit.
 2. Epätasaiset paneelivälykset
  Toinen suuri ongelma Teslassa on huono tuotanto. Aiemmin monet Teslan omistajat ovat raportoineet ongelmista, kuten epätasaisista paneeliväleistä tai jopa väärän suuntaisista verhoiluista. Tällaiset ongelmat saavat sadeveden pääsemään autoon sen ollessa käynnissä ja aiheuttamaan tuhoa joihinkin osiin.
 3. Maaliviat
  Monet Teslan omistajat ovat valittaneet saaneensa autoja, joissa on huono maalipinta. Jotkut Tesla-omistajat ovat jopa menneet niin pitkälle, että he ovat todenneet huomanneensa naarmuja konepellin tunnuksen ympärillä ja jälkiä tavaratilan ylätasossa.
 4. Akun tehottomuus
  Kuten kaikki sähköautot, myös Teslan akut kärsivät akkujen tehottomuudesta. Kuivalla tai lämpimällä säällä Tesla on erittäin tehokas. Mutta kun tulee kylmä sää, siitä tulee hyvin vakava ongelma. Sinun ei pitäisi yllättyä alhaisesta kiihtyvyydestä, sillä kylmä estää akkua regeneroitumasta mahdollisimman nopeasti.
 5. Lohjennut lasi
  Kuten aiemmin todettiin, Teslan tuotantoprosessi ei ole yhtä tehokas kuin muiden suurten perinteisten autonvalmistajien. Tämän seurauksena valmistusprosessin aikana tapahtuu paljon häiriöitä, ja yksi niistä on lohkeillut lasi. Näitä kutsutaan myös kosmeettisiksi vioiksi.
 6. Autopilotti ei ole kovin tehokas
  Useimpia Teslan ostajia kiehtoo yleensä Autopilot-toiminto. Tämä toiminto tekee Teslalla ajamisesta hauskaa ja turvallista samaan aikaan. Se ei kuitenkaan ole niin tehokas kuin ihmiset luulevat. Tämä johtuu siitä, että se ei pysty havaitsemaan paikallaan olevia ajoneuvoja, mikä on suuri uhka kuljettajalle ja muille tiellä liikkuville autoilijoille.
 7. Korkeat korjauskustannukset
  Kuten muutkin luksusautot, myös Tesla on kallis ylläpitää. Sen lisäksi, että näiden täyssähköautojen tarrahinta on korkea, joudut maksamaan paljon myös korjaus- ja huoltokuluista. Asiat, kuten akun vaihto, maksavat sinulle tuhansia dollareita.
 8. Korkeat vakuutusmaksut
  Korkeiden korjaus- ja ylläpitokustannusten lisäksi Teslat houkuttelevat myös korkeat vakuutusmaksut. Siksi sinun on maksettava paljon maksuja autosi vakuuttamisesta verrattuna muihin sähköautoihin. Tämä johtuu pääasiassa Tesla-auton osien korkeista kustannuksista.
 9. Ohjaustehostimen vikaantuminen
  Tesla saattaa olla yksi maailman edistyksellisimmistä autoista, mutta sillä on myös negatiivinen puolensa. Huippuluokan ominaisuudet kehittävät useita ongelmia, jotka voivat olla varsin haastavia käsitellä. Yksi tällaisista ongelmista on ohjauspyörän lukkiutuminen kääntyessä.
  Onko Tesla luotettava auto?

Missä Tesla-mallissa on eniten ongelmia?

Vaikka useimmat Tesla-mallit kärsivät laatu- ja suorituskykyongelmista, joissakin malleissa raportoidaan enemmän ongelmia kuin toisissa. Tesla Model 3:lla on kaikista Tesloista eniten ongelmia. Joitakin yleisiä Model 3:ssa todettuja ongelmia ovat muun muassa ruoste, maalipinnan viimeistely, ovien ja tavaratilan viat, epäselvä peruutuskamera ja huonolaatuiset ovenkahvat.

FAQ

Onko Tesla luotettava auto?

Ei, Tesla ei ole luotettava auto. Kun sitä kuitenkin verrataan muihin luksusautoihin, kuten BMW:hen, Mercedekseen ja Audiin, huomaat, että se on luotettavampi. Tesla ei ole luotettava, sillä siinä on useita tuotanto- ja laatuongelmia. Tämän seurauksena saatat joutua käymään Teslan huoltokeskuksessa useammin kuin oletit.

Hajoavatko Teslat usein?

Ei, Teslat eivät hajoa paljon. Toisin kuin polttomoottoriajoneuvot, Tesla on täyssähköinen ajoneuvo. Tämä tarkoittaa, että siinä ei ole paljon liikkuvia tai mekaanisia osia kuten bensiinikäyttöisessä autossa. Näin ollen se ei joudu alttiiksi sellaiselle kulutukselle, joka saa sen hajoamaan helposti, kuten polttomoottoriautot.

Kannattaako Tesla ostaa?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos olet tasokas ihminen ja haluat markkinoiden uusimman ja edistyksellisimmän luksusauton, Tesla kannattaa ostaa. Jos olet myös ympäristötietoinen ja haluat osallistua vihreän energian liikkeeseen, Tesla on täydellinen auto sinulle.

Mutta jos haluat säästää ostamalla täyssähköauton, Tesla ei ole hyvä vaihtoehto. On olemassa useita erinomaisia sähköautoja, joiden tarrahinta on alhaisempi kuin Teslan. Vaikka näillä autoilla voi olla lyhyt toimintasäde eivätkä ne ole yhtä edistyksellisiä kuin Tesla, ne kannattaa ostaa, koska ne ovat pitkällä aikavälillä helpompia huoltaa.

  Onko Teslalla ajaminen halvempaa kuin kaasuautolla?

Mitkä ovat Teslan ylläpitokustannukset?

Verrattuna muihin luksusautomerkkeihin, kuten Mercedekseen, BMW:hen, Audiin ja Porscheen, Teslan ylläpito on paljon halvempaa. Tämä johtuu siitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa esimerkiksi öljyä, vaihteistonestettä ja paljon muuta. Keskimäärin voit käyttää Teslan ylläpitoon noin 1400 dollaria yhteensä 5 vuoden aikana.

Kuinka kätevä Teslan huoltokeskus on?

Yksi Tesla-auton omistamisen suurimmista haasteista on ongelmat huoltokeskuksen löytämisessä tai auton huoltamisessa hyvin nopeasti. Koska useimmat Tesla-huoltokeskukset sijaitsevat vilkkaasti liikennöidyillä alueilla, autosi huoltaminen voi kestää päiviä. Tämä on valtava haaste pienistä kaupungeista kotoisin oleville Teslan omistajille.

Johtopäätös

Teslalla on paljon ongelmia, jotka on ratkaistava, kun se yrittää laajentaa brändiään. Suurin osa ongelmista liittyy tuotantoon, laatuun ja suorituskykyyn. Niihin kuuluvat muun muassa maalausongelmat, lasin lohkeaminen, epätasaiset paneelivälykset, ruoste, ovien ja tavaratilan viat, kolina ja akun tehokkuus.

Eniten ongelmia on Tesla Model -mallissa, jonka jälkeen tulee Model Y. Kaiken kaikkiaan kaikissa Tesla-malleissa on erilaisia ongelmia, joita Elon Muskin ja yhtiön on tarkasteltava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z